Kalo te përmbajtja kryesore

La Cessna Citation Brendësia e CJ3+ është projektuar për deri në 8 pasagjerë - plus një në kabinë - për të fluturuar me lehtësi për disa orë në të njëjtën kohë.

Cessna kanë qenë në gjendje të krijojnë një kabinë të gjerë për aftësitë e avionit dhe të përfshijnë karakteristika kaq shumë të vlerësuara.

Eksplorimi i dimensioneve të Citation CJ3 + Brendshme

Dizajni i gjerë i këtij avioni të lehtë vlen të përmendet në lidhje me brendësinë e tij.

Duke pasur një gjatësi prej 15 këmbësh dhe 8 inçësh (4.78 metra), ai lejon hapësirë ​​të mjaftueshme për lehtësi në lëvizje dhe rehati.

Me gjerësi 4 këmbë 10 inç (1.47 metra), sediljet kanë një gjerësi të mirë dhe ka hapësirë ​​të mjaftueshme për supet pa kompromentuar gjerësinë e korridorit.

Lartësia kontribuon në atmosferën e rehatshme brenda saj duke marrë vetëm katër këmbë nëntë inç ose 1 metër dy centimetra duke ofruar kështu një mjedis të rehatshëm, por jo të këndshëm.

Të gjitha këto dimensione sigurojnë që çdo pasagjer të shijojë rehat udhëtimin e tij ose të saj pa ndonjë ndjenjë të shtrydhjes.

Paraqitjet janë krijuar për të shfrytëzuar hapësirën më të madhe në dispozicion, në mënyrë që nëntë pasagjerë të mund të ndihen sikur janë në shtëpi dhe të shijojnë fluturimin e tyre.

Është e rëndësishme të theksohet se një nga nëntë pasagjerët duhet të jetë përpara në kabinë me pilotin.

Një veçori e rëndësishme e shtuar për të përmirësuar funksionalitetin është një kapacitet i madh i bagazhit që është rreth 1,000 lbs (453 KG).

Cessna Citation CJ3+ Brendësia nga pjesa e pasme e kabinës me shikim përpara drejt kabinës
Matti Blume (CC BY-SA or GFDL), nëpërmjet Wikimedia Commons

Kapaciteti i ndenjëseve dhe opsionet e konfigurimit

Konfigurimi i klubit përbëhet nga katër ulëse të përparme.

Këto mund të përdoren kur keni diskutime private midis pasagjerëve ose takime biznesi në çdo kohë.

Një tavolinë ekzekutive e palosshme vendoset vetëm pranë tyre duke ofruar një mbështetje solide për punë ose ushqim.

Këto mund të zëvendësohen ose me një qendër freskuese ose ndenjëse anësore në varësi të nevojave të individëve brenda kabinës.

Kështu, ajo është e pajisur me një shpëlarje të rregullt WC njësi që është gjithashtu e lidhur me rripa dhe kështu mund të përdoret nga kushdo në avion.

Prandaj, CJ3+ kombinon më shumë ndenjëse dhe komoditete se çdo lloj tjetër avion i lehtë në kategorinë e tij; prandaj ky vendim mbështet kënaqësinë e pasagjerëve si dhe fleksibilitetin e tyre.

Ky koncept udhëtimi është aplikuar me kujdes në çdo detaj brenda kabinës, duke filluar nga rregullimi i ndenjëseve deri te ambientet komode.

Me konfigurime të tilla të menduara, Cessna'S Citation CJ3+ shquhet për aftësinë për të përmbushur preferencat e ndryshme të pasagjerëve të tij, duke e bërë kështu çdo udhëtim një dëshmi të cilësisë në avionët e lehtë. Cessna.

Rritja e përvojës me teknologjinë e kabinës

Citation Brendësia CJ3+ vjen së bashku me pajisje teknologjike të avancuara që do t'ju mbajnë të lidhur dhe të argëtuar gjatë gjithë udhëtimit tuaj.

Kjo teknologji e kabinës me valë është projektuar posaçërisht për Citationseri s.

Kjo teknologji u ofron udhëtarëve një mundësi për të lidhur pajisjet e tyre personale në sistemin e këtij avioni. Lidhja Wi-Fi gjatë fluturimit mund të shtohet gjithashtu me kërkesë të klientit.

Hartat lëvizëse dhe informacioni i fluturimit ndihmojnë dikë që të ndjekë udhëtimin e tij/saj.

Për ata që duan të qëndrojnë të lidhur edhe kur largohen nga komunikimi normal në tokë, ekziston një telefon opsional satcom.

Atributet e rehatisë së një udhëtimi në lartësi të madhe

katërmbëdhjetë dritaret mbushni kabinën me dritën e ditës, duke i dhënë asaj një ndjesi të hapur.

Ndriçimi LED në brendësi është efikas i energjisë dhe me nivel të ulët gjatë natës.

Drita e ambientit mund të rregullohet nga pasagjerët për t'iu përshtatur humorit të tyre dhe qëllimeve të relaksimit.

Citation CJ3+ ka një lartësi kabine prej 8,000 këmbësh (2,438 metra), gjë që e bën fluturimin më pak të lodhshëm.

Akustika e avionit është akorduar mirë duke lejuar një nga kabinat më të qeta në kategorinë e avionëve të lehtë.

Njerëzit mund të flasin lehtësisht pa ndërhyrje zhurme ose të punojnë pa ndërprerje ose të fluturojnë në heshtje.

Çdo detaj në dizajnin e kabinës reflekton CessnaAngazhimi i pasagjerëve për komoditetin dhe kënaqësinë.

Komoditet në majë të gishtave: Qendra e freskimit

Megjithatë, në zemër të tij qëndron një qendër freskuese – e pozicionuar pikërisht aty ku ju nevojitet më shumë në fluturimet me të Citation CJ3 +.

Ka disa artikuj në dispozicion për të përgatitur ushqime të lehta dhe përbërës për vaktet e nxehta që kujdesen për shije të ndryshme midis fletushkave.

Kjo lejon që lloje të ndryshme ushqimesh ose pijesh të mbahen në bord duke pasur vende magazinimi për to në bord.

Ai është vendosur qëllimisht në të gjithë aeroplanin në mënyrë që të mund të aksesohet lehtësisht nga çdo person në bord.

Imazhi i zgjedhur: Matti Blume (CC BY-SA or GFDL), nëpërmjet Wikimedia Commons

Birrë i martuar

Benedikti është një shkrimtar i përkushtuar, i specializuar në diskutime të thella të pronësisë së aviacionit privat dhe temave të lidhura me të.