Bombardier Learjet Karta 45XR

Pasagjerët

8 Simbol i paqës

Varg

1,690 Milje Detare

Çmimi për orë

$ 4,000

Çmimi i blerjes

$ 13 milion

Ne sherbim

208 avion

Ku të Karta Bombardier Learjet 45XR

Ajri i avancuar

Baza: KHHR

vende: 9

Viti: 2008

Shërbimet Aero Jet

Baza: KSDL

vende: 8

Viti: 2004

Shërbimet e Aviacionit Cirrus

Baza: KLASA

vende: 9

Viti: 2007

Shërbimet e Aviacionit Cirrus

Baza: KLASA

vende: 9

Viti: 2005

Aviacioni Lacy Lacy

Baza: KVNY

vende: 8

Viti: 2004

Aviacioni Lacy Lacy

Baza: KVNY

vende: 8

Viti: 2005

Burimet Cockrell

Baza: KHOU

vende: 9

Viti: 2011

Burimet Cockrell

Baza: KHOU

vende: 8

Viti: 2005

Avionë privatë Delta

Baza: KCVG

vende: 8

Viti: 2008

Menaxhimi Ekzekutiv i Jeteve

Baza: KENW

vende: 8

Viti: 2006

Aviacioni Jet Linx

Baza: KOMA

vende: 8

Viti: 2011

Aviacioni Jet Linx

Baza: KOMA

vende: 8

Viti: 2006

JetRight

Baza: KBNA

vende: 9

Viti: 2010

Avionët JetSelect

Baza: KRFD

vende: 6

Viti: 2006

Menaxhimi i Jetit Verior

Baza: KENW

vende: 8

Viti: 2009

Menaxhimi i Jetit Verior

Baza: KGRR

vende: 8

Viti: 2012

Transporti Ajror Omni

Baza: KTUL

vende: 9

Viti: 2008

Transporti Ajror Omni

Baza: KTUL

vende: 9

Viti: 2006

Paradigma Jet Management

Baza: KSAT

vende: 8

Viti: 2004

Aviacioni preciz

Baza: KAPA

vende: 8

Viti: 2007

Aviacioni Priester

Baza: KHEF

vende: 8

Viti: 2006

Avionë privatë

Baza: KPWA

vende: 7

Viti: 2007

Aviacioni rektriks

Baza: KBED

vende: 9

Viti: 2010

Korporata Flightstar

Baza: KCMI

vende: 8

Viti: 2011

Pasqyrë e avionëve

La Bombardier Learjet 45XR është një avion i lehtë i cili u dorëzua midis 2003 dhe 2012.

Aktualisht, ka 208 Learjet 45XR në shërbim aktiv në të gjithë botën.

La Bombardier Learjet 45XR është në gjendje të konfigurohet me hapësirë ​​për deri në 8 pasagjerë. Sidoqoftë, shumica e avionëve janë konfiguruar me shumë më pak kapacitet ulësesh. Kapaciteti maksimal i bagazhit qëndron në 65 metra kub.

La Learjet 45XR është i aftë të lundrojë deri në 460 knots, me një diapazon maksimal prej 1690 milje detare (1944.8182 milje / 3129.88 km).

Lartësia maksimale e lundrimit në det Learjet 45XR vjen në 51000 këmbë. Kur jeni në lundrim, Bombardier Learjet 45XKanë një djegie mesatare të karburantit në orë prej 204 galone në orë (GPH).

Mundësuar nga motorët Honeywell TFE731-20BR, secili motor është në gjendje të prodhojë deri në 3500 bs shtytje. Kjo, pra, rezulton në një dalje totale të prodhimit prej 7000.

Si pasojë, Bombardier Learjet 45XR ka një distancë minimale ngritjeje prej 4550 dhe një distancë minimale uljeje prej 2460.

Për sa i përket chartering-ut, çmimi mesatar i vlerësuar mesatar i orës për Learjet 45XR është 4000 dollarë.

Për më tepër, në kohën e prodhimit, Bombardier Learjet 45XR kishte një çmim liste prej 13 milion dollarë.

Shifrat në thellësi

Performance

Diapazoni: nm

Shpejtësia e lundrimit: knots

Tavani: këmbët

Largësia në ngritje: këmbët

Largësia e uljes: këmbët


përmasat

Gjatësia e jashtme: metra

Lartësia e jashtme: metra

Hapësira e krahëve: metra

Gjatësia e brendshme: metra

Gjerësia e brendshme: metra

Lartësia e brendshme: metra

Raporti i brendshëm / i jashtëm:%

rehati

Numri i udhëtarëve:

Nivelet e zhurmës së kabinës: dB

Lartësia e kabinës: këmbët

Çmimi i vlerësuar për orë: $

Çmimi i blerjes: milion dollarë


Fuqija

Prodhuesi i motorit:

Modeli i motorit:

Djegia e karburantit: Galona për orë

peshat

Kapaciteti i bagazhit: Këmbët kubike

Pesha e bagazhit: bs

Pesha maksimale e heqjes: lbs

Harta e Diapazonit