Gulfstream Kabina G650

Gulfstream Kabina G650

La Gulfstream Kabina e G650 është një nga më të avancuarit në botë.

Gulfstream donin të krijonin një mjedis në kabinën e pilotit për avionët e tyre, në atë kohë, kryesorë, i cili ishte ergonomik, i rehatshëm dhe rrit sigurinë përmes veçorive të avancuara.

Të gjithë G650 vijnë të pajisur Gulfstreamkuvertë fluturimi PlaneView ™ II. Kjo teknologji zvogëlon ngarkesën e punës pilot dhe rrit sigurinë.

Gulfstream Kabina G650

Përveç kësaj, Gulfstream po zhvillojnë vazhdimisht kabinat dhe teknologjinë e tyre. Përmirësimet më të fundit të sigurisë dhe performancës përfshijnë çertifikimin e qasjes së pjerrët dhe Sistemin e Vizionit të Rritur të Fluturimit (EFVS). Kjo lejon që pilotët e autorizuar të ulen pa vizion natyror në kushte të dukshme të ulët.

Përmirësimet e ardhshme përfshijnë sistemin e tyre të vlerësuar me çmime të Performancës së Parashikimit të Uljes, i cili është krijuar për të ndihmuar pilotët të shmangin tejkalimet e pistës.

Sidoqoftë, vlen të përmendet se dërgesat e G650 filluan më shumë se 10 vjet më parë. Prandaj, disa nga sistemet dhe dizajnet janë pak të vjetëruara.

Për shembull, hidhini një sy flamurit aktual Gulfstream avioni – G700 – dhe teknologjia e kabinës në dispozicion atje.