Karta e IAI Westwind 1

Pasagjerët

10 Simbol i paqës

Varg

2,750 Milje Detare

Çmimi për orë

$ 3,100

Çmimi i blerjes

$4 milion

Ne sherbim

115 avion

Ku mund të hartohet IAI Westwind 1

Avalair

Baza: KTME

vende: 9

Viti: 1981

Karta e Avionëve Tavaero

Baza: KHOU

vende: 9

Viti: 1980

Pasqyrë e avionëve

IAI Westwind 1 është një avion i mesëm i cili u dorëzua midis 1979 dhe 1987.

Aktualisht, ka 115 Westwind 1 në shërbim aktiv në të gjithë botën.

IAI Westwind 1 është në gjendje të konfigurohet me hapësirë ​​për deri në 10 pasagjerë. Sidoqoftë, shumica e avionëve janë konfiguruar me shumë më pak kapacitet ulësesh. Kapaciteti maksimal i bagazhit qëndron në 63 metra kub.

Westwind 1 është i aftë të lundrojë deri në 424 knots, me një diapazon maksimal prej 2750 milje detare (3164.645 milje / 5093 km).

Lartësia maksimale e lundrimit të Westwind 1 vjen në 45000 metra. Kur jeni në udhëtim, IAI Westwind 1 ka një djegie mesatare të karburantit në orë prej 188 Gallons në orë (GPH).

Mundësuar nga motorët Honeywell TFE731-3D-1G, secili motor është në gjendje të prodhojë deri në 3700 bs shtytje. Kjo, pra, rezulton në një prodhim total futës prej 7400.

Si pasojë, IAI Westwind 1 ka një distancë minimale ngritjeje prej 5265 dhe një distancë minimale uljeje prej 2864.

Për sa i përket chartering-ut, çmimi mesatar i vlerësuar i charter-it për orë Westwind 1 është 3100 $.

Për më tepër, në kohën e prodhimit, IAI Westwind 1 kishte një çmim liste prej 3.8 milion dollarë.

Shifrat në thellësi

Performance

Diapazoni: nm

Shpejtësia e lundrimit: knots

Tavani: këmbët

Largësia në ngritje: këmbët

Largësia e uljes: këmbët


përmasat

Gjatësia e jashtme: metra

Lartësia e jashtme: metra

Hapësira e krahëve: metra

Gjatësia e brendshme: metra

Gjerësia e brendshme: metra

Lartësia e brendshme: metra

Raporti i brendshëm / i jashtëm:%

rehati

Numri i udhëtarëve:

Nivelet e zhurmës së kabinës: dB

Lartësia e kabinës: këmbët

Çmimi i vlerësuar për orë: $

Çmimi i blerjes: milion dollarë


Fuqija

Prodhuesi i motorit:

Modeli i motorit:

Djegia e karburantit: Galona për orë

peshat

Kapaciteti i bagazhit: Këmbët kubike

Pesha e bagazhit: bs

Pesha maksimale e heqjes: lbs

Harta e Diapazonit