Embraer Legacy 650 Karta

Pasagjerët

19 Simbol i paqës

Varg

3,900 Milje Detare

Çmimi për orë

$ 7,000

Çmimi i blerjes

$ 32 milion

Ne sherbim

97 avion

Ku të Karta Embraer Legacy 650

Avionët e Lirisë

Baza: KSEQ

vende: 13

Viti: 2007

Jet Edge International

Baza: KHPN

vende: 13

Viti: 2014

Aviacioni Jet Linx

Baza: KTUL

vende: 13

Viti: 2012

JetSuite

Baza: KVNY

vende: 13

Viti: 2017

Pasqyrë e avionëve

La Embraer Legacy 650 është një avion i madh i cili u dorëzua midis 2010 dhe 2017.

Aktualisht, ka 97 Legacy 650 në shërbim aktiv në të gjithë botën.

La Embraer Legacy 650 është në gjendje të konfigurohet me hapësirë ​​për deri në 19 pasagjerë. Sidoqoftë, shumica e avionëve janë konfiguruar me shumë më pak kapacitet ulësesh. Kapaciteti maksimal i bagazhit qëndron në 286 metra kub.

La Legacy 650 është i aftë të lundrojë deri në 456 knots, me një diapazon maksimal prej 3900 milje detare (4488.042 milje / 7222.8 km).

Lartësia maksimale e lundrimit në det Legacy 650 vjen në 41000 këmbë. Kur jeni në lundrim, Embraer Legacy 650 ka një djegie mesatare të karburantit në orë prej 362 galonësh në orë (GPH).

Mundësuar nga motorët Rolls-Royce AE3007A2, secili motor është në gjendje të prodhojë deri në 9020 bs shtytje. Kjo, pra, rezulton në një prodhim total futës prej 18040.

Si pasojë, Embraer Legacy 650 ka një distancë minimale ngritjeje prej 5741 dhe një distancë minimale uljeje prej 2346.

Për sa i përket chartering-ut, çmimi mesatar i vlerësuar mesatar i orës për Legacy 650 është 7000 dollarë.

Për më tepër, në kohën e prodhimit, Embraer Legacy 650 kishte një çmim liste prej 32 milion dollarë.

Shifrat në thellësi

Performance

Diapazoni: nm

Shpejtësia e lundrimit: knots

Tavani: këmbët

Largësia në ngritje: këmbët

Largësia e uljes: këmbët


përmasat

Gjatësia e jashtme: metra

Lartësia e jashtme: metra

Hapësira e krahëve: metra

Gjatësia e brendshme: metra

Gjerësia e brendshme: metra

Lartësia e brendshme: metra

Raporti i brendshëm / i jashtëm:%

rehati

Numri i udhëtarëve:

Nivelet e zhurmës së kabinës: dB

Lartësia e kabinës: këmbët

Çmimi i vlerësuar për orë: $

Çmimi i blerjes: milion dollarë


Fuqija

Prodhuesi i motorit:

Modeli i motorit:

Djegia e karburantit: Galona për orë

peshat

Kapaciteti i bagazhit: Këmbët kubike

Pesha e bagazhit: bs

Pesha maksimale e heqjes: lbs

Harta e Diapazonit