Gulfstream Karta G350

Pasagjerët

16 Simbol i paqës

Varg

3,845 Milje Detare

Çmimi për orë

$ 6,000

Çmimi i blerjes

$ 36 milion

Ne sherbim

11 avion

Ku të Karta Gulfstream G350

Karta e Panairit të Ajrit të Erës

Baza: KOKA

vende: 12

Viti: 2007

Talon Air

Baza: KFRG

vende: 14

Viti: 2005

Pasqyrë e avionëve

La Gulfstream G350 është një avion i madh i cili u dorëzua midis 2004 dhe 2012.

Aktualisht, ka 11 G350 në shërbim aktiv në të gjithë botën.

La Gulfstream G350 është në gjendje të konfigurohet me hapësirë ​​për deri në 16 pasagjerë. Sidoqoftë, shumica e avionëve janë konfiguruar me shumë më pak kapacitet ulësesh. Kapaciteti maksimal i bagazhit qëndron në 169 metra kub.

G350 është i aftë të lundrojë deri në 500 knots, me një diapazon maksimal prej 3845 milje detare (4424.7491 milje / 7120.94 km).

Lartësia maksimale e lundrimit e G350 vjen me 45000 metra. Kur jeni në lundrim, Gulfstream G350 ka një djegie mesatare të karburantit në orë prej 520 gallons në orë (GPH).

Mundësuar nga motorët Rolls-Royce TAY 611-8C, secili motor është në gjendje të prodhojë deri në 13850 bs shtytje. Kjo, pra, rezulton në një prodhim total të shtytjes prej 27700.

Si pasojë, Gulfstream G350 ka një distancë minimale ngritjeje prej 5060 dhe një distancë minimale uljeje prej 2650.

Për sa i përket chartering, çmimi mesatar i vlerësuar mesatar i orës për G350 është 6000 $.

Për më tepër, në kohën e prodhimit, Gulfstream G350 kishte një çmim liste prej 36 milion dollarë.

Shifrat në thellësi

Performance

Diapazoni: nm

Shpejtësia e lundrimit: knots

Tavani: këmbët

Largësia në ngritje: këmbët

Largësia e uljes: këmbët


përmasat

Gjatësia e jashtme: metra

Lartësia e jashtme: metra

Hapësira e krahëve: metra

Gjatësia e brendshme: metra

Gjerësia e brendshme: metra

Lartësia e brendshme: metra

Raporti i brendshëm / i jashtëm:%

rehati

Numri i udhëtarëve:

Nivelet e zhurmës së kabinës: dB

Lartësia e kabinës: këmbët

Çmimi i vlerësuar për orë: $

Çmimi i blerjes: milion dollarë


Fuqija

Prodhuesi i motorit:

Modeli i motorit:

Djegia e karburantit: Galona për orë

peshat

Kapaciteti i bagazhit: Këmbët kubike

Pesha e bagazhit: bs

Pesha maksimale e heqjes: lbs

Harta e Diapazonit