Avion privat nga New York në Washington, DC

Burrë dhe grua që hipin në bord a Pilatus Jashtëm PC-24 në tokë, N84, me bojë të bardhë

Fluturimi me avion privat nga Nju Jork Washington, DC është një nga më të njohurat në Shtetet e Bashkuara. Marrja e një avioni privat është mënyra më e shpejtë për tu lidhur me dy qytete, me një kohë fluturimi vetëm 50 minuta me avion. Një avion me helikë mund të përfundojë udhëtimin për pak më shumë se 1 orë.

Distanca e fluturimit midis New York City dhe Washington, DC vjen në pak më shumë se 200 milje. Sigurisht, kjo distancë do të luhatet pak në varësi të aeroportit nga mbërrini dhe niseni.

New York City është qyteti i dytë më i vizituar në botë, duke mundur Londrën dhe menjëherë pas Parisit. Nga ana tjetër, Washington, DC është kryeqyteti kombëtar.

Prandaj, kjo rrugë private e avionëve lidh atë që disa e konsiderojnë kryeqytetin botëror për biznesin, artin, argëtimin dhe kulturën e Qytetit tuaj të Ri, me "Kryeqytetin e Botës së Lirë". Rruga është pra e njohur për grupet e biznesit, zyrtarët ekzekutivë, politikanët dhe diplomatët.

Kjo rrugë e shkurtër lejon mjaft fleksibilitet në zgjedhjen e avionit. Prandaj, pavarësisht nëse jeni duke udhëtuar në një grup të madh ose jeni duke kërkuar opsionin më të lirë, pothuajse çdo lloj avioni mund të konsiderohet. Për më tepër, ekziston një pasuri e zgjedhur nga aeroporti në të dy skajet e udhëtimit. Si pasojë, gjetja e aeroportit më të përshtatshëm dhe me kosto miqësore mund të bëhet lehtësisht.

Rruga New York për Washington, DC

Itinerari midis New York City dhe Washington, DC është i thjeshtë, me një distancë fluturimi prej vetëm 210 milje. Kjo është me një distancë të ngjashme me itinerar privat nga Los Angeles në Las Vegas. Kjo, pra, e vendos itinerarin brenda kufirit të rehatshëm të rrezeve të çdo avioni në treg.

Për më tepër, turbopropët ekzekutivë janë një zgjedhje e shkëlqyeshme nëse kërkoni të ulni kostot për këtë mision. Shikoni dhe krahasoni avionët këtu.

Avionë të përshtatshëm për fluturim me avion privat nga New York në Washington, DC

Për shkak të të qenit pak më shumë se 200 milje midis dy qyteteve, praktikisht çdo aeroplan nën diell mund të konsiderohet për këtë udhëtim. Një avion i vogël me helikë është në punë nëse dëshiron vërtet! Megjithatë, ndërsa kjo do të ulte në mënyrë dramatike koston e fluturimit, vonesa në kohë dhe nivelet e ulëta të komoditetit do të ishin të padëshirueshme për shumicën e klientëve.

Gjithçka që duhet të dini për çdo lloj avioni aeroplani privat

Avionë për deri në 4 pasagjerë

Nëse fluturoni me 4 persona ose më pak, a Vlj ka shumë kuptim për këtë itinerar. VLJ (avionë shumë të lehtë) janë avionë që janë perfekt për linja të shkurtra. Ata zakonisht kanë një diapazon prej pak më shumë se 1,000 milje detare dhe mund të lundrojnë me rreth 400 knots.

Avionët popullorë VLJ janë Cessna Citation Mustang, Embraer Phenom 100 EV HondaJet HA-420. Shihni se cila është më e mira këtu ose t'i kërkojë të gjithë këtu.

HondaJet Brendshme e kabinës, katër vende në formacionin e klubit të zbukuruara me lëkurë të bardhë
HondaJet HA-420 I brendshëm

Avionë për 4 - 6 pasagjerë

Nëse keni disa njerëz shtesë që vijnë së bashku për udhëtim, ose disa bagazh shtesë, një avion i lehtë është gjëja tjetër më e mirë. Avionët e lehta janë pak më të mëdhenj se VLJ, kanë një diapazon të rritur dhe mund të jenë pak më të shpejtë me rreth 450 Knots.

Avionët popullorë të dritës përfshijnë Embraer Phenom 300E, Bombardier Learjet 75 Liria Tjetra 400XTi. Shihni se cili është avioni më i mirë i dritës këtu ose t'i kërkojë të gjithë këtu.

Gjithçka që duhet të dini për çdo lloj avioni aeroplani privat

Avionë për 6 - 9 pasagjerë

Nëse po fluturoni me një mes gjashtë dhe dhjetë pasagjerë, do të dëshironi të merrni parasysh avionët e mesëm në minimum. Këto avionë janë të aftë të kalojnë oqeanet dhe kontinentet. Prandaj, ato janë shumë më komode sesa VLJ-të dhe avionët e lehtë. Avionët me madhësi të mesme kanë një diapazon tipik prej rreth 3,000 milje detare dhe mund të lundrojnë në rreth 460 knots.

Avionët popullorë të mesëm përfshijnë Embraer Legacy 450, Embraer Praetor 500 Cessna Citation Sovereign+. Shikoni të gjitha avionët e mesëm këtu.

Embraer Legacy 450 Brendshme
Embraer Legacy 450 I brendshëm

Avionë për mbi 9 pasagjerë

Kur mbani një numër udhëtarësh që është në dy shifra, është koha të merrni parasysh avionët e mëdhenj. Këto janë krem ​​de la krem ​​i avionëve privatë. Ekziston një larmi e madhe avionësh, me zënien maksimale të pasagjerëve 19. Disa prej këtyre avionëve mund të lundrojnë me mbi 500 knots për mbi 6,000 milje detare. Sidoqoftë, për Nju Jorkun në Uashington, DC, këto aeroplanë duhet të përdoren vetëm për grupe të mëdha.

Avionët e mëdhenj të mëdhenj përfshijnë Dassault Falcon 8X, Gulfstream G550 Embraer Legacy 650E. Shikoni cili është avioni më i mirë anije këtu ose t'i kërkojë të gjithë këtu.

Falcon Pamje e gjërë e brendshme e kabinës 6x - Avion privat nga New York në Washington, DC
Dassault Falcon 6X I brendshëm

Kërkoni Të Gjitha Avionët Privat Këtu

Aeroportet e New York-ut

New York ka 11 aeroporte që janë të përshtatshme për avionë privatë dhe shërbim të qytetit. Aeroportet e përshtatshme për fluturim me avion privat në New York janë JFK, LaGuardia, Newark, Teterboro, Long Island MacArthur Aeroporti, Westchester County, Stewart International, Morristown Municipal, Linden, Airport Republic dhe Essex County.

Mënyra më e mirë për të zgjedhur aeroportin e duhur për fluturimin tuaj charter është nga komoditeti. Arsyeja që avionët privatë janë në gjendje t'ju kursejnë kaq shumë kohë është për shkak të kohës që ata kursejnë gjatë qëndrimit në tokë.

Lexo më shumë
Çdo lloj avioni privat - Cili është më i miri?
Avion privat nga Los Angeles në Las Vegas
Këmbë boshe private e avionit - Gjithçka që duhet të dini

Sidoqoftë, rekomandohet fuqimisht të mos fluturoni brenda ose jashtë Aeroportit JFK kur fluturoni me avion privat. Ndërsa është e mundur, për shkak të vëllimit të madh të trafikut komercial ekziston një shans i madh për t'u vonuar.

Shtë gjithashtu e rëndësishme të merren parasysh tarifat e uljes që ka çdo aeroport. Nëse po kërkoni të fluturoni me avion privat nga New York në Washington, DC me kosto sa më efektive, merrni çmime për shumë aeroporte. Tarifat e uljes janë vetëm një faktor që ndikon në çmimin e një charteri privat të avionit, kontrolloni të gjithë faktorët këtu.

Aeroportet në Uashington, DC

Uashingtoni, DC ka shumë më pak aeroporte se sa New York. Këto aeroporte që shërbejnë Uashington DC për avionët privatë janë Washington Ronald Reagan National, Klinton Washington Executive, Mitchellville Freeway dhe Washington Dulles International.

Për klientët e avionëve privatë avioni më i popullarizuar është Aeroporti Kombëtar Ronald Reagan. Ky aeroport është afër zemrës së DC, duke rezultuar në një kohë të zvogëluar të udhëtimit ndërsa jeni në tokë. Për më tepër, aeroporti trajton më pak trafik fluturimi sesa Dulles, duke rezultuar në një shans më të ulët të vonesave.

Avion privat nga New York në Washington, DC Çmimi i itinerarit

Siç është e zakonshme kur kërkohet një charter privat i avionit, çmimi varet. Ka një larmia e faktorëve që ndikojnë në koston e një fluturimi me avion privat. Nga çmimet e karburantit deri te disponueshmëria e avionëve, çdo mision është i ndryshëm. Sidoqoftë, është e mundur të sigurohen disa figura të parkut kur fluturoni me avion privat nga New York në Washington, DC.

E rëndësishme është të merret parasysh se të gjithë avionët kanë të ndryshëm çmimet për orë, edhe kur janë në të njëjtën kategori. Sidoqoftë, në sajë të rrugës Nju Jork në Uashington DC është një nga më të njohurat në Shtetet e Bashkuara, çmimet duhet të jenë mjaft standarde. Aeroportet brenda Nju Jorkut dhe Uashingtonit janë shtëpia e shumë avionëve, duke ndihmuar në uljen e kostos së tarifave të ripozicionimit.

Për këtë itinerar të veçantë faktorët kryesorë që do të ndikojnë në çmim janë numri i udhëtarëve dhe tarifat e këmbëve të shkurtra.

Klasa e avionëvePasagjerët MaksÇmimi në një drejtim
turbohelikë7 - 10$ 5,000
Jet shumë i lehtë4$ 6,000
Avion i lehtë4 - 6$ 6,500
Jet mesatar6 - 9$ 8,000
Jet i madh19$ 12,000
Çmimi i vlerësuar për të fluturuar me avion privat nga New York në Washington, DC Çmimet janë vetëm në një drejtim. Çmimet në USD. Çmimet janë vetëm vlerësime.

Ju lutemi mbani në mend se këto çmime vlerësohen vetëm, a larmia e faktorëve do të ndikojë në koston totale. Për më tepër, secili avion ka një tjetër tarifë për orë. Arlyshtë e qartë, mënyra më e lirë për të fluturuar me avion privat nga Nju Jorku në Uashington, DC, është, në fakt, aspak me avion. Një turboprop është mënyra më efikase për të fluturuar. Kompromisi këtu është shpejtësia, me avionët turboprop që marrin rreth 20 minuta më shumë se një avion reaktiv.

Përndryshe, një mënyrë e shkëlqyer për të fluturuar privatisht për më pak është me një këmbë e zbrazët. Dhe, falë kësaj rruge kaq të njohur, shumë do të jenë në dispozicion. Këmbët boshe mund t'i shohin klientët të kursejnë deri në 75% të çmimit të një fluturimi të rregullt charter.