Gulfstream Karta GIII

Pasagjerët

19 Simbol i paqës

Varg

3,750 Milje Detare

Çmimi për orë

$ 5,500

Çmimi i blerjes

$ 16 milion

Ne sherbim

202 avion

Ku të Karta Gulfstream GIII

Aero-Air

Baza: KSGJK

vende: 12

Viti: 1986

Aviacioni Lacy Lacy

Baza: KVNY

vende: 12

Viti: 1983

Aviacioni Lacy Lacy

Baza: KVNY

vende: 13

Viti: 1981

Ekzekutimi

Baza: KFXE

vende: 12

Viti: 1983

Global Kartat ajrore

Baza: KTEB

vende: 14

Viti: 1984

AVIACIONI JET

Baza: KHEF

vende: 16

Viti: 1983

Phoenix Air

Baza: KVPC

vende: 14

Viti: 1982

Shërbimi Ajror Trans-Exec

Baza: KVNY

vende: 12

Viti: 1982

Pasqyrë e avionëve

La Gulfstream GIII është një avion i madh i cili u dorëzua midis 1979 dhe 1987.

Aktualisht, ka 202 GIII në shërbim aktiv në të gjithë botën.

La Gulfstream GIII është në gjendje të konfigurohet me hapësirë ​​për deri në 19 pasagjerë. Sidoqoftë, shumica e avionëve janë konfiguruar me shumë më pak kapacitet ulësesh. Kapaciteti maksimal i bagazhit qëndron në 157 metra kub.

GIII është i aftë të lundrojë deri në 478 knots, me një diapazon maksimal prej 3750 milje detare (4315.425 milje / 6945 km).

Lartësia maksimale e lundrimit e GIII vjen në 45000 metra. Kur jeni në lundrim, Gulfstream GIII ka një djegie mesatare në orë të karburantit prej 568 Gallons në orë (GPH).

Mundësuar nga motorët Rolls-Royce SPEY 511-8, secili motor është në gjendje të prodhojë deri në 11400 bs shtytje. Kjo, pra, rezulton në një prodhim total futës prej 22800.

Si pasojë, Gulfstream GIII ka një distancë minimale ngritjeje prej 5100 dhe një distancë minimale uljeje prej 2600.

Për sa i përket chartering-ut, çmimi mesatar i vlerësuar për orë i charter-it për GIII është 5500 $.

Për më tepër, në kohën e prodhimit, Gulfstream GIII kishte një çmim liste prej 16 milion dollarë.

Shifrat në thellësi

Performance

Diapazoni: nm

Shpejtësia e lundrimit: knots

Tavani: këmbët

Largësia në ngritje: këmbët

Largësia e uljes: këmbët


përmasat

Gjatësia e jashtme: metra

Lartësia e jashtme: metra

Hapësira e krahëve: metra

Gjatësia e brendshme: metra

Gjerësia e brendshme: metra

Lartësia e brendshme: metra

Raporti i brendshëm / i jashtëm:%

rehati

Numri i udhëtarëve:

Nivelet e zhurmës së kabinës: dB

Lartësia e kabinës: këmbët

Çmimi i vlerësuar për orë: $

Çmimi i blerjes: milion dollarë


Fuqija

Prodhuesi i motorit:

Modeli i motorit:

Djegia e karburantit: Galona për orë

peshat

Kapaciteti i bagazhit: Këmbët kubike

Pesha e bagazhit: bs

Pesha maksimale e heqjes: lbs

Harta e Diapazonit