Kalo te përmbajtja kryesore
Koleksioni bazik

Arsyet për të udhëtuar me avion privat - Çfarë të dini

By 9 shkurt 2021Tetor 5th, 2022Nuk ka komente4 min lexoi

Shumë njerëz i konsiderojnë udhëtimet me avionë të shumtë me famë dhe pasuri të famshëm. Portretizimet e filmave sjellin një imazh të sofistikimit dhe klasit ku mysafirët mund të mbështeten në një vend prej lëkure luksoze me një shishe shampanjë në dorë, por arsyet për të zgjedhur një avion privat për të udhëtuar kanë më pak të bëjnë me të drejtën e pasur dhe më shumë kanë të bëjnë me përfitimin logjistike që sjell për udhëtarët.

Çarterimi i një avioni privat u jep mysafirëve lirinë për të fluturuar kur dhe ku të duan në një mjedis të rehatshëm që është krijuar për të përmbushur nevojat individuale. Ndërsa avionët komercialë të klasit të parë synojnë të bëjnë një përvojë luksoze duke instaluar vende të hollësishme dhe apartamente private, avionët privatë ofrojnë përfitime që mbulojnë më shumë sesa luksin, duke i bërë kostot e saj të mëdha të vlefshme. Për këtë qëllim, këtu janë arsyet pse duhet të zgjidhni një avion privat për udhëtimet tuaja.

Përfitimi # 1: Lehtësi e pakrahasueshme prenotimi

Një fluturim standard ndërkombëtar do të kërkonte që të jeni në aeroport dhe të prisni në radhë tre orë para nisjes. Kjo është për t'u siguruar që ju mund të pastroni siguri dhe kontrolloni gjërat tuaja në kohë, duke marrë parasysh fluksin e të ftuarve të tjerë në radhë.

Nga ana tjetër, avionët privatë ju lejojnë të rezervoni një charter jet me paralajmërim sa më shumë se katër orë së bashku me përfitimin e eliminimit të nevojës për të mbërritur herët para nisjes.

Procedurat e imbarkimit mund të zgjasin vetëm 15 minuta nga mbërritja deri në nisje, gjë që siguron një proces më të qetë të hipjes, udhëtime më të shpejta dhe pa rrezik për ndërprerje të fluturimit. Ky është një avantazh i rëndësishëm, veçanërisht për njerëzit e biznesit që ndjekin një itinerar të rreptë ose kanë minutën e fundit fluturime.

Për më tepër, ai shmang qëndrimet gjatë natës dhe nuk ka nevojë të zbresë në ndalesa në rrugën tuaj për në destinacionin tuaj. Me aftësinë e tij për t'u ulur në mbi 5,000 aeroporte vetëm në Shtetet e Bashkuara, ju mund të kurseni një sasi të konsiderueshme të kohës dhe të tokës më afër pikës suaj të largimit. Pas mbërritjes, shumica e avionëve privatë u ofrojnë mysafirëve të tyre një limuzinë, taksi ose helikopter të gatshëm për të shoqëruar pasagjerët në vendet e tyre të banimit ose hotelin.

Përfitimi # 2: Avionët privatë ofrojnë shërbim të shkëlqyeshëm

Avionët privatë janë të pajisur me një ekip të kujdesit ndaj klientit që do të mbështesë nevojat tuaja gjatë gjithë kohëzgjatjes së fluturimit. Kjo përfshin ushqim të plotë që konsiston në një përzgjedhje të gjerë të verës dhe shampanjës, si dhe mundësinë për të porositur paraprakisht ushqimin dhe pijet tuaja të preferuara.

Artikujt dhe bagazhet tuaja të rënda kanë një ndarje të dedikuar që është ende lehtësisht e arritshme i sigurt nga çdo dëmtim i mundshëm, për të mos përmendur, nuk ka kufizime për bagazhet dhe tarifa shtesë për bagazhet për t'u shqetësuar.

Përfitimi # 3: Avionët privatë mund të rrisin produktivitetin

Për shkak të mungesës së ndërprerjeve në mes të aeroporteve, njerëzit që udhëtojnë për qëllime biznesi kanë më shumë kohë për të punuar me ndërprerje. Ambienti krijon kushtin e përsosur për heshtjen dhe përqendrimin, duke e bërë atë një vend të shkëlqyeshëm për t'u çlodhur ose për të kryer ndonjë punë shtesë.

Bottom Line

Avionët privatë ofrojnë përfitime që tejkalojnë sensin e luksit. Ai eleminon shqetësimet tuaja rreth kufizimeve të bagazhit, keni më shumë tolerancë për sendet e dorës dhe lëngjet, lë më shumë hapësirë ​​për këmbët për rehati optimale dhe rritjen e produktivitetit, si dhe i bën udhëtimet një përvojë të përshtatshme dhe efikase.

Nëse jeni duke kërkuar për një shërbim privat charter, Kliko këtu për të gjetur avionin tuaj ideal ideal dhe nga mund ta krijoni atë!

Birrë i martuar

Benedikti është një shkrimtar i përkushtuar, i specializuar në diskutime të thella të pronësisë së aviacionit privat dhe temave të lidhura me të.