Avion privat nga MB në Spanjë

Një avion privat nga Britania e Madhe në Spanjë është më i arsyeshëm se sa mund të mendoni së pari. Këtu ne kemi përmbushur gjithçka që ju duhet të dini kur merrni një avion privat nga Britania e Madhe në Spanjë. Gjithçka nga lloji i avionit që është i përshtatshëm për udhëtimin, si të merrni çmimet më të mira, aeroportet në Mbretërinë e Bashkuar, aeroportet Spanjolle dhe sa kushton e gjitha.

Spanja është aktualisht tregu i gjashtë më i madh i avionëve private në Evropë me rreth 80,000 lëvizje private të avionëve në vit. Spanja është e mbushur me kulturë, ushqim të shkëlqyeshëm dhe mot të shkëlqyeshëm. Këtu janë mënyrat më të mira për të arritur atje me avion privat.

Rrugët e përfshira në këtë vlerësim të çmimeve janë si më poshtë: Londër për në Barcelonë, Londër për në Madrid, Londër për Malaga, Londër për në Ibiza dhe Londër për në Palma. Nga Mançesteri, itineraret me vlerësime të çmimeve janë Manchester për Barcelona, ​​Manchester për Madrid, Manchester për Malaga, Manchester për Ibiza dhe Manchester për Palma. Dhe së fundmi, itineraret nga Edinburg që përfshihen në këtë vlerësim të çmimeve janë Edinburg për në Barcelonë, Edinburg për Madrid, Edinburg për Malaga, Edinburg për Ibiza dhe Edinburg për Palma.

Avion privat nga Mbretëria e Bashkuar në Spanjë

Avionët që janë të përshtatshëm për udhëtimin nga Britania e Madhe në Spanjë do të ndryshojnë në varësi të një numri faktorësh. Këta faktorë përfshijnë distancën, disponueshmërinë dhe numrin e pasagjerëve. Për më tepër, buxheti juaj do të luajë një shumë të madhe në të cilën avionët janë më të përshtatshmet.

Fluturimet private të avionëve midis Mbretërisë së Bashkuar dhe Spanjës natyrshëm ndryshojnë në distancë dhe kohën e fluturimit. Një nga udhëtimet më të shkurtra - Londër në Barcelonë - zgjat rreth 2 orë e gjysmë për të fluturuar në distancën 643 Miles Nautical (740 Miles). Udhëtimi më i gjatë që do të konsiderohet këtu është nga Edinburg në Malaga. Kjo është një distancë prej 1,158 milje detare (1,333 milje), me një kohë fluturimi 3 orë e 15 minuta në shumicën e avionëve.

Prandaj, avionët brenda Vlj (Very Light Jet) kategoria do të luftojë për të bërë distanca më të gjata nga Edinburgu. Sidoqoftë, fluturimi jashtë Londrës do të rrisë në mënyrë dramatike zgjedhjet tuaja të avionëve.

Dy të shtëna ajrore të jashtme HondaJets fluturojnë në formacion mbi retë në të kuqe dhe argjend
HondaJet Jet shumë i lehtë

Nëse ka katër pasagjerë ose më pak, atëherë një mundësi e shkëlqyeshme për shumicën e linjave është një Cessna Citation Mustang. Mustang është një avion popullor që shpesh është i disponueshëm për charter. Një mënyrë e shkëlqyeshme për të marrë një vlerësim të menjëhershëm është GlobeAir - operatori më i madh i Cessna Mustangështë në botë.

Një hap përpara nga VLJ janë Avionë të lehtë. Këto janë avionë që kanë distancë më të mirë dhe kapacitet ulësesh. Për më tepër, këto aeroplanë kanë më shumë hapësirë ​​brenda kabinës për një komoditet të shtuar. Këto avionë zakonisht mund të mbajnë deri në gjashtë pasagjerë të qetë. Avionët brenda kategorisë Dritë janë Embraer Phenom 300E, Tjetra 400XTi Cessna Citation CJ3 +. Shihni një krahasim të të gjithë këtyre avionëve këtu.

Embraer Phenom 300E E jashtme në tokë jashtë Embraer hangar
Embraer Phenom 300E avion i lehtë

Një hap përpara nga kjo më tej janë avionë të mesëm. Këto janë të ngjashme me avionët e lehtë, por me një përplasje të konsiderueshme në diapazon. Sidoqoftë, për qëllimet e një udhëtimi nga Britania e Madhe në Spanjë, këto aeroplanë nuk janë jashtëzakonisht të nevojshëm. Ata pa dyshim do të sigurojnë komoditet të shtuar në mënyrë të kufizuar mbi avionët më të vegjël. Sidoqoftë, rritja e kostos për këto rrugë të shkurtër nuk ka gjasa të jetë e vlefshme në krahasim me avionët e lehtë.

Më në fund, avioni më i madh - ata që bien në emrin e duhur Kategori e madhe. Këto janë avionët më të aftë. Ato gjithashtu ndodhin të jenë më të shtrenjtat. Këto janë avionët që kanë zona të ndara jetese, dushe, dhoma gjumi të dedikuara dhe të gjithë teknologjinë e fundit. Për fluturimin përtej Atlantikut, këto janë avionët që të gjithë duan. Sidoqoftë, nëse nuk keni nevojë për kapacitetin e shtuar të ulëseve, aftësitë e plota të këtyre avionëve ka të ngjarë të harxhohen në një udhëtim kaq të shkurtër.

Megjithëse, nëse planifikoni të fluturoni me një numër të madh të pasagjerëve - këto janë avionët për të cilët duhet të shkoni. Ato më të mëdha - të tilla si Bombardier Global 6000 Dassault Falcon 8X - mund të transportojë deri në 16 pasagjerë.

Nëse dëshironi të krahasoni të gjitha avionët privatë atëherë thjesht Kliko këtu. Këtu mund të krahasoni avionët bazuar në çmimin, distancën dhe kapacitetin e pasagjerëve.

Avionët privatë nga Mbretëria e Bashkuar në Spanjë Vlerësimet e Kostos

Londra në Spanjë

Fluturimi nga Londra në Spanjë është rruga më e shkurtër kur fluturoni me avion privat nga MB për në Spanjë.

Ju lutemi vini re se çmimi i një fluturimi charter jet privat varet nga një larmi faktorësh, çmimet e mëposhtme janë vlerësime dhe duhet të përdoren vetëm si udhëzues. Kliko këtu për të mësuar në lidhje me faktorët që ndikojnë në çmimin e një charter jet privat.

Kjo, pra, rezulton në opsionet më të mëdha të avionëve. Si rezultat, çmimet do të jenë më të lira sesa fluturimi nga Veriu më tej në MB. Kjo për faktin se distanca është një faktor i rëndësishëm i një kostoje private charter - lexoni në lidhje me faktorë të tjerë këtu.

Destinacionet nga Londra në hartë janë Madridi, Malaga, Barcelona, ​​Ibiza dhe Palma. Këto janë destinacionet më të njohura për avionët privatë brenda Spanjës. Përfitimi i kësaj është një zgjedhje më e madhe e avionit dhe një shans më i lartë për të përfituar nga një këmbë e zbrazët.

Koha dhe çmimi i parashikuar i fluturimit për një avion të lehtë privat për secilin destinacion nga Londra është si më poshtë:

OrigjinëdestinacionKoha e vlerësuar e fluturimitVlerësoni një çmim në një drejtim
LondërBarcelona2 orë 05 Minuta£ 8,500
LondërIbiza2 orë 30 Minuta£ 9,500
LondërMadrid2 orë 10 Minuta£ 9,000
LondërMalaga2 orë 40 Minuta£ 12,500
LondërPalma2 orë 20 Minuta£ 9,250
Koha dhe kostoja e vlerësuar e fluturimit për një fluturim jet privat nga Londra në Spanjë. Ju lutemi vini re - të gjitha çmimet në GBP. Çmimet janë vetëm vlerësime. Çmimet për fluturimet në një drejtim. Klasa e avionëve supozohet të jetë VLJ ose e Lehta.

Mësoni më shumë se si të merrni çmimin më të mirë duke fluturuar me këmbë bosh këtu.

Mançester në Spanjë

Mançester për në Spanjë është kombinimi i dytë i rrugës që konsiderohet kur shikoni një avion privat nga MB për në Spanjë.

Ju lutemi vini re se çmimi i një fluturimi charter jet privat varet nga një larmi faktorësh, çmimet e mëposhtme janë vlerësime dhe duhet të përdoren vetëm si udhëzues. Kliko këtu për të mësuar në lidhje me faktorët që ndikojnë në çmimin e një charter jet privat.

Sigurisht, kur fluturoni privat do të dëshironi të fluturoni nga aeroporti juaj më i afërt. Sidoqoftë, diferenca në kohë midis fluturimit nga Liverpool në vend të Manchester do të jetë e papërfillshme. Përsëri, destinacionet në Spanjë mbeten të njëjtat pasi këto janë destinacionet më të njohura për të fluturuar me aeroplan privat.

Koha e parashikuar e fluturimit për një avion privat në secilin destinacion nga Manchester është si më poshtë:

OrigjinëdestinacionKoha e vlerësuar e fluturimitÇmimi i vlerësuar në një drejtim
ManchesterBarcelona2 orë 15 Minuta£ 9,250
ManchesterIbiza2 orë 50 Minuta£ 11,750
ManchesterMadrid2 orë 30 Minuta£ 10,250
ManchesterMalaga3 orë 00 Minuta£ 12,750
ManchesterPalma2 orë 40 Minuta£ 10,500
Koha dhe kostoja e vlerësuar e fluturimit për një fluturim jet privat nga Manchester në Spanjë. Ju lutemi vini re - të gjitha çmimet në GBP. Çmimet janë vetëm vlerësime. Çmimet për fluturimet në një drejtim. Klasa e avionëve supozohet të jetë VLJ ose e Lehta.

Mësoni më shumë se si të merrni çmimin më të mirë duke fluturuar me këmbë bosh këtu.

Edinburg në Spanjë

Më në fund, vendndodhja e zgjedhur për të përfaqësuar Skocinë është Edinburg. Përsëri, kjo thjesht mund të ketë qenë Glasgow. Për më tepër, gjithmonë do të dëshironi të fluturoni nga aeroporti juaj më i afërt kur fluturoni me avion privat. Për më tepër, diferenca e kohës së fluturimit midis Edinburgut dhe Glasgow jo vetëm që do të jetë minimale, por edhe ndryshimi i kostos.

Ju lutemi vini re se çmimi i një fluturimi charter jet privat varet nga një larmi faktorësh, çmimet e mëposhtme janë vlerësime dhe duhet të përdoren vetëm si udhëzues. Kliko këtu për të mësuar në lidhje me faktorët që ndikojnë në çmimin e një charter jet privat.

Përsëri, destinacionet në Spanjë mbeten të njëjtat.

Koha e parashikuar e fluturimit për një avion privat drejt secilit destinacion nga Edinburgu është si më poshtë:

OrigjinëdestinacionKoha e vlerësuar e fluturimitÇmimi i vlerësuar në një drejtim
EdinburgBarcelona2 orë 30 Minuta£ 11,750
EdinburgIbiza3 orë 05 Minuta£ 13,750
EdinburgMadrid2 orë 45 Minuta£ 12,250
EdinburgMalaga3 orë 15 Minuta£ 15,500
EdinburgPalma2 orë 55 Minuta£ 13,500
Koha dhe kostoja e vlerësuar e fluturimit për një fluturim jet privat nga Edinburg në Spanjë. Ju lutemi vini re - të gjitha çmimet në GBP. Çmimet janë vetëm vlerësime. Çmimet për fluturimet në një drejtim. Klasa e avionëve supozohet të jetë VLJ ose e Lehta.

Mësoni më shumë se si të merrni çmimin më të mirë duke fluturuar me këmbë bosh këtu.

Aeroportet private të avionëve në Mbretërinë e Bashkuar

Aeroportet private të avionëve të Londrës

Londra ka një numër të madh të aeroporteve private të avionëve. Këto variojnë nga aeroportet më të vegjël që përdoren për aviacionin e përgjithshëm, siç është aeroporti Blackbushe, deri në aeroportet më të mëdha tregtare si London Luton dhe London City. Për më tepër, RAF Northolt është përfshirë si një aeroport privat i avionëve nga Londra.

Sidoqoftë, London Heathrow nuk është i disponueshëm për avionët privatë. Për shkak të vëllimit të lartë të trafikut ajror, jo vetëm që do të ishte gati e pamundur të rregullohej një vend i caktuar por tarifat do të ishin aq të tepruara sa do të kishte pak kuptim. Ndërsa Heathrow ka një "Terminal Gjashtë" për VIP - është kryesisht Familja Mbretërore që e përdor këtë terminal. Nëse dëshironi të niseni dhe të mbërrini në Londrën Perëndimore, RAF Northolt është një mundësi shumë më e mirë.

Kur zgjidhni se cili aeroport është i përshtatshëm për ju, merrni parasysh faktorët e mëposhtëm. Së pari, vendndodhja. Qëllimi kryesor i udhëtimit me avion privat është të zvogëlojë kohën tuaj të përgjithshme të udhëtimit. Prandaj, zgjidhni aeroportin që është më i përshtatshmi për pikën tuaj të fillimit.

Së dyti, tarifat e uljes. Të gjithë aeroportet kanë tarifa të ndryshme uljeje (mësoni më shumë rreth faktorëve që ndikojnë në koston e charter të avionëve privatë këtu) Prandaj, ndërrimi i aeroporteve është një mënyrë e mirë për të ulur koston e disa charterëve. Në varësi të aeroportit këto mund të shkojnë nga disa qindra paund deri në mijëra. Për shembull, tarifat e uljes për një Embraer Phenom 300 në Aeroportin e Londrës janë pak më shumë se 2,000.

Së treti, objektet e Operatorëve Baza Fikse (FBO). Këto janë në thelb terminalet private të avionëve. Të gjithë aeroportet kanë numër të ndryshëm të FBO-ve, pajisje të ndryshme dhe drejtohen nga kompani të ndryshme. Prandaj, nëse ka shërbime të veçanta që ju nevojiten në FBO, lajmëroni ndërmjetësin tuaj të kartës. Ata do të jenë në gjendje të këshillojnë për opsionin më të mirë.

RAF Northolt

London RAF Northolt është në Ruislip, Middlesex, e cila është vetëm në Perëndim të Londrës. Aeroporti është i përshtatshëm për avionë privatë. Sidoqoftë, aeroporti përdoret akoma nga RAF, duke kufizuar numrin e hapësirave civile në dispozicion.

Siç do të prisnit, siguria në RAF Northolt është jashtëzakonisht e rreptë. Prandaj, VIP-at dhe fluturimet qeveritare janë shumë të popullarizuara këtu.

Ju lutemi vini re se fluturimet me kafshë shtëpiake në bord nuk janë të mirëseardhura në RAF Northolt. Për më tepër, asnjë avion i vetëm me motor nuk lejohet të përdorë Northolt. Prandaj, kjo përjashton Avion vizion cirrus.

Avion privat RAF Northolt FBO nga MB për në Spanjë

Aeroporti i Londrës

Aeroporti i Qytetit të Londrës është zgjidhja më e mirë nëse keni nevojë të hyni në Londrën qendrore. Ajo, siç sugjeron vetë emri, është e bazuar në vetë Londrën. E vendosur drejt Lindjes së Londrës, afër Canary Wharf.

Rezultati i kësaj është pamja mahnitëse e qytetit për afrimin dhe ngritjen.

Importshtë e rëndësishme të theksohet se pilotët duhet të trajnohen posaçërisht për t'u ulur në Aeroportin e Londrës. Kjo është për shkak të këndit të afrimit. Isshtë në 5.8 gradë sesa në 3 gradë të zakonshëm.

Për më tepër, avionët gjithashtu duhet të miratohen. Kjo nuk është një problem për avionët më të vegjël, por avionët e mëdhenj kanë nevojë për aprovim - për shembull, shihni Dassault Falcon 8X.

Terminali privat i avionëve të Aeroportit të Qytetit të Londrës

Aeroporti Biggin Hill

Aeroporti i Biggin Hill në Londër është i vendosur në një ish aeroport të RAF në Biggin Hill, Bromley, South East London.

Biggin Hill është një zgjedhje e njohur për avionët privatë për shkak të afërsisë me qytetin. Aeroporti ndodhet vetëm 12 milje nga qendra financiare e Londrës.

Për më tepër, aeroporti është një aeroport i dedikuar i aviacionit të biznesit. Udhëtimi mesatar i makinës zgjat 50 minuta për të shkuar në qendër ose vetëm 6 minuta me helikopter.

Aeroporti Biggin Hill FBO për avion privat nga MB për në Spanjë

Aeroporti i Londres Stansted

Aeroporti Stansted i Londrës ndodhet vetëm në veri të Londrës në Essex.

Aeroporti është i hapur për të dy avionët privatë dhe trafikun ajror komercial. Lidhjet e autostradës rezultojnë në rreth një orë me makinë në qendër të Londrës.

Aeroporti ka pajisje të mira për klientët e avionëve privatë, operatorët dhe ekuipazhin.

aeroporti london stansted fbo

Aeroporti Farnborough

Aeroporti Farnborough është ndoshta aeroporti më i njohur i aviacionit të biznesit në Londër. Aeroporti është një aeroport modern, shumë efikas, vetëm i aviacionit të biznesit.

Kjo, pra, e bën atë një zgjedhje shumë të dëshirueshme për klientët e avionëve privatë.

Aeroporti i Farnborough ka dedikuar objektet e FBO në vend. Pasagjerët janë gjithashtu në gjendje të drejtojnë drejtpërdrejt në avionët e tyre në pritje. Si pasojë, diskrecioni dhe transferimet e qetë në tokë e bëjnë aeroportin Farnborough një zgjedhje ideale për klientët e avionëve privatë.

aeroporti farnborough fbo për avion privat nga Britania e Madhe në Spanjë

Aeroporti Blackbushe

Aeroporti Blackbushe i Londrës është afërsisht 40 minuta me makinë nga qendra e Londrës, e vendosur afër aeroportit Farnborough. Përndryshe, udhëtimi me helikopter në qendër të Londrës zgjat vetëm 15 minuta.

Aeroporti është shumë i popullarizuar me avionë të vegjël që mbërrijnë dhe nisen në të gjithë Evropën. Sidoqoftë, vini re se aeroporti është dukshëm më i vogël se të tjerët në këtë listë. Prandaj, do të kërkohet një avion më i vogël.

aeroporti blackbusche fbo

Aeroporti Luton në Londër

Aeroporti Luton i Londrës është në konkurrencë të ngushtë me aeroportin Farnborough për të qenë aeroporti privat i avionëve privatë në Mbretërinë e Bashkuar. Për më tepër, Aeroporti i Lutonit është një nga pesë aeroportet kryesore të aeroplanëve më të ngarkuar në Evropë.

E vendosur vetëm në veri të Londrës, autostrada M1 siguron qasje të lehtë në Londër me makinë.

Dy FBO - Harrods Aviation dhe Nënshkrimi i Mbështetjes së Fluturimit - ofrojnë shërbime dhe pajisje të jashtëzakonshme për klientët e avionëve privatë.

london luton fbo

Aeroporti i Oksfordit në Londër

Aeroporti i Oksfordit në Londër, pavarësisht se e ka Londrën në emër, nuk është në Londër. Përkundrazi, është e vendosur në Kidlington, Oxfordshire. Aeroporti është 20 minuta me makinë nga Oksfordi dhe rreth 1 orë e 30 minuta nga Londra qendrore.

Aeroporti kryesisht merret me trajnimet e fluturimeve dhe aktivitetet e aviacionit të biznesit. Aeroporti përmban vetëm një FBO, Oxfordjet. Këtu do të gjeni WiFi, televizorë, dhoma gjumi të ekuipazhit, dhoma larje dhe dush, dhoma informimi për ekuipazhin, makina me qira dhe ushqim të shijshëm.

aeroporti london oxford fbo për avion privat nga Britania e Madhe në Spanjë

Aeroportet private të avionëve të Mançesterit

Aeroporti i Mançesterit është një nga aeroportet private më të ngarkuar në Mbretërinë e Bashkuar, duke përjashtuar Londrën. Për sa i përket lëvizjeve totale të trafikut ajror, Aeroporti i Mançesterit vjen si i treti më i ngarkuari në MB.

Aeroporti ndodhet 9 milje në jug perëndim të qendrës së qytetit të Mançesterit. Aeroporti i Mançesterit është në pozicionin perfekt për t’i shërbyer një pjese të madhe të Anglisë Veriore.

Lidhjet e mira hekurudhore, autobusësh dhe autobusësh e bëjnë transportin publik një mundësi të zbatueshme. Për më tepër, transporti në Leeds dhe Newcastle bëhet shumë i lehtë falë trenave me shpejtësi të lartë.

Aeroportet private të avionëve të Edinburgut

I ndodhur në Turnhouse, Edinburg, Aeroporti i Edinburgut është vetëm 20 minuta larg nga qendra e qytetit të Edinburgut.

Autostradat M8 dhe M9 janë të vendosura në mënyrë të përshtatshme për një rrjet rrugor të shpejtë dhe të besueshëm për të udhëtuar më larg.

Aeroportet private të avionëve të Spanjës

Aeroportet Private Jet të Madridit

Aeroporti Ndërkombëtar i Madridit Barajas ndodhet 8 milje nga qendra e qytetit të Madridit, Spanjë dhe brenda një hapësire të lehtë të afarizmit dhe rretheve financiare të kryeqytetit. Shoferi juaj mund t'ju çojë në qendër të Madridit në vetëm nën 20 minuta, ose një shërbim charter helikopteri mund të përdoret për të hyrë në qytetet e tjera të mëdha të Spanjës në një kohë të shkurtër.

Aeroporti i Barajas në Madrid është i vendosur në rrethin e Barajas, i cili ndodhet në qendër të Spanjës dhe përdoret si për aviacionin privat ashtu edhe për atë komercial. Një terminal ekzekutiv pret 2 operatorë të bazës fikse, duke siguruar një fillim ose mbarim privat dhe të rehatshëm të udhëtimit tuaj.

Aeroportet private të avionëve të Barcelonës

Aeroporti Ndërkombëtar i Barcelonës ndodhet 7.5 milje në jugperëndim të qytetit Spanjoll të Barcelonës dhe brenda mundësive të Kosta Brava. Shoferi juaj mund t'ju dërgojë në qendër të Barcelonës në vetëm 20 minuta, ose një shërbim charter helikopteri mund të përdoret për të arritur ishujt Balearic të Ibiza, Majorca ose Menorca në pak më shumë se një orë.

Aeroporti Ndërkombëtar i Barcelonës është i vendosur në komunat e El Prat de Llobregat, Viladecans dhe Sant Boi, në zonën e Katalonjës, e cila ndodhet në bregun verilindor të Spanjës, dhe përdoret si për aviacionin privat ashtu edhe për atë tregtar. Aeroporti Ndërkombëtar i Barcelonës ka një terminal të dedikuar privat të aviacionit, duke siguruar një fillim diskret dhe të rehatshëm të udhëtimit tuaj.

Aeroportet private të avionëve Malaga

Aeroporti i Malagës ndodhet 5 milje në jugperëndim të qytetit spanjoll të Malagës dhe në zemër të Costa Del Sol. Shoferi juaj mund t'ju çojë në qendër të Malagës në vetëm 23 minuta dhe një udhëtim të shkurtër në vendpushimet bregdetare të Benalmadena dhe Marbella, ose një shërbim charter helikopteri mund të përdoret për të hyrë në pika të ndryshme në Costa Del Sol nga aeroporti.

Aeroporti i Malagës është i vendosur në komunitetin e Andalucisë, i cili ndodhet në bregdetin jugor të Spanjës, dhe përdoret si për aviacionin privat ashtu edhe për atë tregtar. Një Terminal i Përgjithshëm i Aviacionit është i vendosur në aeroport, duke siguruar hyrje të përshtatshme dhe diskrete në fluturimin tuaj privat.

Aeroportet private të avionëve Ibiza

Aeroporti Ibiza ndodhet 4 milje në perëndim të qytetit Ibiza në Ishullin Spanjoll të Ibiza. Aeroporti gjithashtu i shërben ishullit spanjoll të Formentera. Shoferi juaj mund t'ju çojë në qendër të qytetit të Ibiza në vetëm 10 minuta, ose në vendpushimin me famë botërore të klubit të Ibiza të San Antonio për 25 minuta. Një shërbim charter helikopteri mund të përdoret për të fluturuar në Formentera ose Majorka të afërt.

Aeroporti i Ibiza është i vendosur në jugperëndim të Ibiza, i cili ndodhet në brigjet juglindore të Spanjës, dhe është përdorur për të dy aviacionit privat dhe komercial. Aeroporti ka 2 terminale të dedikuara të avionëve privatë, duke siguruar bazën e përsosur për avionët privatë për të fluturuar brenda dhe jashtë ishullit.

Aeroportet private të avionëve Palma

Aeroporti Palma de Mallorca është i vendosur në ishullin Balearic të Majorca, dhe brenda arritjes së lehtë të qytetit të Palma. Aeroporti Palma de Mallorca është aeroporti i 3-të më i madh i Spanjës. Shoferi juaj mund t'ju çojë në qendër të Palmës në pak më shumë se 10 minuta, ose një shërbim charter helikopteri mund të përdoret për t'ju transportuar në ishuj të tjerë Balearic ose Spanjën kontinentale brenda pak minutash.

Aeroporti Palma de Mallorca ndodhet 5 milje në lindje të Palma, i cili ndodhet në bregun perëndimor të Majorca, dhe përdoret si për aviacionin privat ashtu edhe për atë komercial. Aeroporti ka 2 operatorë bazë fikse brenda një terminali të Aviacionit të Përgjithshëm, duke siguruar privatësinë e fundit larg qendrës së zënë të aeroportit kryesor.

Marrja e çmimeve më të mira - këmbët boshe

Gjetja e një këmbe të zbrazët midis Mbretërisë së Bashkuar dhe Spanjës do të jetë mënyra më e efektshme për të fluturuar në këtë rrugë me avion privat. Kjo falë këmbëve të zbrazëta që kushtojnë deri në 75% më pak se një fluturim i rregullt me ​​çarter. Sidoqoftë, ka disa kompromise që duhen bërë. Mësoni gjithçka që duhet të dini për Këmbët Bosh këtu.