Gulfstream Karta G400

Pasagjerët

16 Simbol i paqës

Varg

3,880 Milje Detare

Çmimi për orë

$ 5,500

Çmimi i blerjes

$ 33 milion

Ne sherbim

23 avion

Ku të Karta Gulfstream G400

Grupi i Shërbimeve të Avionëve

Baza: KTEB

vende: 13

Viti: 2002

Karta e Panairit të Ajrit të Erës

Baza: KPBI

vende: 13

Viti: 2003

Aviacioni Verilindor

Baza: KFRG

vende: 14

Viti: 2004

Aviacioni Solairus

Baza: KOKC

vende: 14

Viti: 2004

Pasqyrë e avionëve

La Gulfstream G400 është një avion i madh i cili u dorëzua midis 2003 dhe 2004.

Aktualisht, ka 23 G400 në shërbim aktiv në të gjithë botën.

La Gulfstream G400 është në gjendje të konfigurohet me hapësirë ​​për deri në 16 pasagjerë. Sidoqoftë, shumica e avionëve janë konfiguruar me shumë më pak kapacitet ulësesh. Kapaciteti maksimal i bagazhit qëndron në 169 metra kub.

G400 është i aftë të lundrojë deri në 500 knots, me një diapazon maksimal prej 3880 milje detare (4465.0264 milje / 7185.76 km).

Lartësia maksimale e lundrimit e G400 vjen me 45000 metra. Kur jeni në lundrim, Gulfstream G400 ka një djegie mesatare të karburantit në orë prej 512 gallons në orë (GPH).

Mundësuar nga motorët Rolls-Royce TAY 611-8, secili motor është në gjendje të prodhojë deri në 13850 bs shtytje. Kjo, pra, rezulton në një prodhim total të shtytjes prej 27700.

Si pasojë, Gulfstream G400 ka një distancë minimale ngritjeje prej 5276 dhe një distancë minimale uljeje prej 2650.

Për sa i përket chartering, çmimi mesatar i vlerësuar mesatar i orës për G400 është 5500 $.

Për më tepër, në kohën e prodhimit, Gulfstream G400 kishte një çmim liste prej 33 milion dollarë.

Shifrat në thellësi

Performance

Diapazoni: nm

Shpejtësia e lundrimit: knots

Tavani: këmbët

Largësia në ngritje: këmbët

Largësia e uljes: këmbët


përmasat

Gjatësia e jashtme: metra

Lartësia e jashtme: metra

Hapësira e krahëve: metra

Gjatësia e brendshme: metra

Gjerësia e brendshme: metra

Lartësia e brendshme: metra

Raporti i brendshëm / i jashtëm:%

rehati

Numri i udhëtarëve:

Nivelet e zhurmës së kabinës: dB

Lartësia e kabinës: këmbët

Çmimi i vlerësuar për orë: $

Çmimi i blerjes: milion dollarë


Fuqija

Prodhuesi i motorit:

Modeli i motorit:

Djegia e karburantit: Galona për orë

peshat

Kapaciteti i bagazhit: Këmbët kubike

Pesha e bagazhit: bs

Pesha maksimale e heqjes: lbs

Harta e Diapazonit