Dassault Falcon Karta EASy 2000EX

Pasagjerët

10 Simbol i paqës

Varg

4,045 Milje Detare

Çmimi për orë

$ 5,400

Çmimi i blerjes

$ 30 milion

Ne sherbim

103 avion

Ku të Karta Dassault Falcon 2000EX LEHTySISHT

Shërbimi i Aviacionit Causey

Baza: KGSO

vende: 8

Viti: 2005

Aviacioni Lacy Lacy

Baza: KVNY

vende: 8

Viti: 2004

Aviacioni Lacy Lacy

Baza: KVNY

vende: 10

Viti: 2004

Fluturimi i Korporatave

Baza: KPTK

vende: 10

Viti: 2008

Grupi i Aviacionit Dumont

Baza: KMIA

vende: 10

Viti: 2007

Menaxhimi Ekzekutiv i Jeteve

Baza: KSDL

vende: 10

Viti: 2005

Aviacioni i Hyrjes në Jet

Baza: KBCT

vende: 9

Viti: 2003

Jet Edge International

Baza: KSNA

vende: 10

Viti: 2007

Karta e Meridian Air

Baza: KTEB

vende: 8

Viti: 2004

Aviacioni Priester

Baza: KPWK

vende: 10

Viti: 2004

Pasqyrë e avionëve

La Dassault Falcon 2000EX EASy është një avion i madh i cili u dorëzua midis 2004 dhe 2009.

Aktualisht, ka 103 Falcon 2000EX EASy në shërbim aktiv në të gjithë botën.

La Dassault Falcon 2000EX EASy është në gjendje të konfigurohet me hapësirë ​​për deri në 10 pasagjerë. Sidoqoftë, shumica e avionëve janë konfiguruar me shumë më pak kapacitet ulësesh. Kapaciteti maksimal i bagazhit qëndron në 131 metra kub.

La Falcon 2000EX EASy është i aftë të lundrojë deri në 482 knots, me një diapazon maksimal prej 4045 milje detare (4654.9051 milje / 7491.34 km).

Lartësia maksimale e lundrimit në det Falcon 2000EX EASy vjen me 47000 këmbë. Kur jeni në lundrim, Dassault Falcon 2000EX EAS ka një djegie mesatare të karburantit në orë prej 250 Gallons në orë (GPH).

Mundësuar nga motorët Pratt & Whitney Canada PW308C, secili motor është në gjendje të prodhojë deri në 7000 lbs të shtytjes. Kjo, pra, rezulton në një dalje totale të tërheqjes prej 14000.

Si pasojë, Dassault Falcon 2000EX EASy ka një distancë minimale ngritjeje prej 5585 dhe një distancë minimale uljeje prej 2640.

Për sa i përket chartering-ut, çmimi mesatar i vlerësuar mesatar i orës për Falcon 2000EX EASy është 5400 dollarë.

Për më tepër, në kohën e prodhimit, Dassault Falcon 2000EX EASy kishte një çmim liste prej 30 milion dollarë.

Shifrat në thellësi

Performance

Diapazoni: nm

Shpejtësia e lundrimit: knots

Tavani: këmbët

Largësia në ngritje: këmbët

Largësia e uljes: këmbët


përmasat

Gjatësia e jashtme: metra

Lartësia e jashtme: metra

Hapësira e krahëve: metra

Gjatësia e brendshme: metra

Gjerësia e brendshme: metra

Lartësia e brendshme: metra

Raporti i brendshëm / i jashtëm:%

rehati

Numri i udhëtarëve:

Nivelet e zhurmës së kabinës: dB

Lartësia e kabinës: këmbët

Çmimi i vlerësuar për orë: $

Çmimi i blerjes: milion dollarë


Fuqija

Prodhuesi i motorit:

Modeli i motorit:

Djegia e karburantit: Galona për orë

peshat

Kapaciteti i bagazhit: Këmbët kubike

Pesha e bagazhit: bs

Pesha maksimale e heqjes: lbs

Harta e Diapazonit