Gulfstream Karta G300

Pasagjerët

16 Simbol i paqës

Varg

3,485 Milje Detare

Çmimi për orë

$ 6,500

Çmimi i blerjes

$ 26 milion

Ne sherbim

13 avion

Ku të Karta Gulfstream G300

26 Aviacioni i Veriut

Baza: KABE

vende: 14

Viti: 2003

Pasqyrë e avionëve

La Gulfstream G300 është një avion i madh i cili u dorëzua midis 2003 dhe 2004.

Aktualisht, ka 13 G300 në shërbim aktiv në të gjithë botën.

La Gulfstream G300 është në gjendje të konfigurohet me hapësirë ​​për deri në 16 pasagjerë. Sidoqoftë, shumica e avionëve janë konfiguruar me shumë më pak kapacitet ulësesh. Kapaciteti maksimal i bagazhit qëndron në 169 metra kub.

G300 është i aftë të lundrojë deri në 500 knots, me një diapazon maksimal prej 3485 milje detare (4010.4683 milje / 6454.22 km).

Lartësia maksimale e lundrimit e G300 vjen me 45000 metra. Kur jeni në lundrim, Gulfstream G300 ka një djegie mesatare të karburantit në orë prej 512 gallons në orë (GPH).

Mundësuar nga motorët Rolls-Royce TAY 611-8, secili motor është në gjendje të prodhojë deri në 13850 bs shtytje. Kjo, pra, rezulton në një prodhim total të shtytjes prej 27700.

Si pasojë, Gulfstream G300 ka një distancë minimale ngritjeje prej 4910 dhe një distancë minimale uljeje prej 2650.

Për sa i përket chartering, çmimi mesatar i vlerësuar mesatar i orës për G300 është 6500 $.

Për më tepër, në kohën e prodhimit, Gulfstream G300 kishte një çmim liste prej 26 milion dollarë.

Shifrat në thellësi

Performance

Diapazoni: nm

Shpejtësia e lundrimit: knots

Tavani: këmbët

Largësia në ngritje: këmbët

Largësia e uljes: këmbët


përmasat

Gjatësia e jashtme: metra

Lartësia e jashtme: metra

Hapësira e krahëve: metra

Gjatësia e brendshme: metra

Gjerësia e brendshme: metra

Lartësia e brendshme: metra

Raporti i brendshëm / i jashtëm:%

rehati

Numri i udhëtarëve:

Nivelet e zhurmës së kabinës: dB

Lartësia e kabinës: këmbët

Çmimi i vlerësuar për orë: $

Çmimi i blerjes: milion dollarë


Fuqija

Prodhuesi i motorit:

Modeli i motorit:

Djegia e karburantit: Galona për orë

peshat

Kapaciteti i bagazhit: Këmbët kubike

Pesha e bagazhit: bs

Pesha maksimale e heqjes: lbs

Harta e Diapazonit