Bombardier Challenger Karta 601-1A

Pasagjerët

12 Simbol i paqës

Varg

3,200 Milje Detare

Çmimi për orë

$ 5,500

Çmimi i blerjes

$ 13 milion

Ne sherbim

avion

Ku të Karta Bombardier Challenger 601-1A

26 Aviacioni i Veriut

Baza: KTEB

vende: 12

Viti: 1988

26 Aviacioni i Veriut

Baza: KABE

vende: 12

Viti: 1993

Aero Air

Baza: KSGJK

vende: 10

Viti: 1989

Bexair

Baza: KPMP

vende: 10

Viti: 1996

Aviacioni Lacy Lacy

Baza: KVNY

vende: 12

Viti: 2009

Hapësirë ​​ajrore DuPage

Baza: KDPA

vende: 9

Viti: 1983

Fluturoj i Avancuar

Baza: KILG

vende: 10

Viti: 1991

Aviacioni Gama

Baza: KVNY

vende: 11

Viti: 1988

Aviacioni Gama

Baza: KHPN

vende: 10

Viti: 1987

Grupi Ajror i Binjakëve

Baza: KSDL

vende: 10

Viti: 1995

Kartat e Kalitta

Baza: KYIP

vende: 9

Viti: 1995

Karta e Fluturimit Paragon

Baza: KTEB

vende: 12

Viti: 1994

Karta e Fluturimit Paragon

Baza: KOAK

vende: 12

Viti: 1994

Karta e Fluturimit Paragon

Baza: KTEB

vende: 8

Viti: 1992

Karta e Fluturimit Paragon

Baza: KTEB

vende: 12

Viti: 1994

Aviacionit Presidencial

Baza: KPDK

vende: 9

Viti: 1981

Aviacionit Presidencial

Baza: KPNE

vende: 12

Viti: 1991

Aviacioni Privaira Privat

Baza: KBCT

vende: 10

Viti: 1996

Aviacioni Schubach

Baza: KCRQ

vende: 9

Viti: 1985

Star Base Jet

Baza: KADS

vende: 9

Viti: 1987

Karta e avionëve në të gjithë botën

Baza: KTEB

vende: 9

Viti: 1994

Karta e avionëve në të gjithë botën

Baza: KDVT

vende: 9

Viti: 1995

Pasqyrë e avionëve

La Bombardier Challenger 601-1A është një avion i madh i cili u dorëzua midis 1983 dhe 1987.

Aktualisht, ka N / A Challenger 601-1A në shërbim aktiv në të gjithë botën.

La Bombardier Challenger 601-1A është në gjendje të konfigurohet me hapësirë ​​për deri në 12 pasagjerë. Sidoqoftë, shumica e avionëve janë konfiguruar me shumë më pak kapacitet ulësesh. Kapaciteti maksimal i bagazhit qëndron në 115 metra kub.

La Challenger 601-1A është i aftë të lundrojë deri në 460 knots, me një diapazon maksimal prej 3200 milje detare (3682.496 milje / 5926.4 km).

Lartësia maksimale e lundrimit në det Challenger 601-1A vjen në 41000 këmbë. Kur jeni në lundrim, Bombardier Challenger 601-1A ka një djegie mesatare të karburantit në orë prej 278 gallons në orë (GPH).

Mundësuar nga motorët General Electric CF34-1A, secili motor është në gjendje të prodhojë deri në 8650 bs shtytje. Kjo, pra, rezulton në një prodhim total futës prej 17300.

Si pasojë, Bombardier Challenger 601-1A ka një distancë minimale ngritjeje prej 5750 dhe një distancë minimale uljeje prej 2750.

Për sa i përket chartering-ut, çmimi mesatar i vlerësuar mesatar i orës për Challenger 601-1A është 5500 dollarë.

Për më tepër, në kohën e prodhimit, Bombardier Challenger 601-1A kishte një çmim liste prej 13 milion dollarë.

Shifrat në thellësi

Performance

Diapazoni: nm

Shpejtësia e lundrimit: knots

Tavani: këmbët

Largësia në ngritje: këmbët

Largësia e uljes: këmbët


përmasat

Gjatësia e jashtme: metra

Lartësia e jashtme: metra

Hapësira e krahëve: metra

Gjatësia e brendshme: metra

Gjerësia e brendshme: metra

Lartësia e brendshme: metra

Raporti i brendshëm / i jashtëm:%

rehati

Numri i udhëtarëve:

Nivelet e zhurmës së kabinës: dB

Lartësia e kabinës: këmbët

Çmimi i vlerësuar për orë: $

Çmimi i blerjes: milion dollarë


Fuqija

Prodhuesi i motorit:

Modeli i motorit:

Djegia e karburantit: Galona për orë

peshat

Kapaciteti i bagazhit: Këmbët kubike

Pesha e bagazhit: bs

Pesha maksimale e heqjes: lbs

Harta e Diapazonit