Bombardier Learjet Karta 31AER

Pasagjerët

8 Simbol i paqës

Varg

1,911 Milje Detare

Çmimi për orë

$ 3,200

Çmimi i blerjes

$7 milion

Ne sherbim

avion

Ku të Karta Bombardier Learjet 31AER

Shërbimi i Ambulancës Ajrore dhe Medevac AeroCare

Baza: KSGR

vende: 7

Viti: 1988

Pasqyrë e avionëve

La Bombardier Learjet 31AER është një avion i lehtë i cili u dorëzua midis 1991 dhe 2003.

Aktualisht, ka N / A Learjet 31AER në shërbim aktiv në të gjithë botën.

La Bombardier Learjet 31AER është në gjendje të konfigurohet me hapësirë ​​për deri në 8 pasagjerë. Sidoqoftë, shumica e avionëve janë konfiguruar me shumë më pak kapacitet ulësesh. Kapaciteti maksimal i bagazhit qëndron në 30 metra kub.

La Learjet 31AER është i aftë të lundrojë deri në 451 knots, me një diapazon maksimal prej 1911 milje detare (2199.14058 milje / 3539.172 km).

Lartësia maksimale e lundrimit në det Learjet 31AER vjen në 51000 këmbë. Kur jeni në lundrim, Bombardier Learjet 31AER ka një djegie mesatare të karburantit në orë prej 182 gallons në orë (GPH).

Mundësuar nga motorët Honeywell TFE731-2, secili motor është në gjendje të prodhojë deri në 3500 bs shtytje. Kjo, pra, rezulton në një dalje totale të fuqisë prej 7000.

Si pasojë, Bombardier Learjet 31AER ka një distancë minimale ngritjeje prej 3800 dhe një distancë minimale uljeje prej 3208.

Për sa i përket chartering-ut, çmimi mesatar i vlerësuar mesatar i orës për Learjet 31AER është 3200 dollarë.

Për më tepër, në kohën e prodhimit, Bombardier Learjet 31AER kishte një çmim liste prej 6.7 milion dollarë.

Shifrat në thellësi

Performance

Diapazoni: nm

Shpejtësia e lundrimit: knots

Tavani: këmbët

Largësia në ngritje: këmbët

Largësia e uljes: këmbët


përmasat

Gjatësia e jashtme: metra

Lartësia e jashtme: metra

Hapësira e krahëve: metra

Gjatësia e brendshme: metra

Gjerësia e brendshme: metra

Lartësia e brendshme: metra

Raporti i brendshëm / i jashtëm:%

rehati

Numri i udhëtarëve:

Nivelet e zhurmës së kabinës: dB

Lartësia e kabinës: këmbët

Çmimi i vlerësuar për orë: $

Çmimi i blerjes: milion dollarë


Fuqija

Prodhuesi i motorit:

Modeli i motorit:

Djegia e karburantit: Galona për orë

peshat

Kapaciteti i bagazhit: Këmbët kubike

Pesha e bagazhit: bs

Pesha maksimale e heqjes: lbs

Harta e Diapazonit