Motorët privatë të avionëve Honeywell

Motorët me performancë të lartë dhe me fuqi të lartë të Honeywell janë të besueshëm, të testuar në kohë, kërkojnë më pak mirëmbajtje për shkak të një dizajni të thjeshtë, të thyer, funksionojnë në mjediset më të vështira dhe janë me efikasitet të karburantit.

Siç mund të shihet nga tabela më poshtë, motorët Honeywell janë një opsion i njohur kur bëhet fjalë për shtytjen e avionëve privatë.

Motori jet po mirëmbahet në motorët Hangar - Honeywell

Programet e përmirësimit të vazhdueshëm të Honeywell kanë rezultuar në motorë që sigurojnë më shumë energji me konsum më të ulët të karburantit.

Këto përmirësime rrisin diapazonin e misionit dhe aftësitë e ngarkesës në një spektër më të gjerë operativ si për operatorët civilë ashtu edhe për ata ushtarakë: me një çmim konkurrues.

Motorët e mëposhtëm Honeywell janë ato që fuqizojnë avionë privatë - si të kaluarën ashtu edhe të tanishëm.

Modeli i Motoritavion
TFE731-60Dassault Falcon 900
TFE731-60Dassault Falcon 900EX
TFE731-60Dassault Falcon 900EX LEHTySISHT
TFE731-60Dassault Falcon 900LX
TFE731-5R-1HHawker 800A
TFE731-5R-1HHawker 800SP
TFE731-5BR-1CDassault Falcon 900B
TFE731-5BR-1CDassault Falcon 900C
TFE731-5BR-1CDassault Falcon 900DX
TFE731-5BRHawker 750
TFE731-5BRHawker 800XP
TFE731-5BRHawker 800XPi
TFE731-5BRHawker 850XP
TFE731-5ARDassault Falcon 20F-5BR
TFE731-4R-2Cessna Citation VII
TFE731-40RGulfstream G100
TFE731-40BRBombardier Learjet 70
TFE731-40BRBombardier Learjet 75
TFE731-40BRBombardier Learjet 75 Liria
TFE731-40ARGulfstream G150
TFE731-40Dassault Falcon 50-40
TFE731-40Dassault Falcon 50EX
TFE731-3RHawker 700
TFE731-3D-1GIAI Westwind 1
TFE731-3BR-100SCessna Citation VI
TFE731-3BCessna Citation III
TFE731-3ARBombardier Learjet 55C
TFE731-3A-2BBombardier Learjet 55
TFE731-3-1GIAI Westwind 2
TFE731-3-1CDassault Falcon 50
TFE731-20BRBombardier Learjet 40XR
TFE731-20BRBombardier Learjet 45XR
TFE731-20ARBombardier Learjet 40
TFE731-20ARBombardier Learjet 45
TFE731-2-2BBombardier Learjet 35A
TFE731-2-2BBombardier Learjet 36A
TFE731-2-1CDassault Falcon 100
TFE731-2Bombardier Learjet 31
TFE731-2Bombardier Learjet 31A
TFE731-2Bombardier Learjet 31AER
TFE731-2Dassault Falcon 10
HTF7500EEmbraer Legacy 450
HTF7500EEmbraer Legacy 500
HTF7500EEmbraer Praetor 500
HTF7500EEmbraer Praetor 600
HTF7350Bombardier Challenger 350
HTF7250GGulfstream G280
HTF7000Bombardier Challenger 300
ATF3-6ADassault Falcon 200
Honeywell Motorët që ushqejnë avionët privatë

Motorët me performancë të lartë dhe me fuqi të lartë të Honeywell janë të besueshëm, të testuar me kohë, kërkojnë më pak mirëmbajtje për shkak të një dizajni të thjeshtë, të thyer, funksionojnë në ambientet më të vështira dhe janë me efikasitet të karburantit.

Motorët që aktualisht janë të mbyllur në këto avionë privatë datojnë që në vitin 1970 me motorët TFE731-5AR që furnizojnë energjinë Dassault Falcon 20F-5BR.

Që nga viti 1970, Honeywell ka zhvilluar vazhdimisht motorët e tyre, duke i bërë ata më të lehtë dhe më efikas të karburantit.

Honeywell prodhon motorë të të gjitha madhësive për një larmi aplikimesh. Siç mund ta shihni, motorët Honeywell janë të aftë të ushqejnë avionë të lehtë, të tillë si Learjet 75 Liria, deri në avionë të mëdhenj të tillë si Falcon 900LX.