Karta e Beechcraft Premier I

Pasagjerët

6 Simbol i paqës

Varg

1,072 Milje Detare

Çmimi për orë

$ 3,000

Çmimi i blerjes

$7 milion

Ne sherbim

133 avion

Ku të Charter Beechcraft Premier I

26 Aviacioni i Veriut

Baza: KABE

vende: 6

Viti: 2004

Aksi Jet

Baza: KSAC

vende: 7

Viti: 2004

Aksi Jet

Baza: KSAC

vende: 6

Viti: 2007

Metodat e avionëve

Baza: KSNA

vende: 6

Viti: 2004

Pro avionësh

Baza: KSDL

vende: 6

Viti: 2004

Kartat ajrore në Las Vegas

Baza: KHND

vende: 7

Viti: 2006

Karta e Aviacionit në Pinnacle

Baza: KSDL

vende: 6

Viti: 2005

Avionët STA

Baza: SHPK-ja

vende: 6

Viti: 2004

StarJets

Baza: KMIA

vende: 6

Viti: 2006

X8 Aviacioni

Baza: LLOJI

vende: 7

Viti: 2010

Pasqyrë e avionëve

Beechcraft Premier I është një avion i lehtë i cili u dorëzua midis 2001 dhe 2005.

Aktualisht, ka 133 Premier I në shërbim aktiv në të gjithë botën.

Beechcraft Premier I është në gjendje të konfigurohet me hapësirë ​​për deri në 6 pasagjerë. Sidoqoftë, shumica e avionëve janë konfiguruar me shumë më pak kapacitet ulësesh. Kapaciteti maksimal i bagazhit qëndron në 78 metra kub.

Premier I është i aftë të lundrojë deri në 461 knots, me një diapazon maksimal prej 1072 milje detare (1233.63616 milje / 1985.344 km).

Lartësia maksimale e lundrimit e Premier I vjen në 41000 metra. Kur jeni në lundrim, Beechcraft Premier Ihas një djegie mesatare të karburantit në orë prej 138 Gallons në orë (GPH).

Mundësuar nga motorët Williams International FJ44-2A, secili motor është në gjendje të prodhojë deri në 2300 lbs të shtytjes. Kjo, pra, rezulton në një prodhim total futës prej 4600.

Si pasojë, Beechcraft Premier I ka një distancë minimale ngritjeje prej 3792 dhe një distancë minimale uljeje prej 2977.

Për sa i përket chartering-ut, çmimi mesatar i vlerësuar i charter-it për Premier I është 3000 dollarë.

Për më tepër, në kohën e prodhimit, Beechcraft Premier I kishte një çmim liste prej 7.1 milion dollarë.

Shifrat në thellësi

Performance

Diapazoni: nm

Shpejtësia e lundrimit: knots

Tavani: këmbët

Largësia në ngritje: këmbët

Largësia e uljes: këmbët


përmasat

Gjatësia e jashtme: metra

Lartësia e jashtme: metra

Hapësira e krahëve: metra

Gjatësia e brendshme: metra

Gjerësia e brendshme: metra

Lartësia e brendshme: metra

Raporti i brendshëm / i jashtëm:%

rehati

Numri i udhëtarëve:

Nivelet e zhurmës së kabinës: dB

Lartësia e kabinës: këmbët

Çmimi i vlerësuar për orë: $

Çmimi i blerjes: milion dollarë


Fuqija

Prodhuesi i motorit:

Modeli i motorit:

Djegia e karburantit: Galona për orë

peshat

Kapaciteti i bagazhit: Këmbët kubike

Pesha e bagazhit: bs

Pesha maksimale e heqjes: lbs

Harta e Diapazonit