Karta Hawker 750

Pasagjerët

8 Simbol i paqës

Varg

2,116 Milje Detare

Çmimi për orë

$ 3,750

Çmimi i blerjes

$ 13 milion

Ne sherbim

48 avion

Ku të Charter the Hawker 750

Aviacioni Privaira Privat

Baza: KFXE

vende: 8

Viti: 2009

Aviacioni i Saturnit

Baza: KAUM

vende: 8

Viti: 2004

SpiritJets

Baza: KSUS

vende: 8

Viti: 2009

Pasqyrë e avionëve

Hawker 750 është një avion i mesëm i cili u dorëzua midis 2008 dhe 2011.

Aktualisht, ka 48 750 në shërbim aktiv në të gjithë botën.

Hawker 750 është në gjendje të konfigurohet me hapësirë ​​për deri në 8 pasagjerë. Sidoqoftë, shumica e avionëve janë konfiguruar me shumë më pak kapacitet ulësesh. Kapaciteti maksimal i bagazhit qëndron në 79 metra kub.

750 është i aftë të lundrojë deri në 447 knots, me një diapazon maksimal prej 2116 milje detare (2435.05048 milje / 3918.832 km).

Lartësia maksimale e lundrimit prej 750 vjen në 41000 këmbë. Kur është në udhëtim, Hawker 750 ka një djegie mesatare në orë të karburantit prej 270 Gallons në orë (GPH).

Mundësuar nga motorët Honeywell TFE731-5BR, secili motor është në gjendje të prodhojë deri në 4660 bs shtytje. Kjo, pra, rezulton në një dalje totale të prodhimit prej 9320.

Si pasojë, Hawker 750 ka një distancë minimale ngritjeje prej 4696 dhe një distancë minimale uljeje prej 2245.

Për sa i përket chartering-ut, çmimi mesatar i vlerësuar për orë i charter-it për 750 është 3750 $.

Për më tepër, në kohën e prodhimit, Hawker 750 kishte një çmim liste prej 13 milion dollarësh.

Shifrat në thellësi

Performance

Diapazoni: nm

Shpejtësia e lundrimit: knots

Tavani: këmbët

Largësia në ngritje: këmbët

Largësia e uljes: këmbët


përmasat

Gjatësia e jashtme: metra

Lartësia e jashtme: metra

Hapësira e krahëve: metra

Gjatësia e brendshme: metra

Gjerësia e brendshme: metra

Lartësia e brendshme: metra

Raporti i brendshëm / i jashtëm:%

rehati

Numri i udhëtarëve:

Nivelet e zhurmës së kabinës: dB

Lartësia e kabinës: këmbët

Çmimi i vlerësuar për orë: $

Çmimi i blerjes: milion dollarë


Fuqija

Prodhuesi i motorit:

Modeli i motorit:

Djegia e karburantit: Galona për orë

peshat

Kapaciteti i bagazhit: Këmbët kubike

Pesha e bagazhit: bs

Pesha maksimale e heqjes: lbs

Harta e Diapazonit