Cessna Citation Unë Karta

Pasagjerët

6 Simbol i paqës

Varg

1,328 Milje Detare

Çmimi për orë

$ 2,000

Çmimi i blerjes

$1 milion

Ne sherbim

260 avion

Ku të Karta Cessna Citation I

Ambulanca ajrore në të gjithë botën

Baza: KPIE

vende: 5

Viti: 1978

TRAJTIMI AJROR

Baza: KPGD

vende: 5

Viti: 1973

Korporata e Taksive Ajrore Ekzekutive

Baza: KBIS

vende: 5

Viti: 1977

RRUGT ATLANTIKE GULF

Baza: KGNV

vende: 5

Viti: 1974

JetsPlus

Baza: KFAT

vende: 5

Viti: 1979

Shërbimet e Fluturimit Orion

Baza: KATW

vende: 8

Viti: 1981

Avionë privatë

Baza: KAPF

vende: 7

Viti: 1980

Reva

Baza: KEKM

vende: 8

Viti: 1980

Aviacioni Sky Blue Jet

Baza: SHSKU

vende: 6

Viti: 1973

Pasqyrë e avionëve

La Cessna Citation Unë jam një avion i lehtë që u dërgua midis 1971 dhe 1985.

Aktualisht, ka 260 Citation Unë në shërbim aktiv në të gjithë botën.

La Cessna Citation Unë jam në gjendje të konfigurohem me hapësirë ​​për deri në 6 pasagjerë. Sidoqoftë, shumica e avionëve janë konfiguruar me shumë më pak kapacitet ulësesh. Kapaciteti maksimal i bagazhit qëndron në 40 metra kub.

La Citation Unë jam i aftë të lundroj deri në 357 knots, me një diapazon maksimal prej 1328 milje detare (1528.23584 milje / 2459.456 km).

Lartësia maksimale e lundrimit në det Citation Unë hyj në 41000 metra. Kur jeni në lundrim, Cessna Citation Kam një djegie mesatare të karburantit në orë prej 166 gallons në orë (GPH).

Mundësuar nga motorët Pratt & Whitney Canada JT15D-1B, secili motor është në gjendje të prodhojë deri në 2200 bs shtytje. Kjo, pra, rezulton në një prodhim total futës prej 4400.

Si pasojë, Cessna Citation Unë kam një distancë minimale të ngritjes prej 3275 dhe një distancë minimale në ulje prej 2300.

Për sa i përket chartering-ut, çmimi mesatar i vlerësuar mesatar i orës për Citation Une jam 2000 $

Për më tepër, në kohën e prodhimit, Cessna Citation Unë kisha një çmim liste prej 0.9 milion $.

Shifrat në thellësi

Performance

Diapazoni: nm

Shpejtësia e lundrimit: knots

Tavani: këmbët

Largësia në ngritje: këmbët

Largësia e uljes: këmbët


përmasat

Gjatësia e jashtme: metra

Lartësia e jashtme: metra

Hapësira e krahëve: metra

Gjatësia e brendshme: metra

Gjerësia e brendshme: metra

Lartësia e brendshme: metra

Raporti i brendshëm / i jashtëm:%

rehati

Numri i udhëtarëve:

Nivelet e zhurmës së kabinës: dB

Lartësia e kabinës: këmbët

Çmimi i vlerësuar për orë: $

Çmimi i blerjes: milion dollarë


Fuqija

Prodhuesi i motorit:

Modeli i motorit:

Djegia e karburantit: Galona për orë

peshat

Kapaciteti i bagazhit: Këmbët kubike

Pesha e bagazhit: bs

Pesha maksimale e heqjes: lbs

Harta e Diapazonit