Bombardier Challenger 850 Karta

Pasagjerët

15 Simbol i paqës

Varg

2,546 Milje Detare

Çmimi për orë

$ 6,000

Çmimi i blerjes

$ 32 milion

Ne sherbim

72 avion

Ku të Karta Bombardier Challenger 850

Grupi Mac Air

Baza: KJFK

vende: 15

Viti: 2003

Grupi Mac Air

Baza: TMK

vende: 16

Viti: 2001

Grupi Mac Air

Baza: KJFK

vende: 15

Viti: 2003

Pasqyrë e avionëve

La Bombardier Challenger 850 është një avion i madh i cili u dorëzua midis 2006 dhe 2015.

Aktualisht, ka 72 Challenger 850 në shërbim aktiv në të gjithë botën.

La Bombardier Challenger 850 është në gjendje të konfigurohet me hapësirë ​​për deri në 15 pasagjerë. Sidoqoftë, shumica e avionëve janë konfiguruar me shumë më pak kapacitet ulësesh. Kapaciteti maksimal i bagazhit qëndron në 202 metra kub.

La Challenger 850 është i aftë të lundrojë deri në 460 knots, me një diapazon maksimal prej 2546 milje detare (2929.88588 milje / 4715.192 km).

Lartësia maksimale e lundrimit në det Challenger 850 vjen në 41000 këmbë. Kur jeni në lundrim, Bombardier Challenger 850 ka një djegie mesatare të karburantit në orë prej 311 galonësh në orë (GPH).

Mundësuar nga motorët General Electric CF34-3B1, secili motor është në gjendje të prodhojë deri në 8729 bs shtytje. Kjo, pra, rezulton në një prodhim total futës prej 17458.

Si pasojë, Bombardier Challenger 850 ka një distancë minimale ngritjeje prej 6800 dhe një distancë minimale uljeje prej 2470.

Për sa i përket chartering-ut, çmimi mesatar i vlerësuar mesatar i orës për Challenger 850 është 6000 dollarë.

Për më tepër, në kohën e prodhimit, Bombardier Challenger 850 kishte një çmim liste prej 32 milion dollarë.

Shifrat në thellësi

Performance

Diapazoni: nm

Shpejtësia e lundrimit: knots

Tavani: këmbët

Largësia në ngritje: këmbët

Largësia e uljes: këmbët


përmasat

Gjatësia e jashtme: metra

Lartësia e jashtme: metra

Hapësira e krahëve: metra

Gjatësia e brendshme: metra

Gjerësia e brendshme: metra

Lartësia e brendshme: metra

Raporti i brendshëm / i jashtëm:%

rehati

Numri i udhëtarëve:

Nivelet e zhurmës së kabinës: dB

Lartësia e kabinës: këmbët

Çmimi i vlerësuar për orë: $

Çmimi i blerjes: milion dollarë


Fuqija

Prodhuesi i motorit:

Modeli i motorit:

Djegia e karburantit: Galona për orë

peshat

Kapaciteti i bagazhit: Këmbët kubike

Pesha e bagazhit: bs

Pesha maksimale e heqjes: lbs

Harta e Diapazonit