Cessna Citation Karta CJ2

Pasagjerët

7 Simbol i paqës

Varg

1,331 Milje Detare

Çmimi për orë

$ 3,000

Çmimi i blerjes

$6 milion

Ne sherbim

243 avion

Ku të Karta Cessna Citation CJ2

Karta Aero

Baza: KSUS

vende: 6

Viti: 2001

Karta Ajrore BTR

Baza: KBTR

vende: 6

Viti: 2004

Korporata Ajrore Bun

Baza: KHMZ

vende: 8

Viti: 2008

Aviacioni Lacy Lacy

Baza: KVNY

vende: 8

Viti: 2004

Avionë privatë Delta

Baza: KPIE

vende: 6

Viti: 2002

Avionë privatë Delta

Baza: KCVG

vende: 7

Viti: 2001

Avionë privatë Delta

Baza: KCVG

vende: 7

Viti: 2014

Avionë privatë Delta

Baza: KCVG

vende: 6

Viti: 2001

Avionë privatë Delta

Baza: KCVG

vende: 6

Viti: 2002

Konceptet e Fluturimit

Baza: KTUL

vende: 8

Viti: 2003

FlyExclusive

Baza: KPBI

vende: 6

Viti: 2004

FlyExclusive

Baza: KTEB

vende: 6

Viti: 2004

Aviacioni Gama

Baza: KSBA

vende: 6

Viti: 2003

Avionët e gjeneratës

Baza: KTEB

vende: 6

Viti: 2003

Holdings Jem Air

Baza: KRDU

vende: 7

Viti: 2001

Holdings Jem Air

Baza: KRDU

vende: 6

Viti: 2001

Karta e Jet 1

Baza: KEWN

vende: 6

Viti: 2002

Jet Aviva

Baza: KENI

vende: 6

Viti: 2002

Jet Aviva

Baza: KAUS

vende: 6

Viti: 2002

JetsPlus

Baza: KSBP

vende: 7

Viti: 2005

Aviacioni Millbrook

Baza: KVNY

vende: 7

Viti: 2003

Aviacioni i Lartë Malor

Baza: KPDX

vende: 6

Viti: 2004

Aviacioni Nexgen

Baza: KLEX

vende: 7

Viti: 2003

Jet Bregu i Paqësorit

Baza: KOAK

vende: 6

Viti: 2002

Jet Bregu i Paqësorit

Baza: KHWD

vende: 6

Viti: 2002

Jet Bregu i Paqësorit

Baza: KHWD

vende: 6

Viti: 2002

Ajri i argjendtë

Baza: KBFL

vende: 7

Viti: 2001

Avionët STA

Baza: KVNY

vende: 6

Viti: 2002

XCEL JET

Baza: KVNY

vende: 6

Viti: 2002

Pasqyrë e avionëve

La Cessna Citation CJ2 është një avion i lehtë i cili u dorëzua midis viteve 2000 dhe 2006.

Aktualisht, ka 243 Citation CJ2 në shërbim aktiv në të gjithë botën.

La Cessna Citation CJ2 është në gjendje të konfigurohet me hapësirë ​​për deri në 7 pasagjerë. Sidoqoftë, shumica e avionëve janë konfiguruar me shumë më pak kapacitet ulësesh. Kapaciteti maksimal i bagazhit qëndron në 74 metra kub.

La Citation CJ2 është i aftë të lundrojë deri në 413 knots, me një diapazon maksimal prej 1331 milje detare (1531.68818 milje / 2465.012 km).

Lartësia maksimale e lundrimit në det Citation CJ2 vjen me 45000 metra. Kur jeni në lundrim, Cessna Citation CJ2 ka një djegie mesatare të karburantit në orë prej 140 gallons në orë (GPH).

Mundësuar nga motorët Williams International FJ44-2C, secili motor është në gjendje të prodhojë deri në 2490 lbs të shtytjes. Kjo, pra, rezulton në një prodhim total futës prej 4980.

Si pasojë, Cessna Citation CJ2 ka një distancë minimale ngritjeje prej 3360 dhe një distancë minimale uljeje prej 2908.

Për sa i përket chartering-ut, çmimi mesatar i vlerësuar mesatar i orës për Citation CJ2 është 3000 dollarë.

Për më tepër, në kohën e prodhimit, Cessna Citation CJ2 kishte një çmim liste prej 5.7 milion $.

Shifrat në thellësi

Performance

Diapazoni: nm

Shpejtësia e lundrimit: knots

Tavani: këmbët

Largësia në ngritje: këmbët

Largësia e uljes: këmbët


përmasat

Gjatësia e jashtme: metra

Lartësia e jashtme: metra

Hapësira e krahëve: metra

Gjatësia e brendshme: metra

Gjerësia e brendshme: metra

Lartësia e brendshme: metra

Raporti i brendshëm / i jashtëm:%

rehati

Numri i udhëtarëve:

Nivelet e zhurmës së kabinës: dB

Lartësia e kabinës: këmbët

Çmimi i vlerësuar për orë: $

Çmimi i blerjes: milion dollarë


Fuqija

Prodhuesi i motorit:

Modeli i motorit:

Djegia e karburantit: Galona për orë

peshat

Kapaciteti i bagazhit: Këmbët kubike

Pesha e bagazhit: bs

Pesha maksimale e heqjes: lbs

Harta e Diapazonit