Bombardier Challenger 600 Karta

Pasagjerët

17 Simbol i paqës

Varg

2,909 Milje Detare

Çmimi për orë

$ 5,750

Çmimi i blerjes

$9 milion

Ne sherbim

83 avion

Ku të Karta Bombardier Challenger 600

Avioni im i korporatave

Baza: KFXE

vende: 9

Viti: 1982

Qiradhënia e turbinës

Baza: KCNO

vende: 11

Viti: 1982

Pasqyrë e avionëve

La Bombardier Challenger 600 është një avion i madh i cili u dorëzua midis 1980 dhe 1983.

Aktualisht, ka 83 Challenger 600 në shërbim aktiv në të gjithë botën.

La Bombardier Challenger 600 është në gjendje të konfigurohet me hapësirë ​​për deri në 17 pasagjerë. Sidoqoftë, shumica e avionëve janë konfiguruar me shumë më pak kapacitet ulësesh. Kapaciteti maksimal i bagazhit qëndron në 115 metra kub.

La Challenger 600 është i aftë të lundrojë deri në 458 knots, me një diapazon maksimal prej 2909 milje detare (3347.61902 milje / 5387.468 km).

Lartësia maksimale e lundrimit në det Challenger 600 vjen në 41000 këmbë. Kur jeni në lundrim, Bombardier Challenger 600 ka një djegie mesatare të karburantit në orë prej 262 galonësh në orë (GPH).

Mundësuar nga motorët Lycoming ALF 502, secili motor është në gjendje të prodhojë deri në 7500 bs shtytje. Kjo, pra, rezulton në një prodhim total të shtytjes prej 15000.

Si pasojë, Bombardier Challenger 600 ka një distancë minimale ngritjeje prej 5700 dhe një distancë minimale uljeje prej 3050.

Për sa i përket chartering-ut, çmimi mesatar i vlerësuar mesatar i orës për Challenger 600 është 5750 dollarë.

Për më tepër, në kohën e prodhimit, Bombardier Challenger 600 kishte një çmim liste prej 9 milion dollarë.

Shifrat në thellësi

Performance

Diapazoni: nm

Shpejtësia e lundrimit: knots

Tavani: këmbët

Largësia në ngritje: këmbët

Largësia e uljes: këmbët


përmasat

Gjatësia e jashtme: metra

Lartësia e jashtme: metra

Hapësira e krahëve: metra

Gjatësia e brendshme: metra

Gjerësia e brendshme: metra

Lartësia e brendshme: metra

Raporti i brendshëm / i jashtëm:%

rehati

Numri i udhëtarëve:

Nivelet e zhurmës së kabinës: dB

Lartësia e kabinës: këmbët

Çmimi i vlerësuar për orë: $

Çmimi i blerjes: milion dollarë


Fuqija

Prodhuesi i motorit:

Modeli i motorit:

Djegia e karburantit: Galona për orë

peshat

Kapaciteti i bagazhit: Këmbët kubike

Pesha e bagazhit: bs

Pesha maksimale e heqjes: lbs

Harta e Diapazonit