Cessna Citation Mustang Statut

Pasagjerët

5 Simbol i paqës

Varg

1,343 Milje Detare

Çmimi për orë

$ 3,500

Çmimi i blerjes

$3 milion

Ne sherbim

479 avion

Ku të Karta Cessna Citation Mustang

Korporata Ndërkombëtare Amerikane e Jeteve

Baza: KHOU

vende: 4

Viti: 2009

Korporata Ndërkombëtare Amerikane e Jeteve

Baza: KHOU

vende: 4

Viti: 2007

Aksi Jet

Baza: KAPC

vende: 5

Viti: 2010

Qendra Gary Jet

Baza: KGYY

vende: 4

Viti: 2009

Jet Aviva

Baza: KMML

vende: 4

Viti: 2010

Jet Aviva

Baza: KSAT

vende: 4

Viti: 2009

Metodat e avionëve

Baza: KCRQ

vende: 4

Viti: 2009

Avion atje

Baza: KCID

vende: 6

Viti: 2008

Aviacioni në korsi

Baza: KBGJK

vende: 4

Viti: 2010

Oklahoma Aviacionit

Baza: KPWA

vende: 4

Viti: 2012

Jet Bregu i Paqësorit

Baza: KOAK

vende: 5

Viti: 2008

Karta e Pulver Air

Baza: KSDL

vende: 5

Viti: 2008

Silverhawk Aviacionit

Baza: KLNK

vende: 4

Viti: 2010

Aviacioni Tom Dru

Baza: KUMP

vende: 5

Viti: 2011

Pasqyrë e avionëve

La Cessna Citation Mustang është një avion i vlj i cili u dorëzua midis 2006 dhe 2017.

Aktualisht, ka 479 Mustang në shërbim aktiv në të gjithë botën.

La Cessna Citation Mustang është në gjendje të konfigurohet me hapësirë ​​për deri në 5 pasagjerë. Sidoqoftë, shumica e avionëve janë konfiguruar me shumë më pak kapacitet ulësesh. Kapaciteti maksimal i bagazhit qëndron në 57 metra kub.

La Mustang është i aftë të lundrojë deri në 340 knots, me një diapazon maksimal prej 1343 milje detare (1545.49754 milje / 2487.236 km).

Lartësia maksimale e lundrimit në det Mustang vjen në në 41000 këmbë. Kur jeni në lundrim, Cessna Citation Mustangka një djegie mesatare të karburantit në orë prej 95 Gallons në orë (GPH).

Mundësuar nga motorët Pratt & Whitney Canada PW615F, secili motor është në gjendje të prodhojë deri në 1460 lbs të shtytjes. Kjo, pra, rezulton në një prodhim total futës prej 2920.

Si pasojë, Cessna Citation Mustang ka një distancë minimale ngritjeje prej 3110 dhe një distancë minimale uljeje prej 2380.

Për sa i përket chartering-ut, çmimi mesatar i vlerësuar mesatar i orës për Mustang është $ 3500.

Për më tepër, në kohën e prodhimit, Cessna Citation Mustang kishte një çmim liste prej 3.35 milion dollarë.

Shifrat në thellësi

Performance

Diapazoni: nm

Shpejtësia e lundrimit: knots

Tavani: këmbët

Largësia në ngritje: këmbët

Largësia e uljes: këmbët


përmasat

Gjatësia e jashtme: metra

Lartësia e jashtme: metra

Hapësira e krahëve: metra

Gjatësia e brendshme: metra

Gjerësia e brendshme: metra

Lartësia e brendshme: metra

Raporti i brendshëm / i jashtëm:%

rehati

Numri i udhëtarëve:

Nivelet e zhurmës së kabinës: dB

Lartësia e kabinës: këmbët

Çmimi i vlerësuar për orë: $

Çmimi i blerjes: milion dollarë


Fuqija

Prodhuesi i motorit:

Modeli i motorit:

Djegia e karburantit: Galona për orë

peshat

Kapaciteti i bagazhit: Këmbët kubike

Pesha e bagazhit: bs

Pesha maksimale e heqjes: lbs

Harta e Diapazonit