Gulfstream Karta G150

Pasagjerët

8 Simbol i paqës

Varg

3,000 Milje Detare

Çmimi për orë

$ 4,000

Çmimi i blerjes

$ 16 milion

Ne sherbim

126 avion

Ku të Karta Gulfstream G150

Avjet Holding

Baza: KBUR

vende: 7

Viti: 2006

Aviacioni Lacy Lacy

Baza: KVNY

vende: 7

Viti: 2007

Aviacioni Gama

Baza: COAK

vende: 8

Viti: 2008

Aviacioni Keystone

Baza: KSLC

vende: 8

Viti: 2006

Aviacioni Keystone

Baza: KSLC

vende: 8

Viti: 2007

Aviacioni Millbrook

Baza: KTEB

vende: 6

Viti: 2014

Aviacionit Malor

Baza: KAPA

vende: 6

Viti: 2014

StarJets

Baza: KMIA

vende: 7

Viti: 2008

Western Airways

Baza: KSGR

vende: 8

Viti: 2008

Pasqyrë e avionëve

La Gulfstream G150 është një avion i mesëm i cili u dorëzua ndërmjet 2006 dhe 2017.

Aktualisht, ka 126 G150 në shërbim aktiv në të gjithë botën.

La Gulfstream G150 është në gjendje të konfigurohet me hapësirë ​​për deri në 8 pasagjerë. Sidoqoftë, shumica e avionëve janë konfiguruar me shumë më pak kapacitet ulësesh. Kapaciteti maksimal i bagazhit qëndron në 80 metra kub.

G150 është i aftë të lundrojë deri në 470 knots, me një diapazon maksimal prej 3000 milje detare (3452.34 milje / 5556 km).

Lartësia maksimale e lundrimit e G150 vjen me 45000 metra. Kur jeni në lundrim, Gulfstream G150 ka një djegie mesatare të karburantit në orë prej 192 gallons në orë (GPH).

Mundësuar nga motorët Honeywell TFE731-40AR, secili motor është në gjendje të prodhojë deri në 4420 bs shtytje. Kjo, pra, rezulton në një prodhim total futës prej 8840.

Si pasojë, Gulfstream G150 ka një distancë minimale ngritjeje prej 5000 dhe një distancë minimale uljeje prej 2880.

Për sa i përket chartering, çmimi mesatar i vlerësuar mesatar i orës për G150 është 4000 $.

Për më tepër, në kohën e prodhimit, Gulfstream G150 kishte një çmim liste prej 16 milion dollarë.

Shifrat në thellësi

Performance

Diapazoni: nm

Shpejtësia e lundrimit: knots

Tavani: këmbët

Largësia në ngritje: këmbët

Largësia e uljes: këmbët


përmasat

Gjatësia e jashtme: metra

Lartësia e jashtme: metra

Hapësira e krahëve: metra

Gjatësia e brendshme: metra

Gjerësia e brendshme: metra

Lartësia e brendshme: metra

Raporti i brendshëm / i jashtëm:%

rehati

Numri i udhëtarëve:

Nivelet e zhurmës së kabinës: dB

Lartësia e kabinës: këmbët

Çmimi i vlerësuar për orë: $

Çmimi i blerjes: milion dollarë


Fuqija

Prodhuesi i motorit:

Modeli i motorit:

Djegia e karburantit: Galona për orë

peshat

Kapaciteti i bagazhit: Këmbët kubike

Pesha e bagazhit: bs

Pesha maksimale e heqjes: lbs

Harta e Diapazonit