Gulfstream Gama e G650

Gulfstream G650 Jashtme

La Gulfstream Gama e G650 është 7,000 milje detare (8,055 milje / 12,964 KM).

Kjo, pra, vendos Gulfstream G650 si një nga avionët me rreze më të gjatë në treg.

Gulfstream G650 Jashtme

Të vetmit avionë të tjerë privatë që mund të fluturojnë më tej janë Gulfstream G650ER, Gulfstream G700, Gulfstream G800, Bombardier Global 7500dhe Bombardier Global 8000.

Megjithatë, është gjithmonë e rëndësishme të mbani mend se shifra e deklaruar e diapazonit për çdo avion privat supozon kushte perfekte dhe peshë minimale.

Prandaj, është gjithmonë e mençur të përfshihet një diferencë gabimi për rrezen e çdo avioni privat.

Sa larg mund një Gulfstream G650 Fly?

Për sa i përket distancës në botën reale dhe marrjes së diapazonit maksimal prej 7,000 milje detare të G650 në vlerë nominale, performanca është mbresëlënëse.

Teorikisht, Gulfstream G650 mund të fluturojë pa ndalesë nga Nju Jorku në të gjithë Amerikën e Veriut, Amerikën e Jugut, Evropën, pothuajse të gjithë Afrikën dhe pjesën më të madhe të Azisë.

Nga Londra, Gulfstream G650 mund të fluturojë në të gjithë Afrikën, Azinë, Evropën, Amerikën e Veriut dhe pothuajse në të gjithë Amerikën e Jugut.

Gulfstream Gama maksimale e G650 nga Nju Jorku

Përdorimi Krahasoni Avionët Privatë Premium harta interaktive e diapazonit, mund të futni numrin e pasagjerëve në bord për të parë se si ndikohet diapazoni.

Siç mund ta prisni, sa më shumë pasagjerë dhe peshë në bord, aq më pak larg mund të fluturojë një avion privat.

Megjithatë, Gulfstream Gama e G650 mezi preket me më shumë pasagjerë në bord.

Po, siç e prisnit, nuk është në gjendje të arrijë rrezen maksimale prej 7,000 miljesh detare. Megjithatë, nuk është shumë larg.