Bombardier Learjet 75 Karta

Pasagjerët

9 Simbol i paqës

Varg

2,040 Milje Detare

Çmimi për orë

$ 3,500

Çmimi i blerjes

$ 14 milion

Ne sherbim

143 avion

Ku të Karta Bombardier Learjet 75

Ajri i avancuar

Baza: KAUS

vende: 8

Viti: 2013

Aviacioni Lacy Lacy

Baza: KVNY

vende: 8

Viti: 2014

Avionë privatë Delta

Baza: KCVG

vende: 8

Viti: 2014

Elite Air

Baza: KTPA

vende: 6

Viti: 2008

Menaxhimi Ekzekutiv i Jeteve

Baza: KCLL

vende: 8

Viti: 2016

AVIACIONI JET

Baza: FSKU

vende: 8

Viti: 2015

JetRight

Baza: KBNA

vende: 8

Viti: 2016

JetRight

Baza: KBNA

vende: 8

Viti: 2017

JetRight

Baza: KBNA

vende: 8

Viti: 2017

Menaxhimi i Jetit Verior

Baza: KGRR

vende: 8

Viti: 2016

Menaxhimi i Jetit Verior

Baza: KGRR

vende: 8

Viti: 2016

Transporti Ajror Omni

Baza: KTUL

vende: 9

Viti: 2016

SpiritJets

Baza: KSUS

vende: 8

Viti: 2015

Pasqyrë e avionëve

La Bombardier Learjet 75 është një avion i lehtë i cili u dorëzua midis 2013 dhe 2019.

Aktualisht, ka 143 Learjet 75 në shërbim aktiv në të gjithë botën.

La Bombardier Learjet 75 është në gjendje të konfigurohet me hapësirë ​​për deri në 9 pasagjerë. Sidoqoftë, shumica e avionëve janë konfiguruar me shumë më pak kapacitet ulësesh. Kapaciteti maksimal i bagazhit qëndron në 65 metra kub.

La Learjet 75 është i aftë të lundrojë deri në 465 knots, me një diapazon maksimal prej 2040 milje detare (2347.5912 milje / 3778.08 km).

Lartësia maksimale e lundrimit në det Learjet 75 vjen në 51000 këmbë. Kur jeni në lundrim, Bombardier Learjet 75 ka një djegie mesatare të karburantit në orë prej 199 galonësh në orë (GPH).

Mundësuar nga motorët Honeywell TFE731-40BR, secili motor është në gjendje të prodhojë deri në 3850 bs shtytje. Kjo, pra, rezulton në një dalje totale të prodhimit prej 7700.

Si pasojë, Bombardier Learjet 75 ka një distancë minimale ngritjeje prej 4440 dhe një distancë minimale uljeje prej 2660.

Për sa i përket chartering-ut, çmimi mesatar i vlerësuar mesatar i orës për Learjet 75 është 3500 dollarë.

Për më tepër, në kohën e prodhimit, Bombardier Learjet 75 kishte një çmim liste prej 13.8 milion dollarë.

Shifrat në thellësi

Performance

Diapazoni: nm

Shpejtësia e lundrimit: knots

Tavani: këmbët

Largësia në ngritje: këmbët

Largësia e uljes: këmbët


përmasat

Gjatësia e jashtme: metra

Lartësia e jashtme: metra

Hapësira e krahëve: metra

Gjatësia e brendshme: metra

Gjerësia e brendshme: metra

Lartësia e brendshme: metra

Raporti i brendshëm / i jashtëm:%

rehati

Numri i udhëtarëve:

Nivelet e zhurmës së kabinës: dB

Lartësia e kabinës: këmbët

Çmimi i vlerësuar për orë: $

Çmimi i blerjes: milion dollarë


Fuqija

Prodhuesi i motorit:

Modeli i motorit:

Djegia e karburantit: Galona për orë

peshat

Kapaciteti i bagazhit: Këmbët kubike

Pesha e bagazhit: bs

Pesha maksimale e heqjes: lbs

Harta e Diapazonit