Gulfstream Karta G100

Pasagjerët

8 Simbol i paqës

Varg

2,790 Milje Detare

Çmimi për orë

$ 4,300

Çmimi i blerjes

$ 12 milion

Ne sherbim

22 avion

Ku të Karta Gulfstream G100

Aviacioni Lacy Lacy

Baza: KVNY

vende: 13

Viti: 1992

Pasqyrë e avionëve

La Gulfstream G100 është një avion i mesëm i cili u dorëzua ndërmjet 2001 dhe 2006.

Aktualisht, ka 22 G100 në shërbim aktiv në të gjithë botën.

La Gulfstream G100 është në gjendje të konfigurohet me hapësirë ​​për deri në 8 pasagjerë. Sidoqoftë, shumica e avionëve janë konfiguruar me shumë më pak kapacitet ulësesh. Kapaciteti maksimal i bagazhit qëndron në 150 metra kub.

G100 është i aftë të lundrojë deri në 470 knots, me një diapazon maksimal prej 2790 milje detare (3210.6762 milje / 5167.08 km).

Lartësia maksimale e lundrimit e G100 vjen me 45000 metra. Kur jeni në lundrim, Gulfstream G100 ka një djegie mesatare të karburantit në orë prej 186 gallons në orë (GPH).

Mundësuar nga motorët Honeywell TFE731-40R, secili motor është në gjendje të prodhojë deri në 4250 bs shtytje. Kjo, pra, rezulton në një dalje totale të tërheqjes prej 8500.

Si pasojë, Gulfstream G100 ka një distancë minimale ngritjeje prej 6000 dhe një distancë minimale uljeje prej 2615.

Për sa i përket chartering, çmimi mesatar i vlerësuar mesatar i orës për G100 është 4300 $.

Për më tepër, në kohën e prodhimit, Gulfstream G100 kishte një çmim liste prej 12 milion dollarë.

Shifrat në thellësi

Performance

Diapazoni: nm

Shpejtësia e lundrimit: knots

Tavani: këmbët

Largësia në ngritje: këmbët

Largësia e uljes: këmbët


përmasat

Gjatësia e jashtme: metra

Lartësia e jashtme: metra

Hapësira e krahëve: metra

Gjatësia e brendshme: metra

Gjerësia e brendshme: metra

Lartësia e brendshme: metra

Raporti i brendshëm / i jashtëm:%

rehati

Numri i udhëtarëve:

Nivelet e zhurmës së kabinës: dB

Lartësia e kabinës: këmbët

Çmimi i vlerësuar për orë: $

Çmimi i blerjes: milion dollarë


Fuqija

Prodhuesi i motorit:

Modeli i motorit:

Djegia e karburantit: Galona për orë

peshat

Kapaciteti i bagazhit: Këmbët kubike

Pesha e bagazhit: bs

Pesha maksimale e heqjes: lbs

Harta e Diapazonit