Bombardier Learjet 31 Karta

Pasagjerët

8 Simbol i paqës

Varg

1,631 Milje Detare

Çmimi për orë

$ 2,950

Çmimi i blerjes

$5 milion

Ne sherbim

38 avion

Ku të Karta Bombardier Learjet 31

Avionë AB

Baza: KBNA

vende: 7

Viti: 1997

AC Global Transportet mjekësore

Baza: KVNY

vende: 8

Viti: 1999

Avionord Srl

Baza: KGNT

vende: 7

Viti: 1998

Aviacioni BColeman

Baza: KFXE

vende: 8

Viti: 1993

Aviacioni i Hyrjes në Jet

Baza: KJVY

vende: 7

Viti: 1991

Ambulancë ajrore Medway

Baza: KLZU

vende: 2

Viti: 1979

Pasqyrë e avionëve

La Bombardier Learjet 31 është një avion i lehtë i cili u dorëzua midis 1988 dhe 1991.

Aktualisht, ka 38 Learjet 31 në shërbim aktiv në të gjithë botën.

La Bombardier Learjet 31 është në gjendje të konfigurohet me hapësirë ​​për deri në 8 pasagjerë. Sidoqoftë, shumica e avionëve janë konfiguruar me shumë më pak kapacitet ulësesh. Kapaciteti maksimal i bagazhit qëndron në 30 metra kub.

La Learjet 31 është i aftë të lundrojë deri në 451 knots, me një diapazon maksimal prej 1631 milje detare (1876.92218 milje / 3020.612 km).

Lartësia maksimale e lundrimit në det Learjet 31 vjen në 51000 këmbë. Kur jeni në lundrim, Bombardier Learjet 31 ka një djegie mesatare të karburantit në orë prej 177 galonësh në orë (GPH).

Mundësuar nga motorët Honeywell TFE731-2, secili motor është në gjendje të prodhojë deri në 3500 bs shtytje. Kjo, pra, rezulton në një dalje totale të fuqisë prej 7000.

Si pasojë, Bombardier Learjet 31 ka një distancë minimale ngritjeje prej 3490 dhe një distancë minimale uljeje prej 2507.

Për sa i përket chartering-ut, çmimi mesatar i vlerësuar mesatar i orës për Learjet 31 është 2950 dollarë.

Për më tepër, në kohën e prodhimit, Bombardier Learjet 31 kishte një çmim liste prej 4.5 milion dollarë.

Shifrat në thellësi

Performance

Diapazoni: nm

Shpejtësia e lundrimit: knots

Tavani: këmbët

Largësia në ngritje: këmbët

Largësia e uljes: këmbët


përmasat

Gjatësia e jashtme: metra

Lartësia e jashtme: metra

Hapësira e krahëve: metra

Gjatësia e brendshme: metra

Gjerësia e brendshme: metra

Lartësia e brendshme: metra

Raporti i brendshëm / i jashtëm:%

rehati

Numri i udhëtarëve:

Nivelet e zhurmës së kabinës: dB

Lartësia e kabinës: këmbët

Çmimi i vlerësuar për orë: $

Çmimi i blerjes: milion dollarë


Fuqija

Prodhuesi i motorit:

Modeli i motorit:

Djegia e karburantit: Galona për orë

peshat

Kapaciteti i bagazhit: Këmbët kubike

Pesha e bagazhit: bs

Pesha maksimale e heqjes: lbs

Harta e Diapazonit