Sa kushton një avion privat nga New York në Miami?

Dassault Jashtëm 900LX

Hopi relativisht i shkurtër që fluturon me avion privat nga New York në Miami është bërë shpejt një nga rrugët më të njohura të avionëve privatë në Shtetet e Bashkuara.

Fluturimi nga New York në Miami lidhet dy nga qytetet më të mëdha në Shtetet e Bashkuara. Miami është një destinacion popullor falë plazheve të tij me rërë, motit të ngrohtë dhe jetës së natës.

Ndërkohë, New York është një destinacion popullor falë kulturës dhe skenave të saj të biznesit.

Avion privat nga New York në miami duke u servirur shampanjë

Avionët privatë çdo ditë fluturojnë në itinerarin nga New York në Miami. Ndërsa ka fluturime të drejtpërdrejta tregtare që operojnë në këtë itinerar, avionët privatë ofrojnë një mënyrë të shkëlqyeshme për të shmangur bllokimin e udhëtimeve tregtare.

Kursime të konsiderueshme në kohë mund të bëhen duke fluturuar me avion privat midis New York dhe Miami. Për më tepër, luksi i një avioni privat është larg e tejkalon atë të klasit të parë.

Për më tepër, falë popullaritetit të rrugës New York në Miami, këmbët boshe janë të lehta për tu gjetur.

Avion privat nga New York në Miami Route

Distanca e fluturimit nga New York në Miami është pak më shumë se 1,000 milje (1,092 milje për të qenë të saktë). Prandaj, kjo rrugë është brenda aftësive të pothuajse çdo avioni privat. Nga VLJ-tëturbopropat, avionë të lehtaKryetari i Shtetit Avionët.

Koha e fluturimit për këtë mision vjen në vetëm nën 3 orë për një avion të lehtë. Sidoqoftë, sa më i madh të bëhet avioni, aq më shpejt avioni mund të fluturojë. Prandaj, një avion i madh është në gjendje të përfundojë fluturimin nga New York në Miami në vetëm 2 orë e 30 minuta.

Avionë të përshtatshëm

Distanca e fluturimit prej 1,092 milje do të thotë që kjo rrugë përshtatet vetëm me aftësitë e a Vlj. Megjithatë, turbohelikë avionët dhe avionët e lehtë ose më të mëdhenj janë më të zakonshmet për këtë udhëtim.

Diapazoni i përshtatshëm i avionëve nga a Pilatus PC-12 tek avionët e Shefit të Shtetit (të tilla si Boeing Business Jet ose Embraer Lineage 1000E).

Dassault Jashtëm 900LX

Duke konvertuar 1,092 milje në milje detare, ju merrni një vlerë prej 948 milje detare. Një VLJ tipike ka një diapazon maksimal prej rreth 1,200 Miles Nautical. Sidoqoftë, sapo të filloni të shtoni pasagjerë dhe peshë, kjo vlerë mund të fillojë të ulet me shpejtësi.

Prandaj, nuk ka gjasa që ju do të fluturoni nga New York në Miami me Very Light Jet. Për më tepër, ju do të jeni më të rehatshëm të fluturoni në një avion i lehtë ose më të mëdha. Sigurisht, ndërmjetësi juaj i kartës do të jetë në gjendje t'ju ofrojë një gamë të gjerë të zgjedhjeve të avionëve.

Për shkak të popullaritetit dhe madhësisë si të Nju Jorkut ashtu edhe të Miamit nuk do të ketë problem që avionët e mëdhenj të akomodohen në të dy anët. Prandaj, zgjedhja juaj e avionit është i kufizuar vetëm nga çmimi.

Dassault Brendshme 900LX

Aeroportet e New York-ut

New York ka 11 aeroporte që janë të përshtatshme për avionë privatë dhe shërbim të qytetit. Aeroportet e përshtatshme për fluturim me avion privat në New York janë JFK, LaGuardia, Newark, Teterboro, Long Island MacArthur Aeroporti, Westchester County, Stewart International, Morristown Municipal, Linden, Airport Republic dhe Essex County.

Mënyra më e mirë për të zgjedhur aeroportin e duhur për fluturimin tuaj charter është nga komoditeti. Arsyeja që avionët privatë janë në gjendje t'ju kursejnë kaq shumë kohë është për shkak të kohës që ata kursejnë gjatë qëndrimit në tokë. Zgjedhja juaj e aeroportit do të ndikojë gjithashtu në çmimi total i charter.

Sidoqoftë, këshillohet fuqimisht të shmangni fluturimet nga aeroporti i JFK. JFK merret me aq shumë trafik komercial saqë vonesat janë të pashmangshme. E vetmja situatë që do të dëshironit të fluturonit në JFK me një avion privat është nëse do të transferoheni në një fluturim komercial.

Aeroportet e Miamit

Miami ka katër aeroporte që do të dëshironi t'i merrni parasysh kur fluturoni me avion privat. Këto aeroporte janë Fort Lauderdale – Aeroporti Ndërkombëtar i Hollywood-it, Aeroporti Ekzekutiv i Miamit, Aeroporti Ekzekutiv i Miami-Opa Locka dhe Aeroporti Ndërkombëtar i Miamit.

Ngjashëm me zgjedhjen tuaj të Aeroportit të Nju Jorkut, vendimi për atë aeroport në Miami për t'u përdorur do të zbresë për lehtësi. Vendimi do të zbresë në kohën e transportit tokësor. Ku është destinacioni juaj përfundimtar dhe sa kohë do të duhet për të arritur në aeroport.

Të gjithë aeroportet e përmendura në Miami kanë pajisje të shkëlqyera FBO.

Avion privat nga New York në Miami Price

Për shkak të natyrës së aviacionit të biznesit dhe rregullimeve të porositura, sigurimi i një figure të saktë për të gjithë skenarët është e pamundur. Sidoqoftë, vlerësimet mund të sigurohen kur fluturoni me avion privat nga New York në Miami.

Sigurisht, ka shumë faktorët që ndikojnë në çmimin e një charter privat të avionit. Për më tepër, avionë të ndryshëm kanë kosto të ndryshme për orë.

Çmimet për këtë mision do të ndryshojnë nga 12,000 dollarë për një turboprop deri në 90,000 dollarë për avionët e një Shefi të Shtetit.

Klasa e avionëveModeli i aeroplanitPasagjerët MaksÇmimi në një drejtim
turbohelikëPilatus PC-128$ 12,000
Avion i lehtëCessna Citation CJ3 +6$ 16,000
Jet mesatarCessna Citation XLS +8$ 21,000
Jet i madhDassault Falcon 900LX14$ 35,000
Kreu i shtetitBoeing BBJ 73760$ 90,000
Vlerësimet e çmimeve që fluturojnë me avion privat nga New York në Miami. Çmimet janë vlerësime vetëm për një fluturim në një drejtim. Të gjitha çmimet në USD.

Ju lutemi mbani në mend se këto çmime janë vetëm vlerësime. Kjo është për shkak të numrit të faktorët që ndikojnë çmimi i një charter jet privat.

Cleshtë e qartë se opsioni më efektiv me kosto është fluturimi me turboprop. Këto aeroplanë janë të rehatshëm, të sigurt dhe mund të mbajnë një numër të mirë pasagjerësh. Kompromisi që duhet bërë është koha e fluturimit. Turbopropat thjesht nuk mund të fluturojnë aq shpejt sa avionët reaktivë. Ndërsa një avion i madh mund të përfundojë fluturimin në 2 orë e 30 minuta, një aeroplan turboprop do të zgjasë gati 4 orë.

Prandaj, avioni i rekomanduar për këtë itinerar është një avion i lehtë. Nëse jeni të interesuar të caktoni një avion privat, ne ju rekomandojmë duke lexuar këtë udhëzues.

Marrja e ofertave më të mira

Mënyra më e efektshme për të fluturuar me avion privat nga New York në Miami është gjetja e një këmbë e zbrazët.

Këmbët boshe ofrojnë të njëjtën përvojë të fluturimit privat (pa fleksibilitet), deri në 75% zbritje. Ka disa kompromise që duhen bërë.

Sidoqoftë, për shkak se rruga New York - Miami është kaq e famshme, lehtë mund të gjeni një këmbë bosh të përshtatshme për ju dhe bashkudhëtarët tuaj.