Katër mënyrat për të fluturuar me avion privat

njeri që del nga avioni privat

Ekzistojnë katër mënyra kryesore për të fluturuar me avion privat. Karta sipas kërkesës, karta jet, pronësia e pjesshme dhe pronësia. Përndryshe, bëhuni mik me dikë që fluturon rregullisht me avion privat dhe bashkohet me të.

Njeriu që largohet nga avioni privat - mënyra për të fluturuar me avion privat

Karta e Kërkesës

Kartat sipas kërkesës janë të zakonshme midis hyrjeve të rinj në botën e aviacionit privat. Kartat sipas kërkesës janë, pra, një nga mënyrat më të njohura për të fluturuar me avion privat.

Kjo është kur një klient kontakton një kompani private charter dhe u kërkon atyre të rregullojnë misionin e tyre.

Kjo metodë është e shkëlqyeshme për fluturime të rralla ose misione me gjatësi të ndryshme.

Për shembull, nëse fluturoni nga një muaj New York në Washington, DC, pastaj muajin tjetër nga fluturoni New York në Londër. Avioni më i mirë për të kaluar Atlantikun nuk është avioni më i mirë për të transportuar dy persona në një orë nga New York në Washington, DC.

Gruaja që shikon telefonin e saj me avion privat - mënyra për të fluturuar me avion privat.

Kompanitë që ofrojnë karta sipas kërkesës përfshijnë Shërbimi i Kartës Ajrore, Lleshi i argjilës PrivateFly.

Kjo është mënyra më e lehtë dhe më fleksibile për të fluturuar privatisht. Shkoni në faqen e tyre të internetit dhe kërkoni një kuotë statutesh. Disa minuta më vonë do të diskutoni kërkesat tuaja të sakta dhe çmimin për fluturimin tuaj. Paguaji paratë dhe drejtohu për në aeroport.

Ju nuk duhet të shqetësoheni për burimet e avionit, mirëmbajtjen, planet e fluturimit ose mungesat e ekuipazhit. Të gjitha trajtohen për ju.

Kartat Jet / Programet e Anëtarësimit Jet Privat

Kartat avionë janë hapi tjetër përpara nga kartat sipas kërkesës.

Kjo është kur bllokoni bllokimin e një numri orësh në fiks të para-dakorduar tarifat për orë. Këto karta avionësh ofrohen nga operatorë të flotës së madhe dhe të vogël, së bashku me një përzgjedhje të ndërmjetësve të kartës.

Kartat e avionëve janë një hap më lart mbi chartering-un sipas kërkesës pasi keni parashikuar numrin e orëve që do të fluturoni brenda një viti. Për më tepër, ka shpenzime financiare dhe kërkime për të gjetur kartën e duhur për ju. Janë deri në 65 variabla midis programeve të kartave jet.

Kompanitë që ofrojnë karta jet përfshijnë qiellor, Flex jet Jet Linx.

Dassault Falcon 2000S duke fluturuar mbi New York City

Pronësia fraksionale

Pronësia e pjesshme e avionëve privatë është kur zotëroni një pjesë të një avioni, të themi 1/8 ose 1/16. Kjo, pra, ju jep një numër të caktuar orësh që mund të fluturoni në vit.

Pronësia fraksionale ndryshon nga një kartë jet për shkak të aspektit të pronësisë. Ju keni një pasuri fizike. Në varësi të vendndodhjes tuaj, kjo ka të ngjarë të vijë me një sërë përfitimesh tatimore.

King Air 260 e jashtme në tokë me motorë të ndezur

Pronësia fraksionale i garanton pronarit të aksionit aksesin në një flotë të tërë avionësh për një numër të caktuar orësh në vit.

Ju nuk keni nevojë të shqetësoheni për ekuipazhin, ruajtjen ose mirëmbajtjen.

Ideja u iniciua nga NetJets dhe është ende shumë lider i tregut.

Pronësia e plotë

Kjo është mënyra më ekstravagante për të fluturuar. Zotëroni avionin tuaj privat.

Kjo është kur ju zotëroni 100% nëse avioni. Si pasojë, ju duhet të gjeni një kompani të menaxhimit të avionëve që mund të kujdeset për ju.

Zotërimi i një avioni privat do t'ju kërkojë të merrni parasysh tarifat e magazinimit, ekuipazhin e burimit, të siguroni avionin dhe më shumë. Ka shumë kosto që lidhen me zotërimin e një avioni privat.

Sidoqoftë, zotërimi i një avioni privat ju jep një sasi të madhe lirie dhe kontrolli.

Pilatus Pamja e jashtme e dhimbjes blu PC-12 gjatë lundrimit

Ju mund të zgjidhni avionin që dëshironi. Përshtateni me opsionet që dëshironi. Trajtojeni atë sipas standardeve tuaja.

Ju nuk duhet të shqetësoheni për tejkalimin e orëve tuaja ose dikush tjetër që e përdor atë. Gjithçka do të jetë pikërisht ashtu siç e keni lënë.