Kalo te përmbajtja kryesore

Fluturimi me avion privat nga Londra në New York është një rrugë mjaft e njohur, që lidh dy qytete kryesore. E njohur mes klientëve që udhëtojnë si për biznes dhe për kënaqësi, kjo rrugë transatlantike zgjat më pak se 7 orë.

Fluturimi nga Londra për në New York është i njohur kryesisht për shkak të komoditetit që u ofrohet udhëtarëve. Pavarësisht nëse jeni duke fluturuar gjatë ditës apo natës, një avion privat ofron larg më shumë rehati sesa udhëtimet komerciale. Për të mos përmendur kursimet e konsiderueshme në kohë.

Udhëtimi prej 3,500 miljesh ofron mjaft kohë për të punuar, pushuar dhe darkuar. Për më tepër, kjo distancë është brenda rrezes optimale të shumë avionëve. Prandaj, lehtë mund të gjeni një aeroplan që i përshtatet buxhetit dhe kërkesave tuaja.

Dassault Falcon 8X largohen nga aeroporti i qytetit të Londrës. avion privat nga Londra në New York

Avion privat nga Londra në New York Route

[Google_Maps_WD id=11 hartë=11]

Rruga me avion privat nga Londra për në New York vjen në pak më pak se 3,500 milje (3,041 milje detare).

Koha e fluturimit është pak më pak se 7 orë për shumicën e avionëve. Sidoqoftë, në një itinerar me këtë gjatësi, një avion më i shpejtë do të bëjë një ndryshim të dukshëm, duke ulur kohën e fluturimit më afër 6 orë e 30 minuta.

Si rezultat, avionët për t'u marrë parasysh janë të gjitha në kategori e madhe. Sigurisht, ekziston një larmi e konsiderueshme të avionëve brenda kësaj kategorie.

Avionë të përshtatshëm

Siç u përmend, avionët që duhet të marrin në konsideratë për këtë udhëtim të gjithë bien në kategori e madhe.

Dassault Brendshme 900LX

Avionët e kësaj kategorie janë të gjithë të aftë të kalojnë Oqeanin Atlantik pa lëshim. Për më tepër, këto aeroplanë mund ta bëjnë atë shpejt. Avionë si Gulfstream G650 Bombardier Global 7500 mund të lundrojë afër shpejtësisë së zërit (0.9 Mach / 516 ktas).

Për më tepër, kur shikoni aeroplanë që janë me këtë aftësi, të gjitha kërkesat mund të plotësohen. Për më tepër, këto aeroplanë janë në aeroplan kulmi i komoditetit të aviacionit të biznesit.

La brendësia e këtyre avionëve variojnë nga hapësira në darkë dhe kanë shtretër të rrafshët, në aeroplanë me dushe dhe dhoma gjumi të dedikuara. Kjo e vendos avionin shumë sipër klasa e parë.

Sigurisht, për shkak të natyrës së itinerarit, fluturimi i një avioni që kërkon një ndalesë të karburantit nuk është një opsion.

Embraer Praetor 600 Brendshme

Aeroportet e Londrës

Londra ka një numër të madh të aeroporteve private të avionëve për t'u marrë parasysh. Nga bazat e RAF në aeroportet tregtare. Nga aviacioni i biznesit vetëm te ish ushtria. Aeroportet e avionëve privatë të Londrës janë në gjendje të shërbejnë për çdo pasagjer privat.

Aeroportet private të avionëve në Londër janë:

 • RAF Northolt
 • Aeroporti i Londrës
 • Aeroporti Biggin Hill
 • Aeroporti i Londres Stansted
 • Aeroporti Blackbusche
 • Aeroporti Farnborough
 • Aeroporti Luton në Londër
 • Aeroporti i Oksfordit në Londër

Me përjashtim të Aeroportit Blackbusche, aeroportet e mësipërme janë të gjithë të aftë të pranojnë një avion të aftë për misionin Londër në New York.

Ndërsa ka një numër faktorësh që ndikojnë në zgjedhjen e aeroportit të një individi, ekzistojnë dy faktorë kryesorë.

E para është komoditeti. Qëllimi i një avioni privat është të kursejë kohë dhe të maksimizojë lehtësinë. Prandaj, do të dëshironi të zgjidhni një aeroport që është afër jush pikënisjen / destinacionin përfundimtar. Kjo lehtë mund të bëhet duke përdorur hartën e mësipërme.

Faktori i dytë për t'u marrë parasysh është çmimi. Të gjithë aeroportet në të gjithë botën kanë të ndryshme tarifat e uljes dhe trajtimit. Prandaj, mund të bëhet një kursim i konsiderueshëm nëse ndryshoni aeroportet nga ku fluturoni. Për shembull, Aeroporti Farnborough është zakonisht më shumë i shtrenjtë sesa Aeroporti i Lutonit.

Aeroportet e New York-ut

Përzgjedhja e një aeroporti në New York nuk është shumë më e lehtë se Londra. Nëse ndonjë gjë, rritja e zgjedhjeve e bën atë më komplekse. Ka 11 aeroporte në Nju Jork për t'u marrë parasysh kur fluturoni me aeroplan privat. Këto aeroporte janë:

 • Aeroporti Ndërkombëtar John F. Kennedy
 • Aeroporti LaGuardia
 • Aeroporti i Newark-ut
 • Aeroporti i Teterboro
 • Aeroporti Long Island MacArthur
 • Aeroporti i Qarkut Westchester
 • Aeroporti Ndërkombëtar Stewart
 • Aeroporti Komunal Morristown
 • Aeroporti Linden
 • Aeroporti i Republikës
 • Aeroporti i Qarkut Essex

Përsëri, ashtu si kur zgjedhni aeroportin tuaj në Londër, zgjedhja vjen deri te komoditeti. Për më tepër, këshillohet fuqimisht që klientët privatë të avionëve të shmangin JFK. JFK merret me një vëllim të madh të trafikut tregtar. Kjo rezulton në vonesa të konsiderueshme kur fluturoni në JFK.

Një nga aeroportet më të njohur për të shërbyer New York City është Aeroporti Teterboro në New Jersey.

Tarifat e uljes dhe trajtimit në aeroportet e New York-ut është më pak një faktor për t'u marrë parasysh se Londra. Dallimi në tarifat nga aeroporti në aeroport është shumë më pak drastik.

Avion privat nga Londra në New York Price

Si kurrë më parë, për shkak të natyrës së porositur të udhëtimit me avion privat, marrja e një çmimi të saktë kur fluturoni me avion privat nga Londra në New York është e pamundur. Në mënyrë që të merrni një çmim të vendosur, do të duhet të kontaktoni një ndërmjetës charter ose operator. Sidoqoftë, është e mundur të sigurohen çmime të vlerësuara.

Natyrisht, ka një larmi të madhe të faktorët që ndikojnë në çmim të një charter jet privat. Për më tepër, prodhime të ndryshme të avionëve çmime të ndryshme për orë.

Çmimet kur fluturojnë me avion privat nga Londra në Nju Jork variojnë nga 78,000 $ në 156,000 $ në varësi të llojit të avionit. Shihni tabelën më poshtë.

avionPasagjerëtKoha e fluturimitÇmimi në një drejtim
Dassault Falcon 2000S106 orë 54 Minuta78,000 dollarë / 56,000 £
Embraer Praetor 600126 orë 50 Minuta82,000 dollarë / 59,000 £
Bombardier Challenger 650127 orë 1 minutë87,000 dollarë / 63,000 £
Gulfstream G500156 orë 33 Minuta117,000 dollarë / 85,000 £
Gulfstream G650166 orë 40 Minuta156,000 dollarë / 113,000 £
Vlerësimet e çmimeve që fluturojnë me avion privat nga Londra në New York. Çmimet janë vlerësime vetëm për një fluturim në një drejtim.

Ju lutemi mbani në mend se këto çmime janë vetëm vlerësime. Kjo është për shkak të numrit të faktorët që ndikojnë çmimi i një charter jet privat.

Shtë e qartë se zgjedhja më efektive me kosto është me Falcon 2000S ose Praetor 600. Këta avionë përfaqësojnë vlerë të madhe, veçanërisht Praetor 600. Praetor 600 është vetëm disa vjet i vjetër, që do të thotë se ka të gjithë teknologjinë më të fundit, është i rehatshëm dhe efikas. Nëse jeni duke menduar të chartering këtë rrugë, atëherë ne ju këshillojmë që të lexoni tonë udhëzues gjithëpërfshirës parë.

Avion privat nga Londra në New York Këmbët boshe

Nëse çmimet e mësipërme janë jashtë intervalit tuaj të çmimeve, atëherë mos u shqetësoni. Për shkak të popullaritetit të linjës Londër në New York, shpesh ka raste të rregullta këmbët boshe duke fluturuar këtë mision.

Një këmbë private e zbrazët e avionit është kur një aeroplan tashmë po fluturon në një rrugë të veçantë. Operatori i avionit do të shesë çmimin te klientët për një normë të zbritur. Fluturimet e këmbëve bosh mund të zbriten deri në 75%.

Sigurisht, ka disa kompromise për të bërë. Sidoqoftë, me kursime të konsiderueshme, këto kompromise shpesh ia vlen për shumë konsumatorë.

Birrë i martuar

Benedikti është një shkrimtar i përkushtuar, i specializuar në diskutime të thella të pronësisë së aviacionit privat dhe temave të lidhura me të.