Dal nga turma - Krijoni këto avionë unikë privatë

Pilatus PC-24

Pilatus PC-24 duke u ulur në një shirit të poshtër

Ky është një nga avionët e paktë reaktivë që nuk kalon në faza nga një pistë e poshtër ose bari. Ky avion do t'ju çojë kudo që dëshironi, pa asnjë pyetje. Nuk dëmton gjithashtu që ka një distancë jashtëzakonisht të shkurtër ngritjeje për një avion të madhësisë së tij, vetëm 2,930 metra. Ndërsa po fluturoni për në vendndodhjen tuaj të thyer, do të fluturoni në stilin dhe luksin e fundit. Sigurohuni që Zbulo me shume.

HondaJet

E shtënë e jashtme e Hondajet

Çfarë e bën HondaJet unike? Jo, jo fakti që është 'bërë' nga e njëjta kompani që bën Civic. Janë ata motorë të montuar në krah. Shikoni çdo avion tjetër privat të bërë nga prodhues të tjerë: Bombardier, Dassault, Embraer - të gjithë avionët e tyre kanë motorë të montuar në trup. Ju mund të jeni i sigurt se njerëzit do të intrigohen nga ato motorë unikë të montuar në shtylla - thjesht sigurohuni që të bëni një festë të mirëseardhur kur të mbërrini. Gjej më shumë.

Dassault Falcon 8X

Brendësia e Dassault Falcon Brendësia 8X

La Falcon 8X është unik për disa arsye, të tilla si Dassaultështë dizenjimi i veçantë me tre motorë. Sidoqoftë, 8X është në këtë listë për shkak të brendësisë së tij mahnitëse. Ekziston modeli tipik elegant francez dhe mund të shihet në çdo detaj. Ndërsa fotografia e mësipërme është mbresëlënëse, personalisht detajet dhe dizajni janë edhe më mbresëlënëse. Kjo duhet të jetë një nga ambientet e brendshme më të dizajnuara në aviacion tani. Gjej më shumë.

Tjetra 400XTi

Shkrepja e jashtme e Nextant 400XTI

400XTi është këtu për shkak të procesit unik të prodhimit. 400XTi është një Hawker / Beechcraft 400A i rindërtuar por në masën që 88% e 400XTi është bërë nga materiale të reja. Një përzierje elegante e vjetër dhe e re, dhe një përdorim fantastik i një avioni të vjetër. Gjej më shumë.

Boeing 787-9 BBJ

Taj Mahal ditën

Hardshtë e vështirë të shprehësh se sa unik dhe dekadent është 787 BBJ në vetëm një imazh. Nëse doni të përjetoni kulmin në rehati, hapësirë, luks, pasuri dhe përgjithësisht duke treguar se jeni duke shkatërruar jetën, atëherë sigurohuni që të fluturoni në një 787 BBJ. Thjesht për ta vendosur madhësinë në kontekst, kjo në një aeroplan që ka një kapacitet maksimal prej 406 pasagjerësh në një konfigurim ekonomik. Kur fluturoni me këtë, pjesa më e keqe e ditës suaj do të jetë kur dyert hapen dhe ju duhet të zbrisni. Gjej më shumë.