Cessna Citation Karta e ISSH-së

Pasagjerët

7 Simbol i paqës

Varg

1,840 Milje Detare

Çmimi për orë

$ 2,800

Çmimi i blerjes

$4 milion

Ne sherbim

159 avion

Ku të Karta Cessna Citation ISSH

Berard Aviacionit

Baza: KTPA

vende: 8

Viti: 1986

Qendra Fargo Jet

Baza: KFAR

vende: 7

Viti: 1987

Avionët e Lirisë

Baza: KSEQ

vende: 9

Viti: 1986

Avionë privatë

Baza: KEDC

vende: 9

Viti: 1986

Pasqyrë e avionëve

La Cessna Citation SII është një avion i lehtë i cili u dorëzua midis 1984 dhe 1988.

Aktualisht, ka 159 SII në shërbim aktiv në të gjithë botën.

La Cessna Citation SII është në gjendje të konfigurohet me hapësirë ​​për deri në 7 pasagjerë. Sidoqoftë, shumica e avionëve janë konfiguruar me shumë më pak kapacitet ulësesh. Kapaciteti maksimal i bagazhit qëndron në 77 metra kub.

SII është i aftë të lundrojë deri në 404 knots, me një diapazon maksimal prej 1840 milje detare (2117.4352 milje / 3407.68 km).

Lartësia maksimale e lundrimit e SII vjen në 43000 metra. Kur jeni në lundrim, Cessna Citation SII ka një djegie mesatare të karburantit në orë prej 177 galone në orë (GPH).

Mundësuar nga motorët Pratt & Whitney Canada JT15D-4B, secili motor është në gjendje të prodhojë deri në 2500 bs shtytje. Kjo, pra, rezulton në një prodhim total futës prej 5000.

Si pasojë, Cessna Citation SII ka një distancë minimale ngritjeje prej 3240 dhe një distancë minimale uljeje prej 2247.

Për sa i përket chartering-ut, çmimi mesatar i vlerësuar i charter-it për SII është 2800 $.

Për më tepër, në kohën e prodhimit, Cessna Citation SII kishte një çmim liste prej 3.8 milion $.

Shifrat në thellësi

Performance

Diapazoni: nm

Shpejtësia e lundrimit: knots

Tavani: këmbët

Largësia në ngritje: këmbët

Largësia e uljes: këmbët


përmasat

Gjatësia e jashtme: metra

Lartësia e jashtme: metra

Hapësira e krahëve: metra

Gjatësia e brendshme: metra

Gjerësia e brendshme: metra

Lartësia e brendshme: metra

Raporti i brendshëm / i jashtëm:%

rehati

Numri i udhëtarëve:

Nivelet e zhurmës së kabinës: dB

Lartësia e kabinës: këmbët

Çmimi i vlerësuar për orë: $

Çmimi i blerjes: milion dollarë


Fuqija

Prodhuesi i motorit:

Modeli i motorit:

Djegia e karburantit: Galona për orë

peshat

Kapaciteti i bagazhit: Këmbët kubike

Pesha e bagazhit: bs

Pesha maksimale e heqjes: lbs

Harta e Diapazonit