Cessna Citation Karta Encore

Pasagjerët

9 Simbol i paqës

Varg

1,695 Milje Detare

Çmimi për orë

$ 3,250

Çmimi i blerjes

$8 milion

Ne sherbim

168 avion

Ku të Karta Cessna Citation Ende

Karta e SHDSH-së

Baza: KGSH

vende: 9

Viti: 2004

Karta Ajrore Amerikane

Baza: KSUS

vende: 8

Viti: 2006

Aksi Jet

Baza: KGSH

vende: 8

Viti: 2016

Ajri i korporatave

Baza: KAGC

vende: 7

Viti: 2006

FlyExclusive

Baza: KISO

vende: 7

Viti: 2016

AVIACIONI JET

Baza: KPTK

vende: 8

Viti: 2003

Aviacioni Jet Linx

Baza: KAPA

vende: 9

Viti: 2005

Aviacioni Jet Linx

Baza: KDAL

vende: 7

Viti: 2002

Aviacionit Malor

Baza: KBGJK

vende: 8

Viti: 2004

Korporata e Shërbimeve Speciale

Baza: KGMU

vende: 8

Viti: 2001

Avionët STA

Baza: KSNA

vende: 8

Viti: 2002

Pasqyrë e avionëve

La Cessna Citation Encore është një avion i lehtë i cili u dorëzua midis viteve 2000 dhe 2006.

Aktualisht, ka 168 Citation Encore në shërbim aktiv në të gjithë botën.

La Cessna Citation Encore është në gjendje të konfigurohet me hapësirë ​​për deri në 9 pasagjerë. Sidoqoftë, shumica e avionëve janë konfiguruar me shumë më pak kapacitet ulësesh. Kapaciteti maksimal i bagazhit qëndron në 71 metra kub.

La Citation Encore është i aftë të lundrojë deri në 430 knots, me një diapazon maksimal prej 1695 milje detare (1950.5721 milje / 3139.14 km).

Lartësia maksimale e lundrimit në det Citation Encore vjen me 45000 metra. Kur jeni në lundrim, Cessna Citation Encore ka një djegie mesatare të karburantit në orë prej 180 galonësh në orë (GPH).

Mundësuar nga motorët Pratt & Whitney Canada PW535A, secili motor është në gjendje të prodhojë deri në 3400 bs shtytje. Kjo, për pasojë, rezulton në një prodhim total futës prej 6800.

Si pasojë, Cessna Citation Encore ka një distancë minimale ngritjeje prej 3900 dhe një distancë minimale uljeje prej 2517.

Për sa i përket chartering-ut, çmimi mesatar i vlerësuar mesatar i orës për Citation Encore është 3250 dollarë.

Për më tepër, në kohën e prodhimit, Cessna Citation Encore kishte një çmim liste prej 8.1 milion dollarë.

Shifrat në thellësi

Performance

Diapazoni: nm

Shpejtësia e lundrimit: knots

Tavani: këmbët

Largësia në ngritje: këmbët

Largësia e uljes: këmbët


përmasat

Gjatësia e jashtme: metra

Lartësia e jashtme: metra

Hapësira e krahëve: metra

Gjatësia e brendshme: metra

Gjerësia e brendshme: metra

Lartësia e brendshme: metra

Raporti i brendshëm / i jashtëm:%

rehati

Numri i udhëtarëve:

Nivelet e zhurmës së kabinës: dB

Lartësia e kabinës: këmbët

Çmimi i vlerësuar për orë: $

Çmimi i blerjes: milion dollarë


Fuqija

Prodhuesi i motorit:

Modeli i motorit:

Djegia e karburantit: Galona për orë

peshat

Kapaciteti i bagazhit: Këmbët kubike

Pesha e bagazhit: bs

Pesha maksimale e heqjes: lbs

Harta e Diapazonit