Gulfstream Karta e GV

Pasagjerët

16 Simbol i paqës

Varg

6,751 Milje Detare

Çmimi për orë

$ 9,500

Çmimi i blerjes

$ 43 milion

Ne sherbim

193 avion

Ku të Karta Gulfstream GV

Karta e Aviacionit të Përparësisë

Baza: COAK

vende: 14

Viti: 2001

Air 7

Baza: KCMA

vende: 14

Viti: 2001

Avjet Holding

Baza: KBUR

vende: 16

Viti: 2000

Avjet Holding

Baza: KEGE

vende: 14

Viti: 1999

Aviacioni Lacy Lacy

Baza: KVNY

vende: 14

Viti: 1998

Aviacioni Lacy Lacy

Baza: KVNY

vende: 12

Viti: 1997

Aviacioni Lacy Lacy

Baza: KVNY

vende: 14

Viti: 1997

Aviacioni Cove

Baza: KVNY

vende: 13

Viti: 1997

Avionë privatë Delta

Baza: KCVG

vende: 14

Viti: 1998

ExcelAire

Baza: KISP

vende: 16

Viti: 1998

ExcelAire

Baza: KISP

vende: 17

Viti: 1997

Rrugët e drejtimit ekzekutiv

Baza: KISP

vende: 14

Viti: 1999

Menaxhimi Ekzekutiv i Jeteve

Baza: KOKA

vende: 16

Viti: 1997

Menaxhimi Ekzekutiv i Jeteve

Baza: KDTW

vende: 16

Viti: 1999

Menaxhimi Ekzekutiv i Jeteve

Baza: KIAD

vende: 12

Viti: 2000

Menaxhimi Ekzekutiv i Jeteve

Baza: KPWK

vende: 15

Viti: 2002

Menaxhimi Ekzekutiv i Jeteve

Baza: KHWD

vende: 19

Viti: 1998

Avionët FreeStream

Baza: KPWK

vende: 16

Viti: 2001

Global Aviacionit

Baza: KHIO

vende: 13

Viti: 1999

AVIACIONI JET

Baza: KVNY

vende: 16

Viti: 1999

Jet Edge International

Baza: KDTW

vende: 16

Viti: 1999

Jet Edge International

Baza: KVNY

vende: 13

Viti: 1997

Jet Edge International

Baza: KVNY

vende: 16

Viti: 1999

Jet Edge International

Baza: KJFK

vende: 14

Viti: 2001

Evolucioni i avionit

Baza: KAVC

vende: 14

Viti: 2002

Udhëtim Aviacioni

Baza: KTEB

vende: 14

Viti: 2001

Mira Vista Aviacionit

Baza: KVNY

vende: 14

Viti: 1999

Paradigma Jet Management

Baza: KMKG

vende: 15

Viti: 1997

Paradigma Jet Management

Baza: KVNY

vende: 14

Viti: 1998

Pegasus Elite Aviacionit

Baza: KTEB

vende: 14

Viti: 2002

Kryeministri Jet

Baza: KPBI

vende: 16

Viti: 1997

Kryeministri Jet

Baza: KPBI

vende: 16

Viti: 2000

Ajri i argjendtë

Baza: KVNY

vende: 12

Viti: 2001

Karta dhe shitjet e avionëve Springfield

Baza: KPTK

vende: 18

Viti: 1993

Avionët STA

Baza: KVNY

vende: 17

Viti: 1999

Avionë ajri dielli

Baza: KVNY

vende: 14

Viti: 2001

Talon Air

Baza: KPBI

vende: 16

Viti: 2000

Talon Air

Baza: KBED

vende: 16

Viti: 1999

Talon Air

Baza: KFRG

vende: 17

Viti: 1998

Shërbimi Ajror Trans-Exec

Baza: COAK

vende: 16

Viti: 1998

Shërbimi Ajror Trans-Exec

Baza: KVNY

vende: 14

Viti: 1998

Shërbimi Ajror Trans-Exec

Baza: KVNY

vende: 16

Viti: 2001

Shërbimi Ajror Trans-Exec

Baza: KVNY

vende: 14

Viti: 2000

Karta e reve të bardha

Baza: KHPN

vende: 14

Viti: 2004

Windsor Jet

Baza: KFXE

vende: 14

Viti: 2001

Shërbimet e Kartës së Aviacionit Wing

Baza: KHOU

vende: 14

Viti: 1997

Shërbimet e Kartës së Aviacionit Wing

Baza: KHOU

vende: 12

Viti: 1999

Shërbimet e Kartës së Aviacionit Wing

Baza: KHOU

vende: 12

Viti: 1998

Shërbimet e Kartës së Aviacionit Wing

Baza: KHOU

vende: 16

Viti: 1999

Pasqyrë e avionëve

La Gulfstream GV është një avion i madh i cili u dorëzua midis 1995 dhe 2002.

Aktualisht, ka 193 GV në shërbim aktiv në të gjithë botën.

La Gulfstream GV është në gjendje të konfigurohet me hapësirë ​​për deri në 16 pasagjerë. Megjithatë, shumica e avionëve janë konfiguruar me shumë më pak kapacitet ulësesh. Kapaciteti maksimal i bagazhit qëndron në 226 metra kub.

GV është e aftë të lundrojë deri në 500 knots, me një diapazon maksimal prej 6751 milje detare (7768.91578 milje / 12502.852 km).

Lartësia maksimale e lundrimit të GV vjen në 51000 metra. Kur jeni në lundrim, Gulfstream GV ka një djegie mesatare të karburantit në orë prej 372 galone në orë (GPH).

Mundësuar nga motorët Rolls-Royce BR700-710A1-10, secili motor është në gjendje të prodhojë deri në 14750 bs shtytje. Kjo, pra, rezulton në një prodhim total futës prej 29500.

Si pasojë, Gulfstream GV ka një distancë minimale ngritjeje prej 5910 dhe një distancë minimale uljeje prej 2770.

Për sa i përket chartering, çmimi mesatar i vlerësuar i charter për orë për GV është 9500 $.

Për më tepër, në kohën e prodhimit, Gulfstream GV kishte një çmim liste prej 43 milion dollarë.

Shifrat në thellësi

Performance

Diapazoni: nm

Shpejtësia e lundrimit: knots

Tavani: këmbët

Largësia në ngritje: këmbët

Largësia e uljes: këmbët


përmasat

Gjatësia e jashtme: metra

Lartësia e jashtme: metra

Hapësira e krahëve: metra

Gjatësia e brendshme: metra

Gjerësia e brendshme: metra

Lartësia e brendshme: metra

Raporti i brendshëm / i jashtëm:%

rehati

Numri i udhëtarëve:

Nivelet e zhurmës së kabinës: dB

Lartësia e kabinës: këmbët

Çmimi i vlerësuar për orë: $

Çmimi i blerjes: milion dollarë


Fuqija

Prodhuesi i motorit:

Modeli i motorit:

Djegia e karburantit: Galona për orë

peshat

Kapaciteti i bagazhit: Këmbët kubike

Pesha e bagazhit: bs

Pesha maksimale e heqjes: lbs

Harta e Diapazonit