Cessna Citation Karta II

Pasagjerët

8 Simbol i paqës

Varg

1,998 Milje Detare

Çmimi për orë

$ 2,500

Çmimi i blerjes

$4 milion

Ne sherbim

607 avion

Ku të Karta Cessna Citation II

Karta e SHDSH-së

Baza: KGSH

vende: 8

Viti: 2016

Ambulanca ajrore në të gjithë botën

Baza: KPIE

vende: 8

Viti: 1983

Baker Aviacionit

Baza: KFTW

vende: 9

Viti: 2016

Airlines Ndërkombëtare Bohlke

Baza: KGBG

vende: 8

Viti: 1980

Karta e Jet Klubit

Baza: KANE

vende: 8

Viti: 1982

Udhëtimi ajror i korporatave

Baza: KSAT

vende: 8

Viti: 1992

Udhëtimi ajror i korporatave

Baza: KPTK

vende: 8

Viti: 1988

Fluturimi i Korporatave

Baza: KPTK

vende: 8

Viti: 1981

EmreAir

Baza: KPEO

vende: 6

Viti: 1985

I Dërguari i Aviacionit

Baza: KMLB

vende: 8

Viti: 1991

Avionët e Lirisë

Baza: KSEQ

vende: 7

Viti: 1983

Golden State Jet

Baza: KVNY

vende: 8

Viti: 1986

RRUGT ATLANTIKE GULF

Baza: KGNV

vende: 9

Viti: 1987

RRUGT ATLANTIKE GULF

Baza: KGNV

vende: 9

Viti: 1987

Hill Aircraft dhe Leasing Corp

Baza: KFTY

vende: 9

Viti: 1983

Hill Aircraft dhe Leasing Corp

Baza: KFTY

vende: 8

Viti: 1984

Legacy Aviacionit

Baza: KFSD

vende: 8

Viti: 1988

Aviacioni Rennia

Baza: KOCF

vende: 8

Viti: 1991

Aviacioni Rennia

Baza: SHSKU

vende: 7

Viti: 1978

Aviacioni Schubach

Baza: KCRQ

vende: 7

Viti: 1982

Ajri i argjendtë

Baza: KSBA

vende: 8

Viti: 1982

Silverhawk Aviacionit

Baza: KLNK

vende: 7

Viti: 1982

Zgjidhje Karta e Ajrit

Baza: KMQJ

vende: 8

Viti: 1979

Korporata e Shërbimeve Speciale

Baza: KGMU

vende: 8

Viti: 1988

Avionët STA

Baza: KVNY

vende: 8

Viti: 1979

Ajri ekzekutiv i Sun Quest

Baza: KVNY

vende: 8

Viti: 1980

Karta e Avionëve Tavaero

Baza: KHOU

vende: 6

Viti: 1980

Aviacioni Trego-Dugan

Baza: KLBF

vende: 8

Viti: 1979

Pasqyrë e avionëve

La Cessna Citation II është një avion i lehtë i cili u dorëzua midis 1978 dhe 1995.

Aktualisht, ka 607 Citation II në shërbim aktiv në të gjithë botën.

La Cessna Citation II është në gjendje të konfigurohet me hapësirë ​​për deri në 8 pasagjerë. Sidoqoftë, shumica e avionëve janë konfiguruar me shumë më pak kapacitet ulësesh. Kapaciteti maksimal i bagazhit qëndron në 77 metra kub.

La Citation II është i aftë të lundrojë deri në 403 knots, me një diapazon maksimal prej 1998 milje detare (2299.25844 milje / 3700.296 km).

Lartësia maksimale e lundrimit në det Citation II vjen në 43000 metra. Kur jeni në lundrim, Cessna Citation II ka një djegie mesatare të karburantit në orë prej 193 gallons në orë (GPH).

Mundësuar nga motorët Pratt & Whitney Canada JT15D-4B, secili motor është në gjendje të prodhojë deri në 2500 bs shtytje. Kjo, pra, rezulton në një prodhim total futës prej 5000.

Si pasojë, Cessna Citation II ka një distancë minimale ngritjeje prej 3450 dhe një distancë minimale uljeje prej 2078.

Për sa i përket chartering-ut, çmimi mesatar i vlerësuar mesatar i orës për Citation II është 2500 dollarë.

Për më tepër, në kohën e prodhimit, Cessna Citation II kishte një çmim liste prej 3.7 milion $.

Shifrat në thellësi

Performance

Diapazoni: nm

Shpejtësia e lundrimit: knots

Tavani: këmbët

Largësia në ngritje: këmbët

Largësia e uljes: këmbët


përmasat

Gjatësia e jashtme: metra

Lartësia e jashtme: metra

Hapësira e krahëve: metra

Gjatësia e brendshme: metra

Gjerësia e brendshme: metra

Lartësia e brendshme: metra

Raporti i brendshëm / i jashtëm:%

rehati

Numri i udhëtarëve:

Nivelet e zhurmës së kabinës: dB

Lartësia e kabinës: këmbët

Çmimi i vlerësuar për orë: $

Çmimi i blerjes: milion dollarë


Fuqija

Prodhuesi i motorit:

Modeli i motorit:

Djegia e karburantit: Galona për orë

peshat

Kapaciteti i bagazhit: Këmbët kubike

Pesha e bagazhit: bs

Pesha maksimale e heqjes: lbs

Harta e Diapazonit