Bombardier Learjet 70 Karta

Pasagjerët

7 Simbol i paqës

Varg

2,000 Milje Detare

Çmimi për orë

$ 3,200

Çmimi i blerjes

$ 11 milion

Ne sherbim

avion

Ku të Karta Bombardier Learjet 70

Aviacioni Lacy Lacy

Baza: KVNY

vende: 6

Viti: 2013

Menaxhimi i Jetit Verior

Baza: KGRR

vende: 7

Viti: 2013

Pasqyrë e avionëve

La Bombardier Learjet 70 është një avion i lehtë i cili u dorëzua midis 2013 dhe 2017.

Aktualisht, ka N / A Learjet 70 në shërbim aktiv në të gjithë botën.

La Bombardier Learjet 70 është në gjendje të konfigurohet me hapësirë ​​për deri në 7 pasagjerë. Sidoqoftë, shumica e avionëve janë konfiguruar me shumë më pak kapacitet ulësesh. Kapaciteti maksimal i bagazhit qëndron në 65 metra kub.

La Learjet 70 është i aftë të lundrojë deri në 465 knots, me një diapazon maksimal prej 2000 milje detare (2301.56 milje / 3704 km).

Lartësia maksimale e lundrimit në det Learjet 70 vjen në 51000 këmbë. Kur jeni në lundrim, Bombardier Learjet 70 ka një djegie mesatare të karburantit në orë prej 198 galonësh në orë (GPH).

Mundësuar nga motorët Honeywell TFE731-40BR, secili motor është në gjendje të prodhojë deri në 3850 bs shtytje. Kjo, pra, rezulton në një dalje totale të prodhimit prej 7700.

Si pasojë, Bombardier Learjet 70 ka një distancë minimale ngritjeje prej 4230 dhe një distancë minimale uljeje prej 2660.

Për sa i përket chartering-ut, çmimi mesatar i vlerësuar mesatar i orës për Learjet 70 është 3200 dollarë.

Për më tepër, në kohën e prodhimit, Bombardier Learjet 70 kishte një çmim liste prej 11 milion dollarë.

Shifrat në thellësi

Performance

Diapazoni: nm

Shpejtësia e lundrimit: knots

Tavani: këmbët

Largësia në ngritje: këmbët

Largësia e uljes: këmbët


përmasat

Gjatësia e jashtme: metra

Lartësia e jashtme: metra

Hapësira e krahëve: metra

Gjatësia e brendshme: metra

Gjerësia e brendshme: metra

Lartësia e brendshme: metra

Raporti i brendshëm / i jashtëm:%

rehati

Numri i udhëtarëve:

Nivelet e zhurmës së kabinës: dB

Lartësia e kabinës: këmbët

Çmimi i vlerësuar për orë: $

Çmimi i blerjes: milion dollarë


Fuqija

Prodhuesi i motorit:

Modeli i motorit:

Djegia e karburantit: Galona për orë

peshat

Kapaciteti i bagazhit: Këmbët kubike

Pesha e bagazhit: bs

Pesha maksimale e heqjes: lbs

Harta e Diapazonit