Sa kushton një avion privat nga Londra në Dubai?

Fluturimi me avion privat nga Londra në Dubai është një nga rrugët më të njohura të distancave të gjata. Trafiku është i zakonshëm në të dy drejtimet.

Njerëzit duan të fluturojnë nga Londra në Dubai për shkak të arkitekturës së pabesueshme në Dubai, së bashku me diellin gjatë gjithë vitit. Dubai është i popullarizuar në mesin e njerëzve të biznesit, individëve të pasurisë dhe ndikuesve.

Dassault Falcon 8X me konvikt për femra - avion privat nga Londra në Duabi

Nga ana tjetër, rruga nga Dubai për në Londër është po aq popullore. Njerëzit duan të fluturojnë për në Londër për kulturën, historinë dhe mbretërinë.

Londra është një nga qytetet më të mëdha në botë, me një popullsi prej pak më pak se 10 milion njerëz. Dubai ka një popullsi më e vogël pak më pak se 4 milion njerëz.

Itinerari nga Londra në Dubai është një itinerar i njohur me ngarkesa të gjata, me një kohë fluturimi pak më pak se 7 orë.

Avion privat nga Londra në Dubai Route

Fluturimi me avion privat nga Londra në Dubai është mënyra përfundimtare për të udhëtuar. Distanca totale e fluturimit është 3,417 milje (2,969 milje detare).

Kjo distancë është brenda aftësitë e shumë avionëve të biznesit. Nga avionët super të mesëm deri tek avionët VIP, një pasuri e avionëve do të jenë në gjendje t'ju mbajnë nga Londra në Dubai.

Koha totale e fluturimit për këtë mision vjen në vetëm nën 7 orë. Avionët më të shpejtë për të përfunduar udhëtimin janë më të mëdhenjtë Gulfstream'S Bombardier Global avionët.

Avionë të përshtatshëm

Avionët e përshtatshëm për këtë itinerar janë gjithçka në kategorinë super të mesme e lart. Avionët jo të përshtatshëm për këtë udhëtim janë turbopropat, VLJ-të avionë të lehta. Kjo nëse nuk jeni të gatshëm të pranoni një ndalesë të karburantit ose dy përgjatë rrugës. Sidoqoftë, kjo nuk këshillohet për shkak të mungesës së komoditetit, rritjes së çmimit dhe rritjes së konsiderueshme të kohës së fluturimit.

Dassault Falcon 6X E jashtme gjatë fluturimit

Avioni që mund ta përfundojë këtë mision në një rezervuar të vetëm të karburantit, të gjithë do të jenë të pajisur me hapësirë ​​për të fjetur, galera me madhësi të mirë dhe banjë të caktuar mirë. Këto avionë kryesisht do të kenë lartësi më të ulëta të kabinës sesa avionët komercialë dhe një kabinë më të qetë.

Sigurisht, kufizimi më i rëndësishëm për zgjedhjen e avionit do të jetë buxheti juaj. Natyrisht, çmimet për këtë itinerar do të ndryshojnë në varësi të a gamë të gjerë faktorësh. Për më tepër, të gjithë avionët kanë të ndryshme kushton në orë.

Falcon Vende të brendshme 6X në pozicionin e të folurit me tryezë të zgjatur

Siç mund të prisni, ka një shumëllojshmëri e gjerë e avionëve jet private atje jashte. Sidomos kur fluturoni në një rrugë të tillë si Londra për në Dubai, është e rëndësishme të zgjidhni një aeroplan që i përshtatet kërkesave tuaja të veçanta - të tilla si të keni një dush në bord.

Aeroportet e Londrës

Londra ka një nga zgjedhjet më të mëdha të aeroporteve të përshtatshme për avionët privatë në botë. Shtatë aeroporte janë të përshtatshme për të trajtuar misionin tuaj, duke fluturuar me avion privat nga Londra në Dubai.

Aeroportet e mëposhtme të Londrës janë të përshtatshme për udhëtimin tuaj:

Aeroportet atje që janë në dispozicion në Londër kur fluturojnë me avion privat nga Londra në Dubai janë si më poshtë:

 • RAF Northolt
 • Aeroporti i Londrës
 • Aeroporti Biggin Hill
 • Aeroporti i Londres Stansted
 • Aeroporti Farnborough
 • Aeroporti Luton në Londër
 • Aeroporti i Oksfordit në Londër

Kur zgjidhni aeroportin nga i cili dëshironi të fluturoni, çështja kryesore është komoditeti. Zgjidhni bazuar në atë aeroport që është më afër vendndodhjes suaj fillestare ose përfundimtare.

Qëllimi i një avioni privat është të zvogëlojë kohën e përgjithshme të udhëtimit. Kjo arrihet përmes fluturimit në aeroporte më afër destinacionit tuaj përfundimtar, së bashku me faktin se duhet të mbërrini vetëm për fluturimin tuaj 15 minuta para nisjes.

Pas komoditetit, faktori i dytë për t'u marrë parasysh është kostoja. Çdo aeroport tarifon tarifa të ndryshme uljeje dhe trajtimi. Për shembull, Farnborough dhe London City Airport do të jenë ndër më të shtrenjtët. Luton dhe Biggin Hill ka të ngjarë të kushtojnë më pak për misionin tuaj nga Londra në Dubai.

Aeroportet e Dubait

Kur fluturoni për në Dubai me avion privat do të keni zgjedhjen e katër aeroporteve kryesore. Këto aeroporte janë:

 • Aeroporti Ndërkombëtar Dubai
 • Dubai World Central - Aeroporti Ndërkombëtar Al Maktoum
 • Aeroporti Ndërkombëtar i Sharjahut
 • Aeroporti Ndërkombëtar i Ras al-Khaimah

Përsëri, ju do të dëshironi të zgjidhni aeroportin tuaj bazuar në afërsinë me destinacionin tuaj përfundimtar. Për shembull, ju mund të zgjidhni të mbërrini në Aeroportin Ndërkombëtar të Fujairah. Sidoqoftë, distanca nga Fujairah në qendër deri në Dubai është 125 KM (77 Miles). Ky udhëtim zgjat më shumë se një orë me makinë. Prandaj, e gjithë koha që keni kursyer fluturimin me avion privat do të gërryhet.

Ngjashëm me fluturimin nga Londra, zgjedhja juaj e aeroportit do të ndikojë drejtpërdrejt në çmim. Disa aeroporte janë më lirë për t’u ulur sesa të tjerët. Sigurisht, ka një larmi të tjera faktorë që do të ndikojnë gjithashtu në çmimin charter të një avioni privat.

Avion privat nga Londra në Dubai Çmimi

Ka një të madhe larmia e faktorëve që ndikojnë në çmimin e një fluturimi me avion privat. Për shembull, faktorë të tillë si pozicionimi i avionëve zgjedhja e aeroportit të gjitha ndikojnë në koston e një fluturimi me avion privat.

Sidoqoftë, është e mundur të sigurohen disa vlerësime të çmimit kur fluturoni me avion privat nga Londra në Dubai. Çmimet e mëposhtme janë vlerësime vetëm për një fluturim në një drejtim me avion privat nga Londra në Dubai. Të gjitha çmimet janë në GBP.

avionPasagjerët MaksKoha e fluturimitÇmimi në një drejtim
Embraer Praetor 60086 orë 47 Minuta£ 53,000
Dassault Falcon 2000LXS106 orë 51 Minuta£ 61,000
Embraer Legacy 650136 orë 59 minuta£ 65,000
Bombardier Global 6000146 orë 31 Minuta£ 78,000
Dassault Falcon 7X166 orë 37 Minuta£ 80,000
Çmimet e vlerësuara në një drejtim të fluturimit me avion privat nga Londra në Dubai. Çmimet në GBP.

Ju lutemi kini parasysh që çmimi i një fluturimi charter privat të avionit ndikohet nga a larmia e faktorëve. Për më tepër, të gjithë avionët kanë të ndryshme tarifat për orë.

Opsioni më me kosto efektive është fluturimi në një avion më të vogël. Një avion si ai Praetor 600 përfaqëson phenomvlerësojnë vlerën e parave. Diapazoni i avionëve është vetëm disa vjeç. Kjo do të thotë se është e pajisur me të gjithë teknologjinë e fundit dhe shumë efikase. Për më tepër, është qartë një avion shumë i shpejtë.

Marrja e ofertave më të mira - këmbët boshe

Mënyra më e efektshme për të fluturuar me avion privat është duke përdorur këmbët boshe. Këmbët boshe janë kur një aeroplan po fluturon në një itinerar pa asnjë pasagjer në bord. Operatorët charter më pas e shesin këtë itinerar për deri në 75% zbritje të çmimit të zakonshëm të charter.

Për shembull, thoni një klient të rezervojë një fluturim charter nga Dubai në Londër. Sidoqoftë, avioni që ata duan aktualisht është në Londër. Në mënyrë që avioni të shkojë në Dubai duhet të fluturojë. Prandaj, ndërsa aeroplani gjithsesi po fluturon në këtë itinerar, operatorët do ta shesin këtë itinerar tek një klient tjetër për një çmim të zbritur. Ka disa kompromise, kryesisht fleksibilitet. Si pasojë, ju keni më pak zgjedhje me kalimin e kohës dhe datës së nisjes.

Duke parë që rruga London - Dubai është kaq popullore, ka shumë mundësi që të jeni në gjendje të gjurmoni një këmbë bosh të përshtatshme.

Përndryshe, mund të shikoni një avion që ndalet për t'u furnizuar me karburant gjatë udhëtimit. Kjo do të shtonte disa orë të tjera në udhëtim, por do të ulte çmimin në rreth 35,000.