Dassault Falcon Karta 2000LX

Pasagjerët

10 Simbol i paqës

Varg

4,000 Milje Detare

Çmimi për orë

$ 5,850

Çmimi i blerjes

$ 33 milion

Ne sherbim

133 avion

Ku të Karta Dassault Falcon 2000LX

Aviacioni Lacy Lacy

Baza: KVNY

vende: 10

Viti: 2006

Aviacioni Lacy Lacy

Baza: KVNY

vende: 10

Viti: 2009

Avionët Davi

Baza: KCLT

vende: 10

Viti: 2008

Punimet e fluturimit

Baza: KTUL

vende: 10

Viti: 2008

Ajri kryesor

Baza: KOXC

vende: 10

Viti: 2008

Pasqyrë e avionëve

La Dassault Falcon 2000LX është një avion i madh i cili u dorëzua midis 2007 dhe 2012.

Aktualisht, ka 133 Falcon 2000LX në shërbim aktiv në të gjithë botën.

La Dassault Falcon 2000LX është në gjendje të konfigurohet me hapësirë ​​për deri në 10 pasagjerë. Sidoqoftë, shumica e avionëve janë konfiguruar me shumë më pak kapacitet ulësesh. Kapaciteti maksimal i bagazhit qëndron në 131 metra kub.

La Falcon 2000LX është i aftë të lundrojë deri në 482 knots, me një diapazon maksimal prej 4000 milje detare (4603.12 milje / 7408 km).

Lartësia maksimale e lundrimit në det Falcon 2000LX vjen në 47000 këmbë. Kur jeni në lundrim, Dassault Falcon 2000LX ka një djegie mesatare të karburantit në orë prej 257 galone në orë (GPH).

Mundësuar nga motorët Pratt & Whitney Canada PW308C, secili motor është në gjendje të prodhojë deri në 7000 lbs të shtytjes. Kjo, pra, rezulton në një dalje totale të tërheqjes prej 14000.

Si pasojë, Dassault Falcon 2000LX ka një distancë minimale ngritjeje prej 5760 dhe një distancë minimale uljeje prej 2670.

Për sa i përket chartering-ut, çmimi mesatar i vlerësuar mesatar i orës për Falcon 2000LX është 5850 dollarë.

Për më tepër, në kohën e prodhimit, Dassault Falcon 2000LX kishte një çmim liste prej 33 milion dollarë.

Shifrat në thellësi

Performance

Diapazoni: nm

Shpejtësia e lundrimit: knots

Tavani: këmbët

Largësia në ngritje: këmbët

Largësia e uljes: këmbët


përmasat

Gjatësia e jashtme: metra

Lartësia e jashtme: metra

Hapësira e krahëve: metra

Gjatësia e brendshme: metra

Gjerësia e brendshme: metra

Lartësia e brendshme: metra

Raporti i brendshëm / i jashtëm:%

rehati

Numri i udhëtarëve:

Nivelet e zhurmës së kabinës: dB

Lartësia e kabinës: këmbët

Çmimi i vlerësuar për orë: $

Çmimi i blerjes: milion dollarë


Fuqija

Prodhuesi i motorit:

Modeli i motorit:

Djegia e karburantit: Galona për orë

peshat

Kapaciteti i bagazhit: Këmbët kubike

Pesha e bagazhit: bs

Pesha maksimale e heqjes: lbs

Harta e Diapazonit