Kalo te përmbajtja kryesore

Fluturimi me avion privat nga Londra në Paris është një nga rrugët më të njohura në Evropë. Fluturimi me avion privat është mënyra më e shpejtë për të hipur mes dy qyteteve.

Koha e fluturimit për një avion privat midis Londrës dhe Parisit është vetëm nën një orë, me një distancë fluturimi prej 236 milje. Për shkak të kësaj rruge London - Paris që është kaq e shkurtër, kursimet në kohë për udhëtimet ajrore komerciale janë të konsiderueshme. Në vend që të paraqiten disa orë para nisjes, klientët privatë të avionëve duhet të paraqiten vetëm 15 minuta para nisjes.

Për më tepër, ekziston një zgjedhje më e madhe e aeroporteve në dispozicion që janë më afër qendrës së qytetit. Si pasojë, ju do të kurseni orë kur fluturoni me avion privat nga Londra në Paris në krahasim me aviacionin tregtar.

Avion privat nga Londra në Paris

Rruga London - Paris

[Google_Maps_WD id=8 hartë=8]

Itinerari midis Londrës dhe Parisit është mjaft i thjeshtë. Distanca totale e fluturimit vjen në vetëm 236 milje ose 380 KM. Një distancë e ngjashme me fluturimin nga Los Anxhelos në Las Vegas or New York në Washnington, DC.

Kur fluturoni me avion privat kjo e bën kohën e fluturimit nën një orë. Prandaj, praktikisht çdo avion mund të fluturojë në këtë itinerar. Nga turboprops në avionë të mëdhenj. Si rezultat, klientët do të kenë një zgjedhje të gjerë të avionëve për të fluturuar në këtë itinerar.

OrigjinëdestinacionDistanca e FluturimitKoha e fluturimit
LondërParis236 milje / 380 KM55 minuta
Distanca e fluturimit dhe koha e parashikuar e fluturimit duke fluturuar me avion privat nga Londra në Paris / Paris në Londër

Avionë të përshtatshëm për fluturim me avion privat nga Londra në Paris

Duke parë që distanca e fluturimit midis Londrës dhe Parisit është nën 250 milje, praktikisht çdo avion mund të konsiderohet për këtë mision.

Sidoqoftë, deri tani avioni më i popullarizuar për këtë itinerar është Cessna Citation Mustang. Një i madh Vlj që është i shpejtë, efikas dhe i rehatshëm. Sigurisht, ju mund të dëshironi hulumtoni të gjitha llojet e avionëve nga vetvetja. Përndryshe, lexoni tonë udhëzues gjithëpërfshirës për llojet e avionëve privatë.

Opsioni Popullor - VLJs - Avion privat nga Londra në Paris

Një nga mënyrat më të njohura për të fluturuar 236 milje me avion privat nga Londra në Paris është në një Vlj.

VLJ qëndron për avionë shumë të lehtë. Këto janë avionë që janë perfekt për deri në katër pasagjerë me bagazhe minimale që fluturojnë në udhëtime të shkurtra.

Cessna Citation Mustang Pjesë e jashtme për fluturim me avion privat nga Londra në Paris
Cessna Citation Mustang

Një nga më të njohurit VLJ-të sepse rruga London - Paris është Cessna Citation Mustang. Mustang mund të përfundojë me lehtësi udhëtimi është afërsisht një orë. Avioni është i vogël, i rehatshëm dhe me kosto efektive.

Mënyra më e mirë për të gjetur një Cessna Citation Mustang për t'ju transportuar me avion privat nga Londra në Paris është me GlobeAir. GlobeAir kanë një flotë të madhe të Mustangs dhe mund t'ju ofrojë një çmim fiks të menjëhershëm për rrugën.

Cessna Citation Mustang Brendshme për fluturim me avion privat nga Londra në Paris
Cessna Citation Mustang I brendshëm

VLJ-të më moderne për këtë itinerar janë Embraer Phenom 100 EV, Cessna Citation M2 HondaJet. Shihni se cila është VLJ më e mirë këtu.

Avionë më të mëdhenj kur fluturojnë në grupe të mëdha

Sigurisht, nëse ka më shumë se katër persona do të kërkohet një avion më i madh. Hapi tjetër nga një VLJ është një Jet i Lehtë, i ndjekur nga një avion i mesëm dhe më pas i madh.

E rëndësishme është të theksohet se sa më i madh të jetë avioni, aq më i madh është edhe kostoja. Çdo gjë, nga karburantet deri te kostoja e marrjes me qira të avionëve, nga tarifat e uljes deri te kostot e ekuipazhit, të gjitha do të rriten. Për më tepër, ka të ngjarë që a këmbë e shkurtër pagesa shtesë do të jetë më domethënëse.

Cessna Citation Jashtme CJ3 Plus
Cessna Citation CJ3 +

Avionët më të njohur të dritës për në rrugën London - Paris përfshijnë Embraer Phenom 300E Tjetra 400XTi. Këto avionë janë shpesh të disponueshëm në rajon dhe kanë performancë të shkëlqyeshme për një rrugë kaq të shkurtër.

Sidoqoftë, nëse grupi juaj është shumë i madh për një avion të lehtë, atëherë do të kërkohet avion më i madh. Gjeni ndeshjen e duhur për ju me tonë udhëzues gjithëpërfshirës i avionëve këtu.

Cessna Citation Brendshme CJ3 Plus
Cessna Citation CJ3 + Brendshme

Aeroportet e Londrës

Londra ka tetë aeroporte që janë të përshtatshme për avionë privatë për rrugën nga Londra në Paris. Këto aeroporte shpërndahen në të gjithë Londrën dhe zonat përreth.

Si rezultat, ka shumë të ngjarë që të jeni në gjendje të gjeni një aeroport të përshtatshëm për të zvogëluar kohën tuaj të përgjithshme të udhëtimit.

Aeroportet që janë në dispozicion në Londër kur fluturojnë me avion privat nga Londra në Paris janë si më poshtë:

 • RAF Northolt
 • Aeroporti i Londrës
 • Aeroporti Biggin Hill
 • Aeroporti i Londres Stansted
 • Aeroporti Farnborough
 • Aeroporti Blackbushe
 • Aeroporti Luton në Londër
 • Aeroporti i Oksfordit në Londër

Mund të mësoni më shumë rreth secilit aeroport individual të Londrës këtu.

Kur zgjidhni një aeroport për të fluturuar nga atje, duhet të merren parasysh tre faktorë kryesorë:

 1. Lokacioni
  • Qëllimi kryesor i udhëtimit me avion privat është të zvogëlojë kohën tuaj të përgjithshme të udhëtimit. Prandaj, zgjidhni aeroportin që është më i përshtatshmi për pikën tuaj të fillimit.
 2. Tarifat e uljes
  • Të gjithë aeroportet kanë tarifa të ndryshme uljeje. Prandaj, ndërrimi i aeroporteve është një mënyrë e mirë për të ulur koston e disa charterëve. Në varësi të aeroportit këto mund të shkojnë nga disa qindra paund deri në mijëra. Për shembull, tarifat e uljes për një Embraer Phenom 300 në Aeroportin e Londrës janë pak më shumë se 2,000.
 3. Operatorët e Bazës Fikse (FBO).
  • Këto janë në thelb terminalet e avionëve privatë. Të gjithë aeroportet kanë numër të ndryshëm të FBO-ve, objekte të ndryshme dhe drejtohen nga kompani të ndryshme. Prandaj, nëse ka shërbime të veçanta që ju nevojiten në FBO, njoftoni ndërmjetësin tuaj të statutit. Ata do të jenë në gjendje të këshillojnë për opsionin më të mirë.

Aeroportet e Parisit

Parisi ka 3 aeroporte që do të dëshironi t'i merrni parasysh kur fluturoni në qytet. Këto aeroporte janë:

 • Aeroporti i Orly
 • Aeroporti Le Bourget
 • Aeroporti Charles De Gaulle

Sidoqoftë, siç u përmend më parë, ekzistojnë një sërë faktorësh që do të dëshironi të merrni parasysh kur zgjidhni aeroportin tuaj të Parisit.

Këshillohet të mos fluturoni me avion privat në Aeroportin e Parisit Charles de Gaulle. Kjo është për shkak të vëllimit të lartë të trafikut komercial dhe distancës së tij nga qyteti. Prandaj, jo vetëm që do të keni më shumë gjasa të vonoheni kur fluturoni brenda ose jashtë Charles De Gaulle, por gjithashtu do të kaloni më shumë kohë në tokë duke hyrë në qytet.

Si pasojë, aeroportet që duhet të jenë në krye të listës suaj do të jenë Le Bourget dhe Orly. Zakonisht Le Bourget është më i popullarizuar tek udhëtarët privatë të avionëve pasi ka një zgjedhje më të madhe të pajisjeve.

Avion privat nga Londra në Paris Kosto

Kur fluturoni me avion privat çmimet mund të ndryshojnë në varësi të a larmi e gjerë e faktorëve. Sidoqoftë, është e mundur të jepen disa vlerësime për fluturimet me avion privat nga Londra në Paris. Çmimet janë vetëm për një fluturim në një drejtim. Të gjitha çmimet janë në GBP dhe janë vetëm vlerësime.

Klasa e avionëveLloji i avionitPasagjerëtÇmimi në një drejtim (GBP)
turbohelikëPilatus PC-128£4,100
VljCessna Citation Mustang4£4,000
VljEmbraer Phenom 1004£4,200
Avion i lehtëEmbraer Phenom 3008£6,500
Jet mesatarCessna Citation XLS +8£8,000
Çmimi i vlerësuar për të fluturuar me avion privat nga Londra në Paris. Çmimet janë vetëm një rrugë. Çmimet në GBP. Vetëm vlerësime.

Ju lutemi mbani në mend se këto çmime janë vetëm vlerësime dhe se çmimet e avionëve privatë varen nga a larmia e faktorëve. Për më tepër, çdo lloj avioni ka të ndryshme shpenzimet për orë.

Nëse dëshironi të merrni një çmim të vendosur për një Cessna Citation Mustang për fluturim me avion privat nga Londra në Paris - ose kudo në Evropë me të vërtetë - konsideroni GlobeAir. Ata do të jenë në gjendje t'ju japin një çmim të menjëhershëm me vetëm disa detaje. I gjithë procesi gjithashtu mund të bëhet tërësisht në internet. Për avionë të tjerë ne rekomandojmë Avionët Villiers.

Përndryshe, për shkak të Londrës për në Paris që është një itinerar kaq popullor, ka të ngjarë që ju të mund të gjeni një rrugë këmbë e zbrazët. Këmbët boshe janë një mënyrë e shkëlqyeshme për të fluturuar privatisht deri në 75% më pak sesa një kosto tradicionale charter. Prandaj, në teori, ju mund të fluturoni nga Londra në Paris për vetëm 1,000 £ nëse jeni në gjendje të gjeni një këmbë të përshtatshme bosh.

Birrë i martuar

Benedikti është një shkrimtar i përkushtuar, i specializuar në diskutime të thella të pronësisë së aviacionit privat dhe temave të lidhura me të.