Bombardier Learjet 40 Karta

Pasagjerët

6 Simbol i paqës

Varg

1,704 Milje Detare

Çmimi për orë

$ 3,000

Çmimi i blerjes

$8 milion

Ne sherbim

39 avion

Ku të Karta Bombardier Learjet 40

Shërbimet Aero Jet

Baza: KSDL

vende: 6

Viti: 2004

Grupi Mac Air

Baza: KPDX

vende: 6

Viti: 2006

Aviacionit Presidencial

Baza: KOKA

vende: 6

Viti: 2004

XCEL JET

Baza: SHSKU

vende: 7

Viti: 2003

Pasqyrë e avionëve

La Bombardier Learjet 40 është një avion i lehtë i cili u dorëzua midis 2004 dhe 2007.

Aktualisht, ka 39 Learjet 40 në shërbim aktiv në të gjithë botën.

La Bombardier Learjet 40 është në gjendje të konfigurohet me hapësirë ​​për deri në 6 pasagjerë. Sidoqoftë, shumica e avionëve janë konfiguruar me shumë më pak kapacitet ulësesh. Kapaciteti maksimal i bagazhit qëndron në 65 metra kub.

La Learjet 40 është i aftë të lundrojë deri në 457 knots, me një diapazon maksimal prej 1704 milje detare (1960.92912 milje / 3155.808 km).

Lartësia maksimale e lundrimit në det Learjet 40 vjen në 51000 këmbë. Kur jeni në lundrim, Bombardier Learjet 40 ka një djegie mesatare të karburantit në orë prej 199 galonësh në orë (GPH).

Mundësuar nga motorët Honeywell TFE731-20AR, secili motor është në gjendje të prodhojë deri në 3500 bs shtytje. Kjo, pra, rezulton në një prodhim total futës prej 7000.

Si pasojë, Bombardier Learjet 40 ka një distancë minimale ngritjeje prej 4330 dhe një distancë minimale uljeje prej 2324.

Për sa i përket chartering-ut, çmimi mesatar i vlerësuar mesatar i orës për Learjet 40 është 3000 dollarë.

Për më tepër, në kohën e prodhimit, Bombardier Learjet 40 kishte një çmim liste prej 8 milion dollarë.

Shifrat në thellësi

Performance

Diapazoni: nm

Shpejtësia e lundrimit: knots

Tavani: këmbët

Largësia në ngritje: këmbët

Largësia e uljes: këmbët


përmasat

Gjatësia e jashtme: metra

Lartësia e jashtme: metra

Hapësira e krahëve: metra

Gjatësia e brendshme: metra

Gjerësia e brendshme: metra

Lartësia e brendshme: metra

Raporti i brendshëm / i jashtëm:%

rehati

Numri i udhëtarëve:

Nivelet e zhurmës së kabinës: dB

Lartësia e kabinës: këmbët

Çmimi i vlerësuar për orë: $

Çmimi i blerjes: milion dollarë


Fuqija

Prodhuesi i motorit:

Modeli i motorit:

Djegia e karburantit: Galona për orë

peshat

Kapaciteti i bagazhit: Këmbët kubike

Pesha e bagazhit: bs

Pesha maksimale e heqjes: lbs

Harta e Diapazonit