Bombardier Global Karta Express XRS

Pasagjerët

16 Simbol i paqës

Varg

6,305 Milje Detare

Çmimi për orë

$ 9,000

Çmimi i blerjes

$ 59 milion

Ne sherbim

163 avion

Ku të Karta Bombardier Global Express XRS

ACI Jet

Baza: KSBP

vende: 13

Viti: 2010

Avjet Holding

Baza: KSNA

vende: 13

Viti: 2006

Jet Edge International

Baza: KJFK

vende: 15

Viti: 2011

Aviacioni Solairus

Baza: KMFR

vende: 10

Viti: 2008

Aviacioni Solairus

Baza: KJFK

vende: 12

Viti: 2007

Pasqyrë e avionëve

La Bombardier Global Express XRS është një avion i madh i cili u dorëzua midis 2005 dhe 2012.

Aktualisht, ka 163 Global Express XRS në shërbim aktiv në të gjithë botën.

La Bombardier Global Express XRS është në gjendje të konfigurohet me hapësirë ​​për deri në 16 pasagjerë. Sidoqoftë, shumica e avionëve janë konfiguruar me shumë më pak kapacitet ulësesh. Kapaciteti maksimal i bagazhit qëndron në 195 metra kub.

La Global Express XRS është i aftë të lundrojë deri në 488 knots, me një diapazon maksimal prej 6305 milje detare (7255.6679 milje / 11676.86 km).

Lartësia maksimale e lundrimit në det Global Express XRS vjen me 51000 këmbë. Kur jeni në lundrim, Bombardier Global Express XR ka një djegie mesatare të karburantit në orë prej 478 gallons në orë (GPH).

Mundësuar nga motorët Rolls-Royce BR710-A2-20, secili motor është në gjendje të prodhojë deri në 14750 bs shtytje. Kjo, pra, rezulton në një prodhim total futës prej 29500.

Si pasojë, Bombardier Global Express XRS ka një distancë minimale ngritjeje prej 6190 dhe një distancë minimale uljeje prej 3667.

Për sa i përket chartering-ut, çmimi mesatar i vlerësuar mesatar i orës për Global Express XRS është 9000 dollarë.

Për më tepër, në kohën e prodhimit, Bombardier Global Express XRS kishte një çmim liste prej 59 milion dollarë.

Shifrat në thellësi

Performance

Diapazoni: nm

Shpejtësia e lundrimit: knots

Tavani: këmbët

Largësia në ngritje: këmbët

Largësia e uljes: këmbët


përmasat

Gjatësia e jashtme: metra

Lartësia e jashtme: metra

Hapësira e krahëve: metra

Gjatësia e brendshme: metra

Gjerësia e brendshme: metra

Lartësia e brendshme: metra

Raporti i brendshëm / i jashtëm:%

rehati

Numri i udhëtarëve:

Nivelet e zhurmës së kabinës: dB

Lartësia e kabinës: këmbët

Çmimi i vlerësuar për orë: $

Çmimi i blerjes: milion dollarë


Fuqija

Prodhuesi i motorit:

Modeli i motorit:

Djegia e karburantit: Galona për orë

peshat

Kapaciteti i bagazhit: Këmbët kubike

Pesha e bagazhit: bs

Pesha maksimale e heqjes: lbs

Harta e Diapazonit