Dassault Falcon Karta EASy 900EX

Pasagjerët

16 Simbol i paqës

Varg

4,502 Milje Detare

Çmimi për orë

$ 9,000

Çmimi i blerjes

$ 41 milion

Ne sherbim

122 avion

Ku të Karta Dassault Falcon 900EX LEHTySISHT

Aksesi i avionëve të biznesit

Baza: KDAL

vende: 10

Viti: 2007

Menaxhimi Ekzekutiv i Jeteve

Baza: KORL

vende: 12

Viti: 2004

AVIACIONI JET

Baza: KUGN

vende: 16

Viti: 2008

Avionët JetSelect

Baza: KIAD

vende: 14

Viti: 2005

Karta e Meridian Air

Baza: KAPA

vende: 13

Viti: 2006

N-Jet

Baza: KPWK

vende: 14

Viti: 2003

N-Jet

Baza: KPWK

vende: 12

Viti: 2005

Aviacionit Presidencial

Baza: KBCT

vende: 15

Viti: 2007

Pro Airways

Baza: KANP

vende: 12

Viti: 1999

Pasqyrë e avionëve

La Dassault Falcon 900EX EASy është një avion i madh i cili u dorëzua midis 2003 dhe 2010.

Aktualisht, ka 122 900EX EASy në shërbim aktiv në të gjithë botën.

La Dassault Falcon 900EX EASy është në gjendje të konfigurohet me hapësirë ​​për deri në 16 pasagjerë. Sidoqoftë, shumica e avionëve janë konfiguruar me shumë më pak kapacitet ulësesh. Kapaciteti maksimal i bagazhit qëndron në 127 metra kub.

900EX EASy është i aftë të lundrojë deri në 440 knots, me një diapazon maksimal prej 4502 milje detare (5180.81156 milje / 8337.704 km).

Lartësia maksimale e lundrimit e 900EX EASy vjen në 51000 këmbë. Kur jeni në lundrim, Dassault Falcon 900EX EAS ka një djegie mesatare të karburantit në orë prej 282 Gallons në orë (GPH).

Mundësuar nga motorët Honeywell TFE731-60, secili motor është në gjendje të prodhojë deri në 5000 bs shtytje. Kjo, pra, rezulton në një dalje totale të fuqisë prej 15000.

Si pasojë, Dassault Falcon 900EX EASy ka një distancë minimale ngritjeje prej 5200 dhe një distancë minimale uljeje prej 2300.

Për sa i përket chartering-ut, çmimi mesatar i vlerësuar i charter-it për 900EX EASy është 9000 $.

Për më tepër, në kohën e prodhimit, Dassault Falcon 900EX EASy kishte një çmim liste prej 41 milion dollarë.

Shifrat në thellësi

Performance

Diapazoni: nm

Shpejtësia e lundrimit: knots

Tavani: këmbët

Largësia në ngritje: këmbët

Largësia e uljes: këmbët


përmasat

Gjatësia e jashtme: metra

Lartësia e jashtme: metra

Hapësira e krahëve: metra

Gjatësia e brendshme: metra

Gjerësia e brendshme: metra

Lartësia e brendshme: metra

Raporti i brendshëm / i jashtëm:%

rehati

Numri i udhëtarëve:

Nivelet e zhurmës së kabinës: dB

Lartësia e kabinës: këmbët

Çmimi i vlerësuar për orë: $

Çmimi i blerjes: milion dollarë


Fuqija

Prodhuesi i motorit:

Modeli i motorit:

Djegia e karburantit: Galona për orë

peshat

Kapaciteti i bagazhit: Këmbët kubike

Pesha e bagazhit: bs

Pesha maksimale e heqjes: lbs

Harta e Diapazonit