Karta e Beechcraft Premier IA

Pasagjerët

6 Simbol i paqës

Varg

1,480 Milje Detare

Çmimi për orë

$ 3,000

Çmimi i blerjes

$7 milion

Ne sherbim

162 avion

Ku mund të Charter Beechcraft Premier IA

Aviacioni Aradian

Baza: KFFZ

vende:

Viti: 2006

Menaxhimi Ekzekutiv i Jeteve

Baza: KUKF

vende: 6

Viti: 2008

Shërbimet e Aviacionit në Bregun Perëndimor

Baza: KONT

vende: 6

Viti: 2006

Shërbimet e Aviacionit në Bregun Perëndimor

Baza: KBUR

vende: 6

Viti: 2005

Pasqyrë e avionëve

Beechcraft Premier IA është një avion i lehtë i cili u dorëzua midis 2006 dhe 2012.

Aktualisht, ka 162 Premier IA në shërbim aktiv në të gjithë botën.

Beechcraft Premier IA është në gjendje të konfigurohet me hapësirë ​​për deri në 6 pasagjerë. Sidoqoftë, shumica e avionëve janë konfiguruar me shumë më pak kapacitet ulësesh. Kapaciteti maksimal i bagazhit qëndron në 78 metra kub.

Premier IA është i aftë të lundrojë deri në 454 knots, me një diapazon maksimal prej 1480 milje detare (1703.1544 milje / 2740.96 km).

Lartësia maksimale e lundrimit të Premier IA vjen në 41000 metra. Kur jeni në lundrim, Beechcraft Premier IA ka një djegie mesatare të karburantit në orë prej 138 Gallons në orë (GPH).

Mundësuar nga motorët Williams International FJ44-2A, secili motor është në gjendje të prodhojë deri në 2300 lbs të shtytjes. Kjo, pra, rezulton në një prodhim total futës prej 4600.

Si pasojë, Beechcraft Premier IA ka një distancë minimale ngritjeje prej 3792 dhe një distancë minimale uljeje prej 2977.

Për sa i përket chartering-ut, çmimi mesatar i vlerësuar i charter-it për Premier IA është 3000 dollarë.

Për më tepër, në kohën e prodhimit, Beechcraft Premier IA kishte një çmim liste prej 7.1 milion dollarë.

Shifrat në thellësi

Performance

Diapazoni: nm

Shpejtësia e lundrimit: knots

Tavani: këmbët

Largësia në ngritje: këmbët

Largësia e uljes: këmbët


përmasat

Gjatësia e jashtme: metra

Lartësia e jashtme: metra

Hapësira e krahëve: metra

Gjatësia e brendshme: metra

Gjerësia e brendshme: metra

Lartësia e brendshme: metra

Raporti i brendshëm / i jashtëm:%

rehati

Numri i udhëtarëve:

Nivelet e zhurmës së kabinës: dB

Lartësia e kabinës: këmbët

Çmimi i vlerësuar për orë: $

Çmimi i blerjes: milion dollarë


Fuqija

Prodhuesi i motorit:

Modeli i motorit:

Djegia e karburantit: Galona për orë

peshat

Kapaciteti i bagazhit: Këmbët kubike

Pesha e bagazhit: bs

Pesha maksimale e heqjes: lbs

Harta e Diapazonit