Avioni Privat Nga Gjeneva Ndërkombëtare në Milan Linate

King Air 260 e jashtme në tokë me motorë të fikur

Fluturimi me avion privat nga Geneva International në Milan Linate është një nga rrugët më të njohura të avionëve privat në Evropë, sipas raportit të fundit nga EBAAMe Ju mund të shihni një listë gjithëpërfshirëse të rrugët më të njohura evropiane të avionëve privatë këtu.

Një nga arsyet që kjo rrugë është kaq popullore është për shkak të kursimeve të jashtëzakonshme të kohës kundrejt fluturimit komercial. Këto janë kursime kohe që janë veçanërisht të dukshme për shkak të distancës së shkurtër të këtij misioni të veçantë.

Fluturimi me avion privat është një nga mënyrat më të shpejta për të shkuar midis dy qyteteve, duke marrë pak më pak se një orë me avionë jet.

Pavarësisht nëse po udhëtoni për punë ose për kënaqësi, rruga Gjenevë Ndërkombëtare në Milano Linate është një rrugë shumë e popullarizuar. Kjo e bën atë një rrugë të shkëlqyeshme për të kërkuar këmbë boshe, për të cilat mund të mësoni gjithçka këtu, dhe shfletoni tonën baza e të dhënave të këmbëve të zbrazëta këtu.

Rruga Linate e Gjenevës Ndërkombëtare në Milano

Rruga për një avion privat nga Geneva International në Milan Linate është një rrugë relativisht e thjeshtë, duke mbuluar vetëm 141 milje detare nga fillimi në fund.

Kjo e bën atë brenda kufirit të rehatshëm të rrezeve të çdo avioni privat aktualisht në treg. Për më tepër, turboprops ekzekutive janë gjithashtu të përshtatshme për këtë mision.

Prandaj, kur zgjedh një aeroplan për këtë mision, distanca nuk është domosdoshmërisht një faktor kritik. Ka të ngjarë të jetë më e rëndësishme të zgjidhni aeroplanin më të përshtatshëm bazuar në numrin e udhëtarëve që fluturojnë.

Ju mund të shikoni dhe krahasoni llojet e ndryshme të avionëve për këtë rrugë këtu.

Avionë të përshtatshëm

Duke pasur parasysh se ky mision është vetëm 141 milje detare, pothuajse çdo avion në treg është i aftë të përfundojë misionin.

Nga turboprops ekzekutive në avionë të rëndë, secili është i aftë të përdoret në këtë mision. Për më tepër, ka një skenar të pafund në të cilin mund të bëhet një rast bindës për të përdorur çdo lloj avioni.

Sidoqoftë, në përgjithësi, avionët më të mëdhenj do të përdoreshin vetëm nëse do të kishte një numër të madh udhëtarësh që fluturonin.

King Air 260 e jashtme në tokë me motorë të fikur

Kur kërkoni një aeroplan të përshtatshëm, ka shumë faktorë që duhen marrë parasysh. Faktorë të tillë si udhëtimi i udhëtarëve, efikasiteti i karburantit, komoditetet e nevojshme dhe, natyrisht, buxheti, duhet të merren parasysh.

Kur hyni në këtë rrugë në rrugën tonë mjet përzgjedhës avioni, opsione të tilla si Eclipse 550 dhe Nextant 400XTi rekomandohen për grupe më të vogla. Ndërsa Dassault Falcon 2000S është një opsion i përshtatshëm për grupet më të mëdha.

Sigurisht, vini re se faktori kritik në përcaktimin e avionëve më të mirë për këtë mision është numri i udhëtarëve që fluturojnë.

Sidoqoftë, duke pasur parasysh kërkesat individuale për secilin fluturim privat, ne ju rekomandojmë që të përdorni mjetin për të gjetur avionin më të mirë që i përshtatet kërkesave tuaja të sakta.

Aeroporti Ndërkombëtar i Gjenevës

Për këtë rrugë të njohur, aeroporti në fjalë është Geneva International, vetëm 4 milje nga qendra e Gjenevës.

Një nga arsyet që aeroporti ndërkombëtar i Gjenevës është kaq i popullarizuar është për shkak të përqendrimit të tij në aviacionin privat.

Kur fluturoni me avion privat, aeroportet më të vegjël preferohen gjithmonë mbi aeroportet e mëdhenj ndërkombëtarë. Një nga arsyet kryesore për këtë është se aeroportet më të vogla janë pothuajse gjithmonë më afër qendrës së qytetit.

Për më tepër, hapësira ajrore për aeroportet më të vegjël është më pak e ngjeshur sesa aeroportet e mëdha, komerciale. Sigurisht, ka disa përjashtime nga ky rregull. Sidoqoftë, në këtë rast, aeroporti ndërkombëtar i Gjenevës është më i popullarizuari midis udhëtarëve të avionëve privatë për këtë rrugë.

Aeroporti Ndërkombëtar i Gjenevës operohet nga Qyteti i Gjenevës, me 17.7% të trafikut të tij të dedikuar për aviacionin e biznesit. Mesatarisht, aeroporti Ndërkombëtar i Gjenevës ka 33,569 lëvizje në vit.

Aeroporti Milano Linate

Për këtë rrugë të njohur, aeroporti në fjalë është Milan Linate, vetëm 5 milje nga qendra e Milanos.

Aeroporti Milan Linate operohet nga SEA – Aeroporti di Milano, me 16.5% të trafikut të tij të dedikuar për aviacionin e biznesit. Mesatarisht, aeroporti Milan Linate sheh 19,347 lëvizje në vit.

Pesë avionët më aktivë në aeroportin Milan Linate janë Hawker 700-900, Gulfstream GV/500-550, Global Ekspres, Dassault-Falcon 2000, dhe Cessna Citation Excel / XLS Shtatë vendet ku avionët nga aeroporti Milan Linate fluturojnë më shumë janë Italia, France, Mbretëria e Bashkuar, Zvicra, Spanja, Gjermani, dhe Austri

Çmimi Privat Jet nga Gjeneva International në Milan Linate

Siç do të dëgjoni sa herë që përpiqeni të merrni një çmim të përafërt për një çarter avioni privat, kjo varet.

Sidoqoftë, është e mundur të jepni disa shifra të topit. Për të mësuar për të gjithë faktorët që ndikojnë në një fluturim privat me avion, shikoni këtë artikull këtu. Për më tepër, shikoni ky artikull për të mësuar se sa kushton një avion privat në orë.

Për shkak të Gjenevës Ndërkombëtare në Milan Linate që është një rrugë popullore, do të ketë shumë avionë në dispozicion.

Për më tepër, tarifat e ripozicionimit duhet të jenë minimale pasi të dy aeroportet janë baza e shumë avionëve charter. Faktorët kryesorë që do të ndikojnë në çmimin në këtë situatë janë numri i udhëtarëve dhe, në disa raste, tarifat e këmbëve të shkurtra.

Hereshtë e rëndësishme këtu të theksohet pse numri i udhëtarëve që fluturojnë do të ndikojë në çmimin. Arsyeja është shumë e thjeshtë. Sa më shumë pasagjerë, aq më i madh është avioni.

Kur fluturoni me avion privat, jeni duke marrë me qera (marrë me qira) të gjithë avionët, në krahasim me vetëm një vend. Për më tepër, avionët më të mëdhenj janë më të shtrenjtë për të marrë me qira në orë sesa avionët më të vegjël. Prandaj, nëse ka më shumë pasagjerë, një aeroplan më i madh do të duhet të marrë me qira, dhe një aeroplan më i madh kushton më shumë për të fluturuar.

Për më tepër, numri i udhëtarëve në të vërtetë në aeroplan nuk do të ndikojë ndjeshëm në çmimin e kartës.

Çmimet për këtë rrugë do të ndryshojnë nga 6,612 € për një turboprop ekzekutiv, siç është a Pilatus PC-12, në mbi 18,522 € për një avion të madh. Këto janë vlerësime të njëanshme të çmimeve për të gjithë avionët. Më poshtë është një tabelë që detajon koston e vlerësuar gjatë fluturimit për lloje të caktuara të avionëve.

Klasa e avionëveModeli i aeroplanitPasagjerët MaksÇmimi në një drejtim
turbohelikëPilatus PC-128€ 6,612
Jet shumë i lehtëCessna Citation Mustang4 € 7,050
Avion i lehtëEmbraer Phenom 3009€ 7,408
Jet mesatarCessna Citation Sovereign12€ 9,380
Jet i madhDassault Falcon 900EX14€ 18,522
Çmimet e vlerësuara që fluturojnë me avion privat nga Geneva International në Milan Linate vetëm në një drejtim. Të gjitha çmimet në EUR.

Mbani në mend se këto çmime janë vetëm vlerësime dhe vetëm një mënyrë.

Cleshtë e qartë se avioni më i lirë për pasagjer do të jetë një turboprop ekzekutiv. Këto avionë përfaqësojnë një mënyrë efikase dhe të rehatshme për të fluturuar privatisht.

Sidoqoftë, kompromisi që udhëtarët duhet të bëjnë mbi një avion të lehtë është shpejtësia. Avionët jet janë thjesht më të shpejtë.

Nëse dëshironi të merrni vlerësimin e çmimit për ndonjë mision jet privat, së bashku me informacione të tjera, shikoni tonën llogaritësi i kostos së fluturimit.

Këmbët e zbrazëta

Gjetja e një këmbe bosh midis Geneva International dhe Milan Linate do të jetë mënyra më me kosto efektive për të fluturuar në këtë rrugë me avion privat.

Kjo falë këmbëve të zbrazëta që kushtojnë deri në 75% më pak se një fluturim i rregullt me ​​qira.

Megjithatë, ka disa kompromise që duhen bërë.

Mësoni gjithçka që duhet të dini për Këmbët Bosh këtu.

Shfletoni bazën tonë të të dhënave të fuqishme të këmbëve të zbrazëta këtu.