Cessna Citation Karta CJ1

Pasagjerët

5 Simbol i paqës

Varg

1,127 Milje Detare

Çmimi për orë

$ 2,000

Çmimi i blerjes

$4 milion

Ne sherbim

198 avion

Ku të Karta Cessna Citation CJ1

Korporata Ajrore Bun

Baza: KHMZ

vende: 6

Viti: 2000

Korporata Ajrore Bun

Baza: KHMZ

vende: 6

Viti: 2001

Menaxhimi i ajrit të biznesit

Baza: KDTO

vende: 6

Viti: 2001

Avionë CI

Baza: KCMA

vende: 5

Viti: 1998

Don Avis Aviation

Baza: KEHR

vende: 5

Viti: 1998

Aviacioni i Shqiponjës

Baza: AKKE

vende: 8

Viti: 2001

Lidhje Ajrore Ekzekutive

Baza: KPBI

vende: 5

Viti: 2000

Avionë Express

Baza: KBED

vende: 5

Viti: 2002

Zgjidhjet e Fluturimit

Baza: KXNX

vende: 6

Viti: 2001

Hill Aircraft dhe Leasing Corp

Baza: KFTY

vende: 5

Viti: 2000

Aviacioni në korsi

Baza: KBGJK

vende: 10

Viti: 2000

Lanier Flight Express

Baza: KCSG

vende: 5

Viti: 1995

Lanier Flight Express

Baza: KGVL

vende: 5

Viti: 1994

AirCharter Malone

Baza: KCRG

vende: 5

Viti: 2002

Aviacioni Nexgen

Baza: KLUK

vende: 6

Viti: 1997

Aviacioni i Dallasit të Veriut

Baza: KADS

vende: 5

Viti: 1993

Jet Bregu i Paqësorit

Baza: KOAK

vende: 5

Viti: 2000

Paradigma Jet Management

Baza: KAUS

vende: 6

Viti: 1994

Aviacioni Premier Jet

Baza: KLAX

vende: 6

Viti: 2001

Avionë Kryeministër Privat

Baza: SHSKU

vende: 6

Viti: 1995

Jet me përparësi

Baza: KPDK

vende: 6

Viti: 1997

Aviacioni Santa Barbara

Baza: KVNY

vende: 7

Viti: 1997

Aviacioni Sawyer

Baza: KHII

vende: 6

Viti: 2000

Aviacioni Schubach

Baza: KCRQ

vende: 6

Viti: 2004

Aviacioni i Gjirit Tampa

Baza: KTPA

vende: 5

Viti: 1993

Karta e Avionëve Tavaero

Baza: KHOU

vende: 4

Viti: 2003

Karta private e avionëve Trinity

Baza: KDAL

vende: 5

Viti: 2000

Pasqyrë e avionëve

La Cessna Citation CJ1 është një avion i lehtë i cili u dorëzua midis viteve 2000 dhe 2005.

Aktualisht, ka 198 Citation CJ1 në shërbim aktiv në të gjithë botën.

La Cessna Citation CJ1 është në gjendje të konfigurohet me hapësirë ​​për deri në 5 pasagjerë. Sidoqoftë, shumica e avionëve janë konfiguruar me shumë më pak kapacitet ulësesh. Kapaciteti maksimal i bagazhit qëndron në 63 metra kub.

La Citation CJ1 është i aftë të lundrojë deri në 377 knots, me një diapazon maksimal prej 1127 milje detare (1296.92906 milje / 2087.204 km).

Lartësia maksimale e lundrimit në det Citation CJ1 vjen me 41000 metra. Kur jeni në lundrim, Cessna Citation CJ1 ka një djegie mesatare të karburantit në orë prej 134 gallons në orë (GPH).

Mundësuar nga motorët Williams International FJ44-1AP, secili motor është në gjendje të prodhojë deri në 1965 bs shtytje. Kjo, pra, rezulton në një dalje totale të tërheqjes prej 3930.

Si pasojë, Cessna Citation CJ1 ka një distancë minimale ngritjeje prej 4220 dhe një distancë minimale uljeje prej 2644.

Për sa i përket chartering-ut, çmimi mesatar i vlerësuar mesatar i orës për Citation CJ1 është 2000 dollarë.

Për më tepër, në kohën e prodhimit, Cessna Citation CJ1 kishte një çmim liste prej 4.1 milion $.

Shifrat në thellësi

Performance

Diapazoni: nm

Shpejtësia e lundrimit: knots

Tavani: këmbët

Largësia në ngritje: këmbët

Largësia e uljes: këmbët


përmasat

Gjatësia e jashtme: metra

Lartësia e jashtme: metra

Hapësira e krahëve: metra

Gjatësia e brendshme: metra

Gjerësia e brendshme: metra

Lartësia e brendshme: metra

Raporti i brendshëm / i jashtëm:%

rehati

Numri i udhëtarëve:

Nivelet e zhurmës së kabinës: dB

Lartësia e kabinës: këmbët

Çmimi i vlerësuar për orë: $

Çmimi i blerjes: milion dollarë


Fuqija

Prodhuesi i motorit:

Modeli i motorit:

Djegia e karburantit: Galona për orë

peshat

Kapaciteti i bagazhit: Këmbët kubike

Pesha e bagazhit: bs

Pesha maksimale e heqjes: lbs

Harta e Diapazonit