Cessna Citation Karta V

Pasagjerët

9 Simbol i paqës

Varg

1,727 Milje Detare

Çmimi për orë

$ 2,750

Çmimi i blerjes

$5 milion

Ne sherbim

262 avion

Ku të Karta Cessna Citation V

CapJet

Baza: KAXH

vende: 7

Viti: 1993

Shërbimi i Aviacionit Causey

Baza: KGSO

vende: 8

Viti: 1993

Shërbimi i Aviacionit Causey

Baza: KGSO

vende: 8

Viti: 1991

Aviacioni me kontur

Baza: KMQY

vende: 9

Viti: 2009

Udhëtimi ajror i korporatave

Baza: KPTK

vende: 7

Viti: 1989

Fluturimi i Korporatave

Baza: KPTK

vende: 8

Viti: 1998

Fluturimi i Korporatave

Baza: KPTK

vende: 8

Viti: 1990

Aviacioni i Shqiponjës

Baza: AKKE

vende: 9

Viti: 1990

Elite Air

Baza: KCVG

vende: 8

Viti: 1994

Aviacioni EPPS

Baza: KPDK

vende: 7

Viti: 1989

Ekzekutimi 1 i Aviacionit

Baza: KIKV

vende: 8

Viti: 1995

RRUGT ATLANTIKE GULF

Baza: KGNV

vende: 9

Viti: 1992

Hill Aircraft dhe Leasing Corp

Baza: KFTY

vende: 8

Viti: 1991

Burimet e Integruara të Fluturimit

Baza: KDPA

vende: 8

Viti: 1995

Drejtësia Ajrore

Baza: KFRG

vende: 8

Viti: 1993

Aviacionit Malor

Baza: KAPA

vende: 8

Viti: 1989

N-Jet

Baza: KPWK

vende: 7

Viti: 1990

Paragon Airways

Baza: KSNA

vende: 9

Viti: 1992

Paragon Airways

Baza: KSNA

vende: 7

Viti: 1989

Aviacioni i krahut të kuq

Baza: KRGK

vende: 7

Viti: 1991

Aviacioni i krahut të kuq

Baza: KRGK

vende: 7

Viti: 1995

Aviacioni i krahut të kuq

Baza: KRGK

vende: 7

Viti: 1989

Aviacioni i krahut të kuq

Baza: KRGK

vende: 7

Viti: 1991

Aviacioni i krahut të kuq

Baza: KRGK

vende: 8

Viti: 1990

Aviacioni bregdetar

Baza: KGHG

vende: 6

Viti: 1993

Silverhawk Aviacionit

Baza: KLNK

vende: 9

Viti: 1990

Silverhawk Aviacionit

Baza: KLNK

vende: 9

Viti: 1991

Silverhawk Aviacionit

Baza: KLNK

vende: 7

Viti: 1990

Aviacioni Sky Blue Jet

Baza: SHSKU

vende: 8

Viti: 1993

Aviacioni i Qiellit Jugor

Baza: KBHM

vende:

Viti: 1993

Karta e Avionëve Tavaero

Baza: KHOU

vende: 8

Viti: 1991

Shërbimi Ajror Trans-Exec

Baza: KVNY

vende: 7

Viti: 1990

Pasqyrë e avionëve

La Cessna Citation V është një avion i mesëm i cili u dorëzua midis 1989 dhe 1994.

Aktualisht, ka 262 Citation V në shërbim aktiv në të gjithë botën.

La Cessna Citation V është në gjendje të konfigurohet me hapësirë ​​për deri në 9 pasagjerë. Sidoqoftë, shumica e avionëve janë konfiguruar me shumë më pak kapacitet ulësesh. Kapaciteti maksimal i bagazhit qëndron në 67 metra kub.

La Citation V është i aftë të lundrojë deri në 425 knots, me një diapazon maksimal prej 1727 milje detare (1987.39706 milje / 3198.404 km).

Lartësia maksimale e lundrimit në det Citation V vjen në 45000 metra. Kur jeni në lundrim, Cessna Citation Ka një djegie mesatare të karburantit në orë për 182 galona në orë (GPH).

Mundësuar nga motorët Pratt & Whitney Canada JT15D-5A, secili motor është në gjendje të prodhojë deri në 2900 bs shtytje. Kjo, pra, rezulton në një prodhim total futës prej 5800.

Si pasojë, Cessna Citation V ka një distancë minimale ngritjeje prej 3160 dhe një distancë minimale uljeje prej 2230.

Për sa i përket chartering-ut, çmimi mesatar i vlerësuar mesatar i orës për Citation V është 2750 dollarë.

Për më tepër, në kohën e prodhimit, Cessna Citation V kishte një çmim liste prej 5.4 milion $.

Shifrat në thellësi

Performance

Diapazoni: nm

Shpejtësia e lundrimit: knots

Tavani: këmbët

Largësia në ngritje: këmbët

Largësia e uljes: këmbët


përmasat

Gjatësia e jashtme: metra

Lartësia e jashtme: metra

Hapësira e krahëve: metra

Gjatësia e brendshme: metra

Gjerësia e brendshme: metra

Lartësia e brendshme: metra

Raporti i brendshëm / i jashtëm:%

rehati

Numri i udhëtarëve:

Nivelet e zhurmës së kabinës: dB

Lartësia e kabinës: këmbët

Çmimi i vlerësuar për orë: $

Çmimi i blerjes: milion dollarë


Fuqija

Prodhuesi i motorit:

Modeli i motorit:

Djegia e karburantit: Galona për orë

peshat

Kapaciteti i bagazhit: Këmbët kubike

Pesha e bagazhit: bs

Pesha maksimale e heqjes: lbs

Harta e Diapazonit