Cessna Citation Karta CJ1 +

Pasagjerët

5 Simbol i paqës

Varg

1,285 Milje Detare

Çmimi për orë

$ 2,250

Çmimi i blerjes

$5 milion

Ne sherbim

102 avion

Ku të Karta Cessna Citation CJ1 +

Karta e Pulver Air

Baza: KSDL

vende: 7

Viti: 2013

Pasqyrë e avionëve

La Cessna Citation CJ1 + është një avion i lehtë i cili u dorëzua midis 2005 dhe 2011.

Aktualisht, ka 102 Citation CJ1 + në shërbim aktiv në të gjithë botën.

La Cessna Citation CJ1 + është në gjendje të konfigurohet me hapësirë ​​për deri në 5 pasagjerë. Sidoqoftë, shumica e avionëve janë konfiguruar me shumë më pak kapacitet ulësesh. Kapaciteti maksimal i bagazhit qëndron në 52 metra kub.

La Citation CJ1 + është i aftë të lundrojë deri në 360 knots, me një diapazon maksimal prej 1285 milje detare (1478.7523 milje / 2379.82 km).

Lartësia maksimale e lundrimit në det Citation CJ1 + vjen me 41000 këmbë. Kur jeni në lundrim, Cessna Citation CJ1 + ka një djegie mesatare të karburantit në orë prej 132 galone për orë (GPH).

Mundësuar nga motorët Williams International FJ44-1AP, secili motor është në gjendje të prodhojë deri në 1965 bs shtytje. Kjo, pra, rezulton në një dalje totale të tërheqjes prej 3930.

Si pasojë, Cessna Citation CJ1 + ka një distancë minimale ngritjeje prej 3990 dhe një distancë minimale uljeje prej 2481.

Për sa i përket chartering-ut, çmimi mesatar i vlerësuar mesatar i orës për Citation CJ1 + është 2250 dollarë.

Për më tepër, në kohën e prodhimit, Cessna Citation CJ1 + kishte një çmim liste prej 5.2 milion $.

Shifrat në thellësi

Performance

Diapazoni: nm

Shpejtësia e lundrimit: knots

Tavani: këmbët

Largësia në ngritje: këmbët

Largësia e uljes: këmbët


përmasat

Gjatësia e jashtme: metra

Lartësia e jashtme: metra

Hapësira e krahëve: metra

Gjatësia e brendshme: metra

Gjerësia e brendshme: metra

Lartësia e brendshme: metra

Raporti i brendshëm / i jashtëm:%

rehati

Numri i udhëtarëve:

Nivelet e zhurmës së kabinës: dB

Lartësia e kabinës: këmbët

Çmimi i vlerësuar për orë: $

Çmimi i blerjes: milion dollarë


Fuqija

Prodhuesi i motorit:

Modeli i motorit:

Djegia e karburantit: Galona për orë

peshat

Kapaciteti i bagazhit: Këmbët kubike

Pesha e bagazhit: bs

Pesha maksimale e heqjes: lbs

Harta e Diapazonit