Gulfstream Brendshme G650

Gulfstream Brendshme G650

Siç do të prisnit nga një Gulfstream, brendësia e G650 është jashtëzakonisht mbresëlënëse.

La Gulfstream G650 ishte, në një kohë, avioni kryesor për Gulfstream. Dhe, me të vërtetë, një nga avionët privatë më luksozë, teknologjikisht më të avancuar në qiell. Megjithatë, që nga krijimi i tij, flamuri i ri për Gulfstream - G700 – ka edhe më shumë veçori dhe luks.

Megjithatë, kjo nuk do të thotë se brendësia e G650 nuk është më pak mbresëlënëse.

G650 krenohet me një brendshme të gjerë – e përshkruar si “një largim i rafinuar mbi retë”. Kabina mund të ketë deri në katër zona banimi, hapësirë ​​të mjaftueshme për të punuar, drekuar, argëtuar dhe relaksuar.

Gulfstream Brendshme G650

Me një nga kabinat më të qeta në aviacionin e biznesit, G650 është vendi i përsosur për t'u çlodhur. G650 ka një nivel të zhurmës së kabinës prej vetëm 47 decibel. Një lartësi e kabinës prej 4,100 metrash është më e ulta në aviacionin e biznesit.

Këta dy faktorë kombinohen për të garantuar që G650 është jashtëzakonisht i rehatshëm. Për më tepër, zhurma e ulët e kabinës, lartësia e ulët e kabinës dhe 100% ajër i pastër sigurojnë që ju do të mbërrini në destinacionin tuaj me një vonesë minimale të avionit.

Gulfstream Brendshme G650

Me 16 të markës tregtare Gulfstream dritare të mëdha, ovale sigurojnë kabinën me një bollëk të dritës natyrore.

Sigurimi i komoditetit dhe produktivitetit, GulfstreamVendet e bëra me dorë ju lejojnë të vendoseni dhe të shijoni udhëtimin. Çdo vend është i pozicionuar pranë një dritareje.

Gulfstream Brendshme G650

Kur rrethon globin, siç pritej, G650 është në gjendje të sigurojë shtresa të sheshta plotësisht për pasagjerët. Të gjitha vendet e vetme dhe divani kthehen në shtretër, duke ju siguruar një gjumë të mirë.

Fluturimi në G650 ju jep të drejtën e pajisjeve më të larta të kabinës. Prisni lidhje WiFi, një TV me ekran të rrafshët 42 inç, vëzhgues video, pajisje të gjera galerie.

Siç do të prisnit nga një prej avionëve më të mëdhenj privatë në qiell, brendësia e G650 i ka të gjitha.

Kabina G650 ka një dysheme plotësisht të sheshtë, pajisje tualeti, një dush opsional, dhomë gjumi të dedikuar dhe hapësirë ​​për të fjetur.

Gulfstream Kapaciteti i ndenjëseve G650

La Gulfstream Brendësia e G650 krenohet me hapësirë ​​të mjaftueshme për deri në 19 pasagjerë. Megjithatë, në konfigurimin e tij tipik, G650 mund të strehojë 16 pasagjerë.

Për sa i përket hapësirës gjumi, në konfigurimin maksimal Gulfstream G650 ka hapësirë ​​të mjaftueshme për 7 individë për të fjetur në një pozicion plotësisht të sheshtë.

Gulfstream G650 Tualet dhe dush

Kur jeni duke konfiguruar një Gulfstream G650 keni dy opsione kur bëhet fjalë për tualetet.

Mund të keni një ose dy tualete.

Në konfigurimin e një tualeti, ai ndodhet në pjesën e pasme të avionit. Dhe, siç mund ta prisni, është i gjerë dhe i arreduar bukur.

Nëse vendosni të keni dy tualete në bord, atëherë e dyta ndodhet në pjesën e përparme të kabinës. Kjo nuk është mjaft e gjerë. Megjithatë, nëse e keni aeroplanin të konfiguruar me hapësirë ​​për më shumë se një duzinë personash, atëherë duhet të keni pajisje të mjaftueshme tualeti.

Për më tepër, pronarët mund të krijojnë vend për një dush të plotë.

Me dushin në bord, mund të transportohet mjaftueshëm ujë që pasagjerët të shijojnë gjithsej një orë dush. Rrjedhimisht, kjo është koha e mjaftueshme që pothuajse çdo pasagjer të ketë një dush të plotë!

Gulfstream G650 Tualet i brendshëm