Gulfstream Karta e GII

Pasagjerët

14 Simbol i paqës

Varg

3,583 Milje Detare

Çmimi për orë

$ 4,500

Çmimi i blerjes

$8 milion

Ne sherbim

250 avion

Ku të Karta Gulfstream GII

Liberty Jet

Baza: PHNL

vende: 13

Viti: 1976

Pasqyrë e avionëve

La Gulfstream GII është një avion i madh i cili u dorëzua midis 1967 dhe 1979.

Aktualisht, ka 250 GII në shërbim aktiv në të gjithë botën.

La Gulfstream GII është në gjendje të konfigurohet me hapësirë ​​për deri në 14 pasagjerë. Sidoqoftë, shumica e avionëve janë konfiguruar me shumë më pak kapacitet ulësesh. Kapaciteti maksimal i bagazhit qëndron në 157 metra kub.

GII është i aftë të lundrojë deri në 475 knots, me një diapazon maksimal prej 3583 milje detare (4123.24474 milje / 6635.716 km).

Lartësia maksimale e lundrimit të GII vjen në 45000 metra. Kur jeni në lundrim, Gulfstream GII ka një djegie mesatare të karburantit në orë prej 579 gallons në orë (GPH).

Mundësuar nga motorët Rolls-Royce SPEY 511-8, secili motor është në gjendje të prodhojë deri në 11400 bs shtytje. Kjo, pra, rezulton në një prodhim total futës prej 22800.

Si pasojë, Gulfstream GII ka një distancë minimale ngritjeje prej 5702 dhe një distancë minimale uljeje prej 4416.

Për sa i përket chartering, çmimi mesatar i vlerësuar i charter për orë për GII është 4500 $.

Për më tepër, në kohën e prodhimit, Gulfstream GII kishte një çmim liste prej 7.8 milion dollarë.

Shifrat në thellësi

Performance

Diapazoni: nm

Shpejtësia e lundrimit: knots

Tavani: këmbët

Largësia në ngritje: këmbët

Largësia e uljes: këmbët


përmasat

Gjatësia e jashtme: metra

Lartësia e jashtme: metra

Hapësira e krahëve: metra

Gjatësia e brendshme: metra

Gjerësia e brendshme: metra

Lartësia e brendshme: metra

Raporti i brendshëm / i jashtëm:%

rehati

Numri i udhëtarëve:

Nivelet e zhurmës së kabinës: dB

Lartësia e kabinës: këmbët

Çmimi i vlerësuar për orë: $

Çmimi i blerjes: milion dollarë


Fuqija

Prodhuesi i motorit:

Modeli i motorit:

Djegia e karburantit: Galona për orë

peshat

Kapaciteti i bagazhit: Këmbët kubike

Pesha e bagazhit: bs

Pesha maksimale e heqjes: lbs

Harta e Diapazonit